о ше згадала про пунктики))... журнали також читаються з кінця, зранку на автопілоті кава з молоком. В тортах ім тільки начинку а в цукерках з коробки все крім їхньої підошви, не знаю чому. ну і найбільший пунктище який ні як не минає......це дорога...машина,дорога і доня .і тоді все більше нічого не треба.
Ото пригадала собі, що в тата мого колишнього також такий ніготь довгий був на мізинці. І для чого то !?
Звичка - з ранку газета прочитати перед роботою щоб відпочила голова. Кава виходить з звички, замінюю фрешами. Також э звичка ходити туди сюди коли думаю - сидячи гірше думається
Коли я 10 років тому працював у пункту обміну валюти то у нашого касиру Гуртового Олександара був довгий ніготь він їм перевіряв долари на справжність - проводив ногтем і слухав - був відповідний шурхіт паперу - інша інтонація - всезначить знову толкають фуфло
В мене знайомий є який ходить туди - сюди метра 3, курить і говорить сам з собою... Але він тойво... здоровий... напевно...
Значить в того мого знайомого синдром "беспокойных ног", і синдром "беспокойного язика"! О, ше й згадала, він в той момент, коли ходить і говорить ше й тою рукою, якою тримає сигарету жистикулює... Ше й синдром "бЄспокойной руки" додався...
я не думала, що в мене це "пунктик", вважаю нормальним явищем - але виглядає на то, що таки "пунктик". P.S. як би ще чоловіка на того пунктика присадити - терпіти не можу зім"ятих купюр по кишенях!
По степені поваги О. Це дуже добрий пунктик. У грошах тоже є свій феншуй. Таке існує твердження, якщо гроші поважати (дбайливе складання входить туди), то вони примножуватимуться. У вас з тим як? Газети і журнали теж читаю з кінця QUOTE=НАТКА З РОГАТКИ;488383]Значить в того мого знайомого синдром "беспокойных ног", і синдром "беспокойного язика"! О, ше й згадала, він в той момент, коли ходить і говорить ше й тою рукою, якою тримає сигарету жистикулює... Ше й синдром "бЄспокойной руки" додався...[/QUOTE] Типовий кінестетик Добре, якщо іскрами з цигарки не сипе! У мене був однокласник, який мав звичку ходити поміж партами, відповідаючи урок. Якщо його зупиняли - хлопця "клинило" І викладач такий самий був в інституті - ганяв поміж столами цілісіньку пару) Зеленим Як гарно!:girl_tender: Треба й собі спробувати. Категорично не можу шариком писати! У мене тоді думки щезають. І характер псується
о, згадала ще один пунктик свій, терпіти не можу коли я щось по хаті роблю, а за мною "по пятам" хтось ходить, або просто ходить по хаті без потреби
Так само люблю гроші складати. А ще книжки, тарелі... Я коли бачу книжки чи тарелі поскладані абияк, мені аж недобре, дискомфортно.
І я все складаю. І нехай побачу хоч одну не ту тарілку серед однакових в стовпчику в другому ряду шафи, то все повитягую і поперескладаю, щоб було за методом "однакові" або "менша в більшу". І не люблю, коли скляні горнятка стоять між керамічними - розсуваю їх по різних кутках . А ще мене дратує, коли попіл від сигарет падає не в попільничку і я це бачу. А якщо комусь на одяг, то мене аж трусить! Нехай навіть тому ж курящому, але все одно хочеться стряхнути з нього той попіл.
В нас в коридорі, включатель з лямпкою... так от... я її весь час намагаюсь виключи і ... включаю загальне світло... Щоразу сміюсь з того, але відучитись ніяк не можу...
в мене таке ж тільки із жареним яйцем. о, ще замітила за собою, що мене сильно дратує щось комусь довго пояснювати. терпіння нема ніц
ненаю, ненаю але таке відчуття шо в мому словарному запасі таке слово як терпіння ВЗАГАЛІ відсутнє. чи то робота в мене така, чи...