Звички і "пунктики"

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Малявка, 28 січ 2008.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: Звички і "пунктики"

Через це я інколи його не можу закінчити :haha:)

• Подобається Подобається x 3
  2. bora

bora Well-Known Member

я як їм круасана з шоколадом то майже все тісто відламую і по-тихому викидаю...ну не люблю я тіста, часом хочеться, але не можу його більше ніж пару грамів з"їдати...

• Подобається Подобається x 7
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Люблю молоко, але тільки домашнє, сільське, не переварене, свіже. Магазинне взагалі не п'ю..
    Так от в мене є пунктик - п'ю молоко тільки з капронової пляшки, в якій мама купує молоко від жіночки з села. Якщо в горнятку, то не смачно :)

• Подобається Подобається x 8
  4. Alias

Молока не люблю. а от кефір інколи можу випити, тільки не з склянки :)тільки з пляшки і тільки холодний:).Газовану воду п"ю тільки з пляшки, якщо наливають у склянку, то взагалі відмовляюсь.А от каву тільки зі СВОЄЇ чашки.
    А ще ніколи не поливаю квітів, поки мені не скажуть.Ось така я бяка!:p

5. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Молоко дуже люблю, правда найбільше воно мені смакує із глиняних горняток:) А Ви як мій тато - теж завжди з пляшки п"є:)

• Подобається Подобається x 4
  6. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а в мене самий-самий справжній пунктик:wacko:
    я коли бачу людину з оголеною стопою - завжди перераховую кількість пальців..:haha:

• Подобається Подобається x 10
  7. Alias

І часто результат відрізняється?:)))

• Подобається Подобається x 5
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В мене пунктиків багато, навіть багато подібних, як у решти форумчан (наприклад, про читання посеред прибирання).

Але один є "залізний", дивний для всіх, і для мене також. Я ненавиджу рожевий туалетний папір. Решта кольорів мені не заважають, але все одно маю відчуття, що щось в моєму туалеті не так - мій папір є голубий або білий. :)

9. А в мене пунктик: коли читаю ЛФ, і хтось із батьків заходить у кімнату, одразу ж закриваю сторінку. Боюся, щоб за мною не слідкували. :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  10. Alias

та я теж так роблю, коли батько підходить:))бо як стане щось вдивлятися в монік з розумним виглядом ще й питає, що там цікавого.Але там для мене цікаво, а він тут до чого?
    ще не можу терпіти коли хтось стоїть за спиною

• Подобається Подобається x 3
  11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А в мене не пунктик, а швидше фобія - панічно боюся курей....

А пунктиків у мене багато....навіть всі не перелічити...

12. Полковник

Полковник миється в бані

Уж, замуж, невтерпёж.....

• Подобається Подобається x 1
  13. Зануда

Зануда така зануда

Не люблю незастеленого ліжка. Як тільки прокидаюсь одразу прибираю постіль і складаю диван. Я навіть вчитися не могла, коли постіль розложена. :))) (анекдот такий є про чоловіка який розлучився з дружиною, бо вона була страшна педантка, а друг йому каже, що це ж добре, значит в хаті чисто, а дядько каже - глянув би я на тебе - встав вночі в туалет. повернувся ліжко вже застелене :haha:)

В шухлядах, шафах і на столі практично ідеальний порядок. Мене передьоргує від захламленого столу на якому годину треба шукати потрібний папірець. :bad:

Масло завжди знімаю рівномірно, щоб не залишалось горбиків і поверхня була гладкою. :pardon:

Не можу сказати, що я якась жутка педантка, але такі от бзіки маю :pardon:

Того добра може і ще є, але я щось не пригадую :crazy:

• Подобається Подобається x 10
  14. Peri

Peri Well-Known Member

люблю першою читати свіжу пресу,книги

не люблю стояти і розмовляти на вулиці

окремий *пунтик* - чоловіче взуття:)не люблю *гострих носків*

• Подобається Подобається x 4
  15. Alias

Чоловік у білих шкарпетках:bad:-мій пунктик

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ненавиджу невитертих вилок та ложок з плямами води, завжди їх витираю та акуратно складаю,
    маю декілька коробок дрібного хламу, типу старі записники, якісь листівки які не можу викинути та періодично передивляюсь:blush:
    не можу не випити зранку запашної кави з глиняного горнятка, причому смакує тільки дома, всюди решта п'ю капучіно:pardon:

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

пунктики щодо чоловіків:
    1) чисте і акуратне взуття
    2) гарні здорові (ну або ж поліковані зуби) :)

18. illia

illia Well-Known Member

тааак...
    ... проводжу умовні лінії (скоріше ламані) по периметру гострокутніх предметів. найчастіше по верхній поверхні шаф о_О .. починається умовна ламана трохи нижче "робочої" поверхні, подіагоналі до початкової точки, а закінчується на сусідній з початковою, щоб не замкнути периметр...
    ... не знаєте на Кульпарі ше вільні місця є? :crazy:

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Терпіти не можу! (Крім спортивного взуття, звісно)

А ще не люблю розтягнуті короткі кишки-шкарпетки, над якими видно волохату ногу...

• Подобається Подобається x 6
  20. Зануда

Зануда така зануда

Чоловіки у спортивних костюмах, з барсетками і в мештах... :haha: :haha: :haha: Українські мачо :crazy:
    Або жіночки в лижних костюмах, спортивних ботах і з дамською торебкою на плечі... о_О :))) Я чомусь такі речі завжди помічаю. Теж пунктик свого роду :pardon:

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)