Звички і "пунктики"

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Малявка, 28 січ 2008.

1. Марічка

Марічка Well-Known Member

Відповідь: Звички і "пунктики"

в мене також така "манічка". а ще як іду ввечері наприклад, з кімнати в кухню, то завжди за собою вимикаю світло...

питання до дівчат.
    чи правда, що неможливо намалювати вії тушшю, не привідкривши при цьому рота?
    по собі бачу, що як кісточка наближається до вій, зразу відкриваєтсья рот... сестра так само малюється :) смішно аж

• Подобається Подобається x 3
  2. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

ну це не "манічка" це ощадливість. :) я також не терплю як дарма горить світло в кімнаті де нікого немає.

• Подобається Подобається x 2
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну, це не манічка... в капіталістів це необхідна звичка...
    Світло в під"їзді горить рівно стільки часу, скільки старшій людині треба, щоб з підвалу на найвищий поверх дійти, якшо ліфта нема. Потім само виключається. Руки миєш: включив воду, намочив, виключив, намилив, помив, включив воду і змив, і все тонкою цівкою(малого так в садочку навчили)... в унітаз воду спускати - кнопка по малому, кнопка по великому...

• Подобається Подобається x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це в німців... :)

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мій Андруша ще любить вікна чорним кульком заліпити, так аби навіть краплинка сонечка не попала у кімнату коли вони сплять.
    Се для мене дико!!! Я люблю відкриті вікна, щоб на зірки дивитись або на місяць.

Додано через 1 хвилину
    Це точно...
    У нас вода лиється стільки скільки треба і не треба. Тиск води такий що можна когось з ніг збити, особливо в туалетах. А світло починає горіти ней но лишень на дворі сіріється... А в офісах то і подавно. ПАЛЯТЬ!!! Аж гай гуде!!!

6. Samojlovu4

Ясссно....;)
    Ех, чесно, так мрію колись в Америку з"їздити... Канаду... але на пару днів чи місяців, жити там не хочу...

7. Марічка

Марічка Well-Known Member

Слово "манічка" стосувалося цитати і закривання штор ввечері, коли стемніє... :) а щодо світла - це така добра звичка.

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Знайомий, який їздив на заробітки до Ізраїлю, розповідав, скільки агурат (і перевів на центи) коштує змити унітаз.
    Проте як він зрадів, коли його відвідав попередній наймач тієї квартири й показав потаємну щілинку в електролічильнику (на сходах): вставляєш шпильку й гальмуєш лічильник.

За часів ссср мій лічильник крутився у 2,5 рази повільніше... хотів зробити більше уповільнення, але закони Ома та Кірхгофа не обминеш... :)
    Потім, за Незалежності, я став свідомим і зняв "секретку".

9. Samojlovu4

Мені теж дуже кортить з лічильником попрацювати, також з лічильниками на батареях... Але не ризикую, залетіти легко, а залетиш - то мало не покажеться, не відкрутишся...

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Звичайно. спостерігає:).Я от коли йду ввечері, то завжди на вікна заглядуюсь.:)Цікаво яка там люстра чи меблі, який інтер"єр у квартирі:)

11. Boris_Kiev

1. Лічильник де стоїть - у помешканні чи на сходах ?
    2. Лічильник "класичний" чи електронний ? Чи на ньому є якісь індикаторні лампочки типу "тривога" ?
    3. Однофазний чи трифазний ?
    4. Чи є в помешканні, окрім "теплових" автоматів (в електромережі), пристрій захисних відключень (диференціальне реле: спрацьовує, коли людину б"є струмом) ? В нього 4 виводи.

12. Alias

100% неможливо!:D :D :D :D Цікаво, чому?

13. Samojlovu4

1. в підвалі, в приміщенні для роверів
    2. Думаю, скоріше електронний
    3. безпоняття
    4. теплових автоматів нема... лише маленькі електронні лічильники на кожній батареї, намертво присобачені...

14. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

а в японців ще так злив на унітазі зроблено, що коли спускаєш воду та вода спочатку через спеціальний краник над бачком тече - тобто ти спочатку миєш тою водою руки, а потім та ж вода змиває... ну те все, що змивають люди.

15. Boris_Kiev

Роздивитися можете ? Диск є ? Чи ЖК дисплей ?
    Сфотографуйте, перепишіть тип, я пошукаю в Неті.
    Я мав на увазі щось, що замінює електричні "пробки" - які відбиваються при перевантаженні. Мають бути в помешканні.
    Скоріш за все вертикальні з клавішею - Siemens або ABB.
    Чи є поруч із ними щось схоже, але подвійної ширини ?
    Сфотографуйте.

16. Alias

і любуються тим, що там є ,поки руки миють.Тьфу!

• Подобається Подобається x 4
  17. Samojlovu4

Борис, дуже дякую за турботу, але я так ризикувати не збираюся... плюс мінус паро євро погоди не зроблять...
    Знаючи німців, впевнений - рано чи пізно засічуть... штраф ще Бог з ним, але при наступному продовженні візи її просто можуть не продовжити, і копен в дупен...
    А воно мені треба?!

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я теж постійно рота відкриваю :) Може то підсвідомо хочеться шкіру обличчя натягнути, щоб під час малювання вій не забруднити шкіру?
    А намалюватись із закритим ротом можливо, але незручно - я пробувала :D

Додано через 4 хвилини
    Аааа! Тепер ясно чому для чоловіків сходити "по великому" в платному туалеті коштує вдвічі дорожче, ніж "по маленькому" :D

19. Boris_Kiev

... Ну ... резидентам України я таке не пораджу, але за бугром ... варто показати, що ми розумніші за них. :)

Додано через 2 хвилини
    Де це таке ? У нас, наприклад, на ринках, в туалетах пишуть "По всєм дєлам 50 коп". Тобто руки помити, відро води набрати - теж 50 коп.!

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та в Польщі.. Злотий за "менші" справи, два - за "більші". Але наші зекономили - дали по злотому і наробили "багато" :D

а де твій аватар? :)