Відповідь: Звички і "пунктики" я як їм круасана з шоколадом то майже все тісто відламую і по-тихому викидаю...ну не люблю я тіста, часом хочеться, але не можу його більше ніж пару грамів з"їдати...
Відповідь: Звички і "пунктики" Люблю молоко, але тільки домашнє, сільське, не переварене, свіже. Магазинне взагалі не п'ю.. Так от в мене є пунктик - п'ю молоко тільки з капронової пляшки, в якій мама купує молоко від жіночки з села. Якщо в горнятку, то не смачно
Відповідь: Звички і "пунктики" Молока не люблю. а от кефір інколи можу випити, тільки не з склянки тільки з пляшки і тільки холодний.Газовану воду п"ю тільки з пляшки, якщо наливають у склянку, то взагалі відмовляюсь.А от каву тільки зі СВОЄЇ чашки. А ще ніколи не поливаю квітів, поки мені не скажуть.Ось така я бяка!:p
Відповідь: Звички і "пунктики" Молоко дуже люблю, правда найбільше воно мені смакує із глиняних горняток А Ви як мій тато - теж завжди з пляшки п"є
а в мене самий-самий справжній пунктик я коли бачу людину з оголеною стопою - завжди перераховую кількість пальців..
В мене пунктиків багато, навіть багато подібних, як у решти форумчан (наприклад, про читання посеред прибирання). Але один є "залізний", дивний для всіх, і для мене також. Я ненавиджу рожевий туалетний папір. Решта кольорів мені не заважають, але все одно маю відчуття, що щось в моєму туалеті не так - мій папір є голубий або білий.
А в мене пунктик: коли читаю ЛФ, і хтось із батьків заходить у кімнату, одразу ж закриваю сторінку. Боюся, щоб за мною не слідкували.
та я теж так роблю, коли батько підходить)бо як стане щось вдивлятися в монік з розумним виглядом ще й питає, що там цікавого.Але там для мене цікаво, а він тут до чого? ще не можу терпіти коли хтось стоїть за спиною
А в мене не пунктик, а швидше фобія - панічно боюся курей.... А пунктиків у мене багато....навіть всі не перелічити...
Не люблю незастеленого ліжка. Як тільки прокидаюсь одразу прибираю постіль і складаю диван. Я навіть вчитися не могла, коли постіль розложена. (анекдот такий є про чоловіка який розлучився з дружиною, бо вона була страшна педантка, а друг йому каже, що це ж добре, значит в хаті чисто, а дядько каже - глянув би я на тебе - встав вночі в туалет. повернувся ліжко вже застелене ) В шухлядах, шафах і на столі практично ідеальний порядок. Мене передьоргує від захламленого столу на якому годину треба шукати потрібний папірець. Масло завжди знімаю рівномірно, щоб не залишалось горбиків і поверхня була гладкою. Не можу сказати, що я якась жутка педантка, але такі от бзіки маю Того добра може і ще є, але я щось не пригадую
люблю першою читати свіжу пресу,книги не люблю стояти і розмовляти на вулиці окремий *пунтик* - чоловіче взуттяне люблю *гострих носків*
Ненавиджу невитертих вилок та ложок з плямами води, завжди їх витираю та акуратно складаю, маю декілька коробок дрібного хламу, типу старі записники, якісь листівки які не можу викинути та періодично передивляюсь не можу не випити зранку запашної кави з глиняного горнятка, причому смакує тільки дома, всюди решта п'ю капучіно
тааак... ... проводжу умовні лінії (скоріше ламані) по периметру гострокутніх предметів. найчастіше по верхній поверхні шаф .. починається умовна ламана трохи нижче "робочої" поверхні, подіагоналі до початкової точки, а закінчується на сусідній з початковою, щоб не замкнути периметр... ... не знаєте на Кульпарі ше вільні місця є?
Терпіти не можу! (Крім спортивного взуття, звісно) А ще не люблю розтягнуті короткі кишки-шкарпетки, над якими видно волохату ногу...
Чоловіки у спортивних костюмах, з барсетками і в мештах... Українські мачо Або жіночки в лижних костюмах, спортивних ботах і з дамською торебкою на плечі... Я чомусь такі речі завжди помічаю. Теж пунктик свого роду