Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Так приємно,коли про тебе пам"ятають, і от нині маю сюрприз(несподіваний і приємний),потім похвастаюсь:)

• Подобається Подобається x 8
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

[​IMG][/URL][/IMG][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]

Відбулося все прекрасно. Як каже доця це була найкраща в її житті конференція.

• Подобається Подобається x 22
  3. Дощ уже замучив...Цілу ніч і цілий день безперестанку ... В саду вода 10 см стоїть.Петунії мої вуха повісили ,сонечка хочуть ...
    Єдине радує : я ще у відпустці ,пічку розпалили ,котел включили ,комп *ютер під боком ,і я можу впевнено сказати : КАЖДАЯ ПОГОДА БЛАГОДАТЬ !!!:good:;):kissc::vo::girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 16
  4. Summer

Summer Well-Known Member

ой погода жахлива, сподіваюсь, що завтра хоч дощу не буде... бо мені в центр на семінар, не дуже хочеться з парасолькою носитися ))

• Подобається Подобається x 10
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я кожен день з парасолькою ношусь. Навіть якщо взагалі дощу не має бути, безхмарне небо і плюс 30 градусів :) Всяке ж буває.. Не раз рятувала!
    Сьогодні в нас нарешті вийшло сонечко і перестав тяпати дощ. Завтра перед роботою на біржу праці маю з'їздити, а так не хочеться туди пертись.. Але завтра останній термін, щоб виреєструватись звідти.. Сьогодні посиділа довше на роботі, щоб завтра поспати і не ганяти по місту, щоб все встигнути :)

6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

о_ОЯк то без перестанку?Неправда...ми от з Хондою як йшли гуляти....то ніякого дощу непадало...ані краплинки,як по замовлення!:)
    Так-от...сьогодні Хонда "транзитом" була у Львові,і як то кажуть гріх не скористатися:mocking:
    Зустрілись:)...прогулялись в центрі:preved:....пішли на каву в Золотий дукат:coolc:...потім ще прогулялись...:preved:
    Ну і звісно кілька фоток щас в темі покажу;)

Останнє редагування: 6 лип 2011
    • Подобається Подобається x 12
  7. Пізнувато ви ,дівчатка ,гуляєте...Нічка надворі ...

8. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я учора годувала кошеня під вікном: кинула шматочок пиріжка з м'ясом і відламала шматок водопровідної труби (у мене коло вікна). :blush:о_О Думаю, хтось висунеться, почне волати. :)))Дивлюся зранку - уже нема, почепили на місце.

• Подобається Подобається x 9
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:))).Ого,періжечок,що труби ламає!:))
    Приїхала сестричка двоюрідна з Одеси,сьогодні планується фотосесія з її синочком Давидом,моїм племінничком.А йому 1,5 рочки,такий прикольний!

• Подобається Подобається x 14
  10. ну, заінтригувала і мовчить :)
    я щойно приплелась з роботи, і у мене вже "п'ятниця" - бо завтра маю вихідний :)))
    принесла пляшку білого вина, рибки стушу - буде у мене свято :)

• Подобається Подобається x 10
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ніколи не стану депутатом... не вмію стіко пити.....

• Подобається Подобається x 13
  12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а брехати? йой Міську,нашо ти того?

• Подобається Подобається x 6
  13. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

о_О
    Хіба не Ромко?:scratch_one-s_head:

Завтра екзамен:wacko:....і чого я вічно переживаю:dntknw:

Мала стільки планів на літо....а всі в один момент змінилися...пєчалька...ай нічо щось інше придумаєм:)

• Подобається Подобається x 11
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Христю,зайці впадают в стан спокою,а ти просто розслабсі....я.....маю здати ....екзамен...

УРАЯЯЯЯ.,,,,ЗДАЛА

жарти жартами а кулачки я таки потримаю.... ХАЙ ЩАСТИТЬ

• Подобається Подобається x 15
  15. то є ціла наука - називається дипломатія :)))
    побудуйте нові, бо як то там сі каже "новий друг лучше старих двух" (?) :)))

• Подобається Подобається x 5
  16. Honda

Honda Well-Known Member

Всім привіт!!!
    Я знову на любимому ЛФ:)
    Побувала в Тернополі Практика була аж... цілу годину:))) решту часу гуляли файним містом....
    Приїхавши до Львова назад, зустрілась з Христинкою.. Кавуся була просто супер.... час за розмовою пробіг непомітно;)
    Також приїжджала сестра, ходила з нею по університетах здавати документи на вступ... намоклися, находилися...
    Потім наступний день бігала по магазинчиках, шукала подарунок, собі накупила дрібничок рукодільних...
    І от аж нині я дома...
    Завтра плануєм на шашличок їхати

17. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Я насолоджуюсь відпусткою!!!!

18. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А как же здорово, Лето! Сами, чувствуете, настроение радикально поменялось! Вот сижу, ем клубнику (слово украинское забыл - как называется), кот зверем на меня смотрит, покормить может надо? Короче, жить будем. Долой тоску-печаль...

• Подобається Подобається x 11
  19. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Полуниця, ще у Львові кажуть трускавки...

20. Shine

Shine Well-Known Member

І не тільки у Львові;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)