Звички і "пунктики"

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Малявка, 28 січ 2008.

1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

+10000000000%

але мого терпіння не хватило шоб полюбити

2. Max_

Max_ кл. москаль

Похоже, просто нервная система не держит напряжения, даже незначительного. Транквилизаторы легкие или ноотропы типа ГАМК помогли бы, только в минимальной дозе (чтоб не вызвать привыкания) и не за рулем, естественно.

• Подобається Подобається x 5
  3. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

джинси і шпильки - дуже навіть симпатично, особливо, якщо штанина вузька, довга, приховує п.ятку і з туфельок гарно виглядають кісточки пальців:)
    джинси, шпильки і шкарпеточки - нормально, але то вже в залежності від товщини самої бавовни:))

ще один пунктик: палю цигарки за тільки мені відомим графіком (тобто проміжок часу між одною й іншою - чітко визначений і опротестуванню не підлягає))

• Подобається Подобається x 7
  4. Vetta

Vetta Well-Known Member

маю пунктик на пранні )) всі лахи шоб були чисті. Колись купляла шкарпетки невідомо для чого, різнокольорові , тепер пунктик пропав то шкарпетки ношу і ношу)
    але так то я без заморочок )

• Подобається Подобається x 4
  5. Полковник

Полковник миється в бані

В Рясне-2 наверное.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Погоджуюсь. :) Кісточки, або гарний педікюр.

Але дами, котрі носять довгі вузькі джинси переважно не носять товстих бавовняних шкарпеток до їхніх туфельок..

:mocking:

Колись дуже давно я зустрічалась з хлопцем, в котрого був такий пунктик - манікюр саме на мізинці і цей ніготь був абнормально довгий в порівнянні з іншими. Всі мої прохання не виглядати так дивно, ігнорувались.

Аж поки ми не приїхали в гості до моєї родини, де були дві молодші двоюрідні сестрички. Старша зачудовано дивилась на той "манікюр", а потім запиталась, для чого таке. Молодша подивилась тльки летмо і видала:"Я знаю - це щоб в носі копирсатись!"

На наступному побаченні в каваляра манікюру вже не було...

• Подобається Подобається x 8
  7. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

В мене то саме! Складаю від великих купюр до менших, а як є ще іноземна валюта, ото спершу її, а потім гривані.;)
    Журнали також читаю з кінця, і газети.
    Ше в мене є звичка купувати кожного дня жуйку, особливо Еірвейс чорну смородину, а деколи ше пару різних.
    Ще звичка пити кожного ранку, в обід і ввечері зелений чай в великому горнятку.

8. Полковник

Полковник миється в бані

Угу.
    Тоже самое.
    Не могу понять ПОЧЕМУ????

• Подобається Подобається x 3
  9. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Так і я не можу зрозуміти... Напевно в багатьох така звичка!*?:pardon:

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я меню... читаю з початку, а потім з кінця:)

• Подобається Подобається x 2
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас в сім"і всі читають газети і журнали тільки з кінця.:)

12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Полковнику, зая, що не так?:pardon:
    рясне-2 жиб знали - мальовнича окраїна Львова з повністю налагодженою інфраструктурою, так шо заздріть мені, що я там живу - а ви нє:mocking:

нарахунок джинсів і шпильок:
    ви знаєте є дуже різні джинси і дуже різні шпильки...
    і часто нерозуміння чогось судить лише про обмеженість людини, а не про її ідеальний смак:cry:

+ пунктик:
    десь вже місяць-два не можу заснути не послухавши Max Raabe und dast palastorchester:pardon:

• Подобається Подобається x 9
  13. Полковник

Полковник миється в бані

Усё ТАК, Зая!

14. Полковник

Полковник миється в бані

А я частушки!

15. Зануда

Зануда така зануда

Є така тема "я люблю... я не люблю"

Чорнильні ручки з відкритим пером і зеленим чорнилом. В мене завжди були найоригінальніші нотатки на курсі. (І найкаліграфічніші :blush:)

16. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Думала я думала,які такі пунктики маю,щось майже нічого не згадалось,тільки такі: -терпіти не можу,коли в моїй присутності перекусують зубами нитку,замість того ,щоб обрізати ножницями.....газети теж тільки з останньої сторінки читаю.....щоночі приблизно в 5 год. заходжу з чоловікового тлф. на ЛФ.:)...

17. Полковник

Полковник миється в бані

НИКОГДА не встречал.
    Прикольно, наверное.

18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ще терпіти не можу коли пінопласт розламають...мені від того звуку аж "мурашки по шкірі"...:sad:

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Згадала про свій пунктик:))
    часто перед тим як взяти будь-яку річ люблю лизнути палець, виглядає кумедно-так каже мій чоловік, а я не помічаюо_О

• Подобається Подобається x 6
  20. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я взагалі не люблю, як до нього торкаються і ним шуршать... то всьо нєрвішкі:)))

а де твій аватар? :)