Звичний день (2)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 13 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Может у них брачный период или птенцы? Но в любом случае я в ее "дела" не вмешивался...:)

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ні,незалежно від періоду.Просто нападають і все.Були випадки,що люди в лікарню потім звертались.Там же такий клюв,що ого -го!

• Подобається Подобається x 4
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Угу:)Не побоюсь цього слова АЖ 56 днів:) Офіційно я відпочиваю до 16 серпня. Це один з небагатьох плюсів вчительської професії - дооовга відпустка:)))

• Подобається Подобається x 15
  4. NorthWind

Аааааа! У меня всего 46 и большую часть я уже отгулял!:cry:

• Подобається Подобається x 5
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ага...а решту часу намагаєтесь шось когось навчити

• Подобається Подобається x 3
  6. Alias

Наталку виписали:yahoo:
    Спекла піццу і чекаю
    Вчора підібрали цуценятко,дали об"яву на місцевий форум.може кому треба в село чи на дачу.Сьогодні тітонька якась прийшла забрала.

• Подобається Подобається x 16
  7. Кохана

Кохана LuBimaya

точно-точно...
    на мене минулого літа одна карпатська бджола намагалася здійснити замах!!!
    при чому ми з чоловіком просто йшли по дорозі, ні руками не махали, нічого такого не робили, щоб могло привернути її увагу... але вона як вчепиться в мене, а чоловік її став відганяти то вона йому в волосся вп'ялася... ледве відкрутився від неї... правда довелося її тойво... кокнути...
    тепер ми напевно у тих бджіл в чорному списку.. боюсь навіть тепер в село їхати...

• Подобається Подобається x 13
  8. NorthWind

Давно боюсь. Сплошные опасности, комары, слепни, мухи, ежик иногда приходит. Знай что у него на уме...:wacko:

• Подобається Подобається x 9
  9. Кохана

Кохана LuBimaya

вот и я о том же!!!!

10. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Ураааа))) радості немає меж, маю бакалавра)) захистилася сьогодні на відмінно.. аж ніяк повірити до кінця в це не можу..)

• Подобається Подобається x 13
  11. Alias

А "поляна"де?;)

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я з Джерела.Після ремонту відмиваємо групу...ні рук не ніг,не голови не відчуваю.Втомлена страшно.Помила всі 13 вікон підлогу шкребла,і ще завтра доведеться повзти мити жалюзі і коври:cry:Пожалійте мене хтось.
    Перейшась через Санта Барбару накупила клубніки і вже наїлась.
    П.С. Але ж я втомлена...:cry:З 14 батьків прийшло 3.

• Подобається Подобається x 18
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Міняю на канікули :mocking:
    Але робота дійсно кльова..
    Сьогодні чомусь був перший день літа в офісі. Була миска рідкого шоколаду і виноград, який всі дружно макали в шоколад і жували :) Після роботи пару людей пішло на пиво. Ну я звісно не втрималась.. :shy: Ось щойно прийшла. Зато вже кількох людей знаю по іменах, знаю хто живе в моєму районі, хто їздить на роверах, короче, корисно і приємно провела час :girl_in_dreams: Чоловік сьогодні в Ваві ночує, тому могла собі на таке дозволити.. А він вроді вже і не радий, що я на роботу пішла - ревнує :mocking:
    (а робота - класна! специфікації були нудними, а сам проект дуже логічний і інтелектуальний - якраз моє :good:)

• Подобається Подобається x 10
  14. Honda

Honda Well-Known Member

...посварилась з мамою...якось так паскудно себе почуваю...але винні ми обоє по-троху... не можу вже відстоювати свою думку... не можу донести свою точку зору і своє бачення до мами, привикла до самостійності, а тут дома такого нема... :sad:
    Шоб відбулись зміни треба зробити назустріч кроки одна одній, а мама хоче, щоб тільки я мінялась.
    вже просто немаю слів.......

• Подобається Подобається x 9
  15. ovod

ovod Well-Known Member

а шо не поділили?

16. Honda

Honda Well-Known Member

то не на матеріальній основі... то міжособистісна проблема...

17. Alias

Надю,дуже часто ми не розуміємо своїх батьків,а вони не розуміють нас.У мене теж з мамою частенько виникаюьб непорозуміння,але вона моя мама,вона старша...тому я йду на примирення перша.навітьтоді,коли вважаю себе правою на 100%

• Подобається Подобається x 7
  18. ovod

ovod Well-Known Member

нема різниці....все-одно шось не поділили....

• Подобається Подобається x 1
  19. Honda

Honda Well-Known Member

Ранок вечора мудріший.. завтра буде видно... думаю примиримся, не вперше вже... знаю, що перша поступлюсь я, бо не можу бути в сварці, не розмовляти, не можу...

Та ще й стала в шльопанцях на скло... трохи порізала ногу, болить....Як так можна бите скло викидати на вулицю?

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ----------

теж це розумію, але невже так важко прислухатись хоч трішки до мене і зрозуміти мене! Не можу.... пишу і плачу.....

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

порівняно з іншими проблемами, які є в світі, це дрібниця... Воно терпиме...але одне до одного і терпець не витримує... Якшо я не буду відстоювати свою думку, то потім її взагалі не братимуть до уваги...

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

Хочу до Львова....:sad:;(

• Подобається Подобається x 6
  20. Alias

Знала б ти ЯК я хочу.......

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ----------

не плач.:empathy:....думаєш вона не переживає? може й вона теж в подушку плаче.....Порозуміння поколінь,то складна штука...

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)