Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Точно відповідає аватарові...
    Нє?

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Додому, на Рахівщину? Слідкуйте за погодою, бо тут тепер дощі.

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

І я коло того аватара не можу спокійно пройти;) Спотикаюсь кажний раз.

• Подобається Подобається x 3
  3. Honda

Honda Well-Known Member

За моїм вуйком було 40 днів... Не віриться:sad:

• Подобається Подобається x 10
  4. Summer

Summer Well-Known Member

цілий день така мокра погода, справжня осінь, холодно...нічого робити не хочеться...

• Подобається Подобається x 6
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас тепер знову спекотно.Ще два дні назад було так як у вас зараз.
    Дзвонила бабця,з понеділка починають копати картоплю.Треба буде їхати допомагати.

• Подобається Подобається x 5
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я мушу...
    Були в Метро на Пасічній....повне ге!!!!
    Молочні продукти не першої свіжості,враження кепські....От тільки мої кулінарні штучки (формочки різні) там є:)і дешевне на пару грн.

• Подобається Подобається x 7
  7. Summer

Summer Well-Known Member

та вибір там невеликий...

• Подобається Подобається x 1
  8. Вчора згоріла на озері в Солотвино. А сьогодні рєзко робили ноги до Львова.Холодно...Дощ...

• Подобається Подобається x 9
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як там варто їхати? Я від нього 80 км, але не був вже 6 років.:sorry::blush:

10. Якби мені було так близько ,то я ,мабуть ,щовихідних їздила б.
    Про саме оз еро говорити не буду ,довели його до жахливого стану .Хтось наклав кучеряву лапу на основну трубу ,воду помпують тільки ті ,які платять гроші за ту воду.
    Але є два озерця з чудовою водичкою --- біля Dacia Luce.Ми ходили на озерце з білим пісчаним пляжем.Доволі чисто ,а водичка чудова.Кунігунда відмирає,рівень води знизився на 2 (!!!!!) метри.
    А оскільки ми жили біля "Ялинки " (живем там в приватному секторі вже багато років і з господарями майже як родичі ) ,то на те озерце солене треба було трохи обходити ,кожен просив на його брамці заплатити.
    Ну і на басейнах можна покупатись ,на приватних озерах.
    Ціна на продукти майже не відрізняється ,але купувати часом вигідніше в магазинчиках ,чим на базарі.
    Ми їдемо машиною ,тому стараюсь все взяти з собою ,щоб менше бігати по закупах.

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не їжджу бо з озера зробили гадючник. Якщо просто їхати купатись, то є озера поближче(наприклад в Виноградові Чорна гора-дуже гарно зробили інфраструктуру)біля Берегово-в Дідові , в Шаяні .У нас , хто має закордонні паспорти їздять у Угорщину, біля кордону декілька аквапарків-там і дешевше і сервіз кращий. Я не їжджу, бо немаю паспорта, а робити поки не хочу, тай автомобіль у мене прямо таки скажем не презентабельний-шістка. З ним добре в ліс, в поле по картоплю, а не в Угорщину в аквапарк.:)

• Подобається Подобається x 8
  12. З нами купались угорці (декілька сімей ),задоволені були дуже .
    А аквапарк у нас у Львові є,не треба Угорщини.
    Відпочинок тижневий на солених озерах забезпечує мені спокійну зиму майже без хворіб.Після тої водички зникають набряки ,набагато менше турбують болі в суглобах .

Останнє редагування: 3 лип 2011
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ми туди часто їздили коли там ще нічого не було, було озеро і стояли дошки біля озера. Між дошками ми розбивали палатки і тижнями там жили-ото був клас, води солоної було багато, людей поменше, ми їхали компаніями, варили бограч, пекли шашлики, але потім все комерціалізували, вода пропала(раніше вона сама текла і не треба було качати)

14. Господар варив .Нямочка !!!!

15. Filosof

Filosof Well-Known Member

Думаю ще. Зараз буду перебирати буклети, які мені дали на ярмарку. Я хочу організовано поїхати. У будинок відпочинку. Щоб без медичної книжки.

16. Honda

Honda Well-Known Member

Завтра після обіду до Львова:) Уря!
    А сьогодні поїхали в Микуличин до брата Коханого , він там в таборі зараз... Тепер прийшла від сусідки, в її малого було ДН...Так що день веселий.. був:)

• Подобається Подобається x 11
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Такі гарні були в мене вихідні, хоч і погода +10, дощ, але все ж..
    В суботу їздила з чоловіком в сусіднє містечко трамваями (в одну сторону 22 км - 1,5 год) купувати мрію - фотоапарат Кенон 5Д :) Це той фотоапарат, яким знімали одну з серій Доктора Хауза! Досі не можу повірити в своє щастя.. (це подарунок від моїх батьків, практично замість великого весілля, якого ми не хотіли робити свого часу, бо пошкодували їх грошей..)
    Після подорожей трамваями в таку жахливу погоду пішли спати :) Наставила будильник на 22:00, щоб переглянути бій Кличка. Встала неохоче, але такий визначний бій не могла пропустити! Переглянула, повболівала, покричала, помахала кулаками, потішилась за Кличків і пішла далі спати :)
    Сьогодні цілий день читала інструкцію і налаштовувала фотоапарат. Важкенький, холєра (з моїм найбільшим об'єктивом, спалахом і аксесуарами ~2 кг). Треба буде руки підкачати :)))
    За тиждень йду на хрестини - відразу і протестую. Сподіваюсь він виправдає свою вартість :)
    Не знаю як в інших країнах, але от тут в Польщі мені таки диплом пригодився. Хоча офіційно на біржі праці його не зареєстрували, бо України не було в їх програмці, через яку вони мої дані вводили. Але то пофіг, бо біржа і так спеціалістам в 99% випадках не дає ніякої роботи, а так тільки є для галочки і страховки. А от на співбесідах на роботу таки диплом магістра справляв враження. І от зараз на новій роботі дізналась, що завдяки цьому диплому в мене буде більше оплачуваних вихідних в році, ніж в тих, в кого його нема :) І ще дізналась, що навіть в приватній фірмі керівником проекту чи відділу не беруть людину без ВО, ну хіба в окремих випадках. І знаєте - їм байдуже чи Польща і Україна мають угоду про зараховування дипломів. Вони навіть не в курсі, що таке щось є :)
    Так що не все так погано!

• Подобається Подобається x 15
  18. Filosof

Хочу з'їздити на пляж поки дощу нема. Бо усе справи якісь. А таке літо хороше у цьому році. Учора заходила в університет. Коли надійдуть дипломи із Києва - ніхто не знає. Ну і бардак у нас.

• Подобається Подобається x 7
  19. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я трохи руку обпекла...Товклась на кухні:sad:Але то таке.Погода гарна,але би вже здалось трохи літа:)

20. Filosof

Содою треба засипати опік.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)