Звички і "пунктики"

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Малявка, 28 січ 2008.

1. Vetta

Vetta Well-Known Member

о ше згадала про пунктики))... журнали також читаються з кінця, зранку на автопілоті кава з молоком. В тортах ім тільки начинку а в цукерках з коробки все крім їхньої підошви, не знаю чому.

ну і найбільший пунктище який ні як не минає......це дорога...машина,дорога і доня .і тоді все більше нічого не треба.

• Подобається Подобається x 7
  2. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Ото пригадала собі, що в тата мого колишнього також такий ніготь довгий був на мізинці. І для чого то !?

• Подобається Подобається x 3
  3. NIK

NIK Well-Known Member

Звичка - з ранку газета прочитати перед роботою щоб відпочила голова. Кава виходить з звички, замінюю фрешами. Також э звичка ходити туди сюди коли думаю - сидячи гірше думається:)

• Подобається Подобається x 2
  4. NIK

NIK Well-Known Member

Коли я 10 років тому працював у пункту обміну валюти то у нашого касиру Гуртового Олександара був довгий ніготь він їм перевіряв долари на справжність - проводив ногтем і слухав - був відповідний шурхіт паперу - інша інтонація - всезначить знову толкають фуфло:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  5. оригіналка

В мене знайомий є який ходить туди - сюди метра 3, курить і говорить сам з собою...:crazy::crazy::crazy: Але він тойво... здоровий... напевно...:crazy:

• Подобається Подобається x 1
  6. NIK

NIK Well-Known Member

Не курю. І хожу 5 метрів туди - потім назад :) Кажуть що це "синдром беспокойных ног" по русски:)

7. оригіналка

Значить в того мого знайомого синдром "беспокойных ног", і синдром "беспокойного язика"!:crazy::))):crazy::)))
    О, ше й згадала, він в той момент, коли ходить і говорить ше й тою рукою, якою тримає сигарету жистикулює... Ше й синдром "бЄспокойной руки" додався...:haha:

8. Vetta

Vetta Well-Known Member

супер що не курете але той ваш аватар ну просто жахливий )):pardon:

9. Зануда

Зануда така зануда

Мені подобається ;)

10. Oddly

Oddly Well-Known Member

я не думала, що в мене це "пунктик", вважаю нормальним явищем - але виглядає на то, що таки "пунктик". :)

P.S. як би ще чоловіка на того пунктика присадити - терпіти не можу зім"ятих купюр по кишенях!

• Подобається Подобається x 6
  11. asiana

asiana Well-Known Member

По степені поваги;) О. Це дуже добрий пунктик. У грошах тоже є свій феншуй. Таке існує твердження, якщо гроші поважати (дбайливе складання входить туди), то вони примножуватимуться. У вас з тим як?;)

Газети і журнали теж читаю з кінця:)

QUOTE=НАТКА З РОГАТКИ;488383]Значить в того мого знайомого синдром "беспокойных ног", і синдром "беспокойного язика"!
    О, ше й згадала, він в той момент, коли ходить і говорить ше й тою рукою, якою тримає сигарету жистикулює... Ше й синдром "бЄспокойной руки" додався...[/QUOTE]
    Типовий кінестетик:) Добре, якщо іскрами з цигарки не сипе!
    У мене був однокласник, який мав звичку ходити поміж партами, відповідаючи урок. Якщо його зупиняли - хлопця "клинило"
    І викладач такий самий був в інституті - ганяв поміж столами цілісіньку пару:))

Зеленим:) Як гарно!:girl_tender: Треба й собі спробувати. Категорично не можу шариком писати! У мене тоді думки щезають. І характер псується:)

Останнє редагування: 5 кві 2009
  12. оригіналка

Та як...!? Нормально, не бракує ніби...:)))

13. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

о, згадала ще один пунктик свій, терпіти не можу коли я щось по хаті роблю, а за мною "по пятам" хтось ходить, або просто ходить по хаті без потреби

• Подобається Подобається x 9
  14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Так само люблю гроші складати. А ще книжки, тарелі...
    Я коли бачу книжки чи тарелі поскладані абияк, мені аж недобре, дискомфортно. :pardon:

• Подобається Подобається x 9
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І я все складаю. І нехай побачу хоч одну не ту тарілку серед однакових в стовпчику в другому ряду шафи, то все повитягую і поперескладаю, щоб було за методом "однакові" або "менша в більшу". І не люблю, коли скляні горнятка стоять між керамічними - розсуваю їх по різних кутках :))).
    А ще мене дратує, коли попіл від сигарет падає не в попільничку і я це бачу. А якщо комусь на одяг, то мене аж трусить! Нехай навіть тому ж курящому, але все одно хочеться стряхнути з нього той попіл.

• Подобається Подобається x 4
  16. Iriska

Iriska Well-Known Member

В нас в коридорі, включатель з лямпкою... так от... я її весь час намагаюсь виключи і ... включаю загальне світло... Щоразу сміюсь з того, але відучитись ніяк не можу...

17. Згадала свій пунктик: у крутому яйці спочатку їм білок, а жовток залишаю на потім, бо він смачніший. :haha:

18. Малесенька

в мене таке ж тільки із жареним яйцем.
    о, ще замітила за собою, що мене сильно дратує щось комусь довго пояснювати. терпіння нема ніц :pardon:

• Подобається Подобається x 5
  19. Хіба тільки у вас таке? :)))

20. Малесенька

ненаю, ненаю але таке відчуття шо в мому словарному запасі таке слово як терпіння ВЗАГАЛІ відсутнє. чи то робота в мене така, чи...:dntknw:

а де твій аватар? :)