Похоже, просто нервная система не держит напряжения, даже незначительного. Транквилизаторы легкие или ноотропы типа ГАМК помогли бы, только в минимальной дозе (чтоб не вызвать привыкания) и не за рулем, естественно.
джинси і шпильки - дуже навіть симпатично, особливо, якщо штанина вузька, довга, приховує п.ятку і з туфельок гарно виглядають кісточки пальців джинси, шпильки і шкарпеточки - нормально, але то вже в залежності від товщини самої бавовни) ще один пунктик: палю цигарки за тільки мені відомим графіком (тобто проміжок часу між одною й іншою - чітко визначений і опротестуванню не підлягає))
маю пунктик на пранні )) всі лахи шоб були чисті. Колись купляла шкарпетки невідомо для чого, різнокольорові , тепер пунктик пропав то шкарпетки ношу і ношу) але так то я без заморочок )
Погоджуюсь. Кісточки, або гарний педікюр. Але дами, котрі носять довгі вузькі джинси переважно не носять товстих бавовняних шкарпеток до їхніх туфельок.. Колись дуже давно я зустрічалась з хлопцем, в котрого був такий пунктик - манікюр саме на мізинці і цей ніготь був абнормально довгий в порівнянні з іншими. Всі мої прохання не виглядати так дивно, ігнорувались. Аж поки ми не приїхали в гості до моєї родини, де були дві молодші двоюрідні сестрички. Старша зачудовано дивилась на той "манікюр", а потім запиталась, для чого таке. Молодша подивилась тльки летмо і видала:"Я знаю - це щоб в носі копирсатись!" На наступному побаченні в каваляра манікюру вже не було...
В мене то саме! Складаю від великих купюр до менших, а як є ще іноземна валюта, ото спершу її, а потім гривані. Журнали також читаю з кінця, і газети. Ше в мене є звичка купувати кожного дня жуйку, особливо Еірвейс чорну смородину, а деколи ше пару різних. Ще звичка пити кожного ранку, в обід і ввечері зелений чай в великому горнятку.
Полковнику, зая, що не так? рясне-2 жиб знали - мальовнича окраїна Львова з повністю налагодженою інфраструктурою, так шо заздріть мені, що я там живу - а ви нє нарахунок джинсів і шпильок: ви знаєте є дуже різні джинси і дуже різні шпильки... і часто нерозуміння чогось судить лише про обмеженість людини, а не про її ідеальний смак + пунктик: десь вже місяць-два не можу заснути не послухавши Max Raabe und dast palastorchester
Є така тема "я люблю... я не люблю" Чорнильні ручки з відкритим пером і зеленим чорнилом. В мене завжди були найоригінальніші нотатки на курсі. (І найкаліграфічніші )
Думала я думала,які такі пунктики маю,щось майже нічого не згадалось,тільки такі: -терпіти не можу,коли в моїй присутності перекусують зубами нитку,замість того ,щоб обрізати ножницями.....газети теж тільки з останньої сторінки читаю.....щоночі приблизно в 5 год. заходжу з чоловікового тлф. на ЛФ....
Згадала про свій пунктик) часто перед тим як взяти будь-яку річ люблю лизнути палець, виглядає кумедно-так каже мій чоловік, а я не помічаю