Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти теж.. того? Інформатик? Тепер ясно нашо тобі трава :)))
    П.С. І тепер ясно нашо в число офісних бонусів входить халявне молоко :)))

• Подобається Подобається x 8
  2. ovod

ovod Well-Known Member

ага... теж того..:)).правда в мене спокійніше....

3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ну нет в жизни счастья! Почему мне халявного молока не дают? Мне в Заполярье в воскресенье ехать...:cry:

• Подобається Подобається x 3
  4. Summer

Summer Well-Known Member

збираюсь до колеги на роботу на День народження - чисто символічно на каву :) А потім пройдусь центром... хоча мені вже зранку так потріпали нерви на роботі, що треба десь випустити пар... заварю я каву з цукорком :)

5. NorthWind

Я и забыл, что у нас военно-морской салон открылся. Нечаянно в окно увидел, как вдалеке самолеты всякие мудрёные фигуры вытворяют. Красиво, блин! Может вечером съезжу в Морской порт, на натовские корабли посмотрю. Погода располагает...

• Подобається Подобається x 6
  6. Filosof

Filosof Well-Known Member

Сподіваюсь, що не буде. Уже сонечко вийшло. Можна їхати на пляж.

• Подобається Подобається x 5
  7. NorthWind

Спасибо. Они будут жить в районе Фонтаны, вроде бы на Золотом бульваре. Как там пляж, и далеко ли это от центра?

8. Filosof

Від центра не дуже далеко - хвилин 50 маршруткою. Просто Фонтан дуже запущене місце - особливо 16 станція. Там набудували котетжів. І людей там практично нема. Глухе місце.

• Подобається Подобається x 7
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

отримала я своє замовлення через нет.магазин....Ну,що вам сказати,замовила кул. екструдер( такий спец. шприц.) його ціна майже 200 грн.о_О ...приїхало,як глянула ледь не впала,таке чудо простеньке,як звичайний шприц,тільки металеве,блін а таке дорожезне,а підноси під тортик,то взагалі окрема мова.Я в усьому звикла до якості,навіть за малі гроші, а тут....Ну але нічого буду й тим працювати.:)

• Подобається Подобається x 10
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це як моя мама через нет баняки замовляла:) На картинці такі гарні,розписано,що супер-пупер.А як прийшли то.....у мене колись іграшковий посуд був якісніший.І зараз там молоко кип"ятим або яйка варимо :)Не китайський..чеський.а таке ге...

• Подобається Подобається x 12
  11. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Збирались їхати на ФортМісію,але брат сьогодні здав останній екзамен і поїхав в Луганськ в мандрівний табір....а рідного братика з хати за ногу не витягнеш кудись:)))
    Бу...а в мене ще сесія:wacko:і пів літа як не було:wacko:

• Подобається Подобається x 12
  12. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Дізналася, що прохожу на магістра на бюджет, за рахунок диплому ("відмінно") обігнала двох людей)) і з 17 місця піднялась на 15.. а рік тому навіть не думала і не вірила, що взагалі займу якесь бюджетне місце))

• Подобається Подобається x 17
  13. Filosof

Хотіла з'їздити на море - дзуськи. Пляжі закриті. Бруду багато у воді після дощу. :sad:

14. Summer

Summer Well-Known Member

сьогодні п'ятниця і вже нічого робити не хочеться, а треба закривати квартал... погода для мене важка, то сонце, то зара похмуро... Все йду варити чай. Всім смачного!:)

• Подобається Подобається x 10
  15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А вы что не знали, что в Одессе после сильного дождя купаться нельзя, весь бруд из города плюс утечки из канализационных сетей стекают в море

• Подобається Подобається x 6
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви молодець, Ви зекономили собі купу грошей. Батьки напевне дуже радіють( я пам"ятаю як радів, що дочка також ввійшла в число тих двох студентів, котрі пройшли на бюджет).Дуже б добре було, якби ще нашу магістратуру десь в світі признавали......Тай дипломи наші.....вартували більше ніж папір на якому він надрукований....

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

Мої всі друзі, які їздили на море, тепер всі їдуть в Карпати.

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

У мого сонечка в Мумбаї сьогодні "дємбельська" робота. Вона проводить в ТАТА велику міжнародну конференцію, з 120 учасниками з 30 країн світу(не враховуючи гостей) з бюджетом в 3 мільйони .

• Подобається Подобається x 15
  17. Filosof

Минулого і позаминулого року такого не було. Такий сильний дощ, як зараз пройшов - йшов років 5 тому. Тоді на Дерибасівській мені було по коліна води. Це я попала, бо небезпечно - можна у люк упасти.

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Я збиралася цього року, хоч на 5 днів вирватись у Карпати. Якщо вийде.

• Подобається Подобається x 7
  18. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

А куди саме, Ви, зібралися?
    Я теж, десь за тиждень, збираюся на Закарпаття. Шкода, що чоловіка відкликали з відпустки...

• Подобається Подобається x 5
  19. kjk

kjk Дуже важлива персона

+12 дощ
    субота же, а така погода
    =(

• Подобається Подобається x 1
  20. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

і не кажіть...(

• Подобається Подобається x 3
Статус теми: