Відповідь: Звички і "пунктики" Нірванко, а у Польщі служниця запитує кожного відвідувача ? І в яких саме термінах ? Французькою, як вчили в інституті шляхетних дівчат ?
Відповідь: Звички і "пунктики" Не наю. Я ходила в дівочий - там по 2 злотих і не питають що буду робити :D Додано через 2 години 6 хвилин В мене є ще звичка зі студентських часів (ніби то давно було :D ) - все робити в останню хвилину.. От і зараз чекаю до останнього, щоб прийняти душ, поки не залишиться 5 хвилин до теоретичного закінчення гарячої води у крані.. Ось залишилось 5 хв.. Але я ж знаю, що вода ще з 15 хв після опівночі буде От і сиджу туткай.. :D
Відповідь: Звички і "пунктики" Так, Борис, але справа в тому, що за бугром вони не сприймуть маніпуляції з лічильником чи опаленням як вияв того, що ми розумніші за них... Скоріше навпаки...
Відповідь: Звички і "пунктики" У мене теж є така звичка. А щодо гарячої води ... якось опинився у Львові без хвуражки в хуртовину. Ресторан в готелі не працював, гарячу воду вимикають о 10-й вечора, тож я за 10 хвилин встиг купити аспірин, горілочку (все - перед закриттям!) і стрибнув під душ. Кайф !
Відповідь: Звички і "пунктики" ви мені нагадали, як я колись ще малим був у Геніческу, то на Азовському морі. так там людський туалет закривали після 10-ї ранку і після 10-ї вечора (працюва відповідно по 3 год. два рази на день).
Відповідь: Звички і "пунктики" А я завжди ходжу з відкритою сумкою, в маршрутці мені постійно пропонують її закрити. Гроші в мене по всіх кишенях, а кошельок пустий(нашо він мені). Не люблю пастувати взуття і прасувати. Хіба як чоловік вже каже шо не піди нікуди зі мною, то я кажу хай попастує а я вже шось попрасую. А ше в мене часто пригорає їжа, особливо бульба, буряки, а про молоко я вже мовчу. Згалом педант з мене нікудишній, але зато зі мною не скучно.
Відповідь: Звички і "пунктики" А в мене є пунктик, що всі виключателі повинні дивитись в одну сторону. Наприклад в мене є три виключателі разом в коридорі на горі і внизу при дверях, то мене зачіпає коли один вниз а інший вверх. Ходжу і переключаю :D:D:D
Відповідь: Звички і "пунктики" Мене аж передьоргує, коли на кухні ножі брудні (та ще й бруд засохлий). Це мене приводить у страшну злість!
Відповідь: Звички і "пунктики" я їх такими ніколи не залишаю, тому мене і передьоргує, що хтось таке робить. їх потім тяжко відмивати. я люблю безпорядок, але не бруд
Відповідь: Звички і "пунктики" А мене передьоргує коли в дівчат вдома немитий посуд або брудна підлога То мабуть ще з часів табору в 9 класі, коли в будинку, в якому жили в двох кімнатах дівчата і в 2 кімнатах ми, хлопці, постійно в нас була чистота, а до них заходити було противно... А ще мене передьоргує, якщо посуд помитий неохайно, тобто недобре вимитий, а також брудні рушники...
Відповідь: Звички і "пунктики" Згадала ще один пунктик - коли роблю порядки і мені під руки попаде якась книжка-зошит-блокнот,що являє для мене інтерес - то серед всього того прибирання сяду і буду читати
Відповідь: Звички і "пунктики" А я не можу коли ніж лежить на столі.Зразу прибираю або в шухляду або в підставку.Перед сном ОБОВ"ЯЗКОВО перевіряю чи немає ножа на столі.
Відповідь: Звички і "пунктики" а я не можу, коли на столі лежить дзеркальце дзеркальною стороною вверх. поки не переверну - не ляжу спати
Відповідь: Звички і "пунктики" В моєї баби такий самий "пунктик". Але то вона просто боїться, що хтось до нас залізе і візьме того ножа.. А я їй постійно кажу, що ті, що лізуть, мають ножі зі собою.. :D В мене є звичка їсти печево, яке складається з двох печив,а між ними начинка, так: спочатку з'їдаю одне печиво, потім згризую начинку, а потім вже друге
Відповідь: Звички і "пунктики" і не тільки ви:D а ще,коли їм булочку, то не кусаю, а відщипую шматочки і так їм. люблю їсти руками
Відповідь: Звички і "пунктики" А я люблю коли сплю позакидувати ноги на чоловіка, підлізаю до нього близенько, він посувається а я підлізаю,він посувається а я знов підлізаю, одного разу з ліжка впав, навіть не поняв то я бистренько його підняла, зранку нічого не памятав. Без нього заснути не можу.... мерзну. А ше я люблю лягати спати і виключати ТВ а чоловік без ТВ заснути не може..... воюємо.
Відповідь: Звички і "пунктики" В мене також таке є. Тому мені прибирання часом займає довше ніж іншим :D