Відповідь: Звички і "пунктики" а у мене наче "пунктиків" немає. хіба виправляти , коли російськомовні кажуть "укрАинский". і ще звика пити зі СВОЄЇ чашки. і коли сидю, то пальці на ногах самі загинаються -це дуже смішно.
Відповідь: Звички і "пунктики" хм... я не можу нормально заснути без телевізора або хоча б без розмов батьків в іншій кімнаті. так спокійніше))) ше деколи коли мене фоткають я дивно і неприродньо посміхаюся
Відповідь: Звички і "пунктики" ніяк не можу змусити себе помити чоловікову попільничку, коли він у від"їзді... це як забобон якийсь так і чекає на нього
Відповідь: Звички і "пунктики" І я люблю виправляти! Наприклад, сиджу!:radist: І страх не люблю, коли виправляють мене!
Відповідь: Звички і "пунктики" о і в мене той... пунктик..ггг люблю щоб ВСЕ ПО СПРАВЕДЛИВОСТІ! мабуть далі тра поставити смайла
Відповідь: Звички і "пунктики" Замітила щойно нову "форумну" звичку - не читаю довгих дописів (пардон), хіба як то якась історія. Мож то просто звичка лінуватися
Відповідь: Звички і "пунктики" А в мене є звичка зі всього робити сміхи. Часами люди думають що я з них просто глузую, а я просто така смішна :o
Відповідь: Звички і "пунктики" Я колись їв. В школі. Хтось сказав,що,як з’їж,то температура піднімається. Можна спокійно йти до лікаря і брати довідку.
Відповідь: Звички і "пунктики" Ще є звичка "дуркувата". У мене в кімнаті завжди вікна закупорені шторами, навіть літом, коли сонячно. Звідки ця звичка взялась, - не знаю, але чогось мені так комфортніше.
Відповідь: Звички і "пунктики" А я завжди закриваю двері в свою кімнату.Чомусь мені так спокійніше і комфортніше.
Відповідь: Звички і "пунктики" А я навпаки люблю щоб всі двері були відкриті, окрім до шаф, особливо на ніч.
Відповідь: Звички і "пунктики" не люблю такої ситуації: вечір, вікна не зашторені, а в кімнаті горить світло - таке враження що за тобою хтось спостерігає знадвору...