Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

:mocking::mocking::mocking:
    ага

2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Вже не знаю кіко чашок кави випила,щоб голова перестала "літати":mocking:
    Була сьогодні в Городку...їхала назад то до хресної заїхала на 15хв.2годни:)))
    Гроза звісно супер:wacko:
    Хоч боюсь такої грози,але завжди,як магнітом тягне до вікна:)

• Подобається Подобається x 12
  3. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

поставте в аватар оригінал:mocking::mocking::mocking:

• Подобається Подобається x 1
  5. Summer

Summer Well-Known Member

я плавно готуюсь до ... понеділка, не люблю я його, бо день важкий, бо як почнеш так і цілий тиждень, прикмет багато )) А так сьогодні забігла на Південний хотіла простинь жату купити , так ціна я в шоці 80 грн...де б то дешевше купити?

• Подобається Подобається x 8
  6. Shine

Shine Well-Known Member

Самій зробити;)

• Подобається Подобається x 4
  7. ContRaSt

навіщо?) щоб мене впізнавали по 5 точці на вулиці? чи що?)

• Подобається Подобається x 2
  8. Summer

Summer Well-Known Member

з радістю, але... машинку треба купити, а то руками якось воно не то )))

• Подобається Подобається x 5
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

Хм!!!!!на хенді....Я іноді там таку постіль нарию,шо ого!!!!го!!!але треба рити довго,щоб пару наволочок знайти і підодіяльник і простирадло,одним словом комплект,але нарила класну постіль, а дитяча там іноді "ульот".....:)

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

А я нині цільнький день на селі збирала смородину,позичку,вишню...малинку,приїхали забембані,повимащувані,попечені кропивою,голодні як пси,забігли по дорозі в арсен на Патона,і уявляєте надибала я там бездріжджовий хліб...
    Зараз спекла штрудель (із замороженого тіста) на завтра відбивні настукала,варю компот із нинішнього врожаю ягідочок.Ух!!!!Пахне....
    День наче й нічого......

• Подобається Подобається x 12
  10. ContRaSt

100%, реально і дешевше, і якість набагааато краща ніж в наших магазинах, краківських та південних. То взагалі всього стосується, іграшкі дитячі іноді такі шикарні нарити можна що "закачаєшся".

11. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Упс! А разве в дефиците? Я только такой и ем. А то, что комбинаты пекут тысячными "тиражами" - фи.

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

Просто ніколи досі не бачила:)Але не докінця впевнена в його"бездріжджовій основі",він пухкий навіть дуже...Питання: на чому він тоді росте?Якщо складники: Борошно,сіль,вода.:sad:о_ОШось від нас приховують,це точно....
    Нічого скоро і я може визрію на хлібопіч,....

13. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я беру армянский лаваш, он абсолютно плоский, длинный, как банное полотенце. Состав: мука, вода, соль. Вкусный, ммм! А со сливочным маслом вообще как печенье.

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

Штука хорошая, да только кто ее у меня мыть будет...:)

• Подобається Подобається x 4
  14. Honda

Honda Well-Known Member

А в мене дома всі посилено готуємось до завтрашнього свята..

15. DUDUV

DUDUV Active Member

так завтра свято

• Подобається Подобається x 1
  16. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Я тільки там і закуповуюся.:good:
    Подарували малій шортики з Краківського - після першого прання полізли нитки, зробилася дірка на дупі і одна штанина стала коротша за іншу на 3 см!:crazy: Костюм велюровий теж подарували (так хотіли "втішити" нас, що воно нове і коштує 200 грн.) - шви розлазяться, як має бути, і нитки якісь такі, як, пардон, соплі.:crazy: А ті речі, які я малій на секонді купила - по 2-3 роки носимо, і перу 100 разів, і не линяє, і не "сідає", і форму тримає, і нитки якісні.:)
    От на днях нарила 2 блузки собі - і недорогі, і гарні, і мій розмір.
    Уявляю, що б я на базарі знайшла і за яку ціну, і чого б я наслухалася про свою фігуру...:nea:

• Подобається Подобається x 6
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:cry:Зараз мені попаде від мами....Попросила вона мене приглянути за варенням,як закипить зняти з плити,а я...а я....захопилася перегляданням фото левандівки.Короче,варення добряче підгоріло:))
    От тепер нехай левандівка і купляє абрикоси на варення,це він винуватий:mocking:

• Подобається Подобається x 11
  18. Яська Березнева

А я... раз задумалася... і випустила з рук 5-літрову каструлю з яблучним повидлом!.. :8: :crazy:
    Баба як то побачила, то 2 хвилини говорила "іноземною" мовою... :cesored:

• Подобається Подобається x 10
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Одна біда від тих думок:)) особливо коли в руках щось тримати :))

Мені ось вчора пропозиція на рахунок роботи поступила.Один хлоп з нашого під"їзду,хоче відкрити фото-студію,гроші є (татко працює на АЕС самими головним по безпеці),,обладнання не проблема,проблема з креативністю і вмінням:) Каже,що я буду фоткати,а все інше (майже) за ним.Тепер думаю....

• Подобається Подобається x 13
  20. Яська Березнева

Ви не думайте! Ви погоджуйтеся!:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)