Звернення до Януковича

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 25 чер 2012.

1. Inga

Inga Дуже важлива персона

К сожалению, это письмо гарант не прочтет. Оно зависнет на этапе регистрации в каком-нибудь отделе обращений граждан.
    Во всех этих организациях установлен четкий "распорядок" что показать вышестоящему начальству, а что скрыть.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

До моєї радості в Страсбурзі прочитають та й тут хоч десятки два людей скоса подивляться.
    До речі, Потьомкін теж листа запорожців не читав, зате весь світ сміявся, дивлячись картину Рєпіна.

3. ull9

ull9 Дуже важлива персона

а ты думаешь ты большую новость сказал страссбургу?
    мде..

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В Європейському суді оперують не новостями, а фактами. Ось і піде їм цей лист разом з відповіддю, яку я впевнено прогнозую. Прийде стандартний листочок від Управління звернення громадян, яке не є юридичною особою і до якого я не звертався, в якому мене повідомлять, що мій лист переслано ... куди сам знаєш. А мені потрібен факт якості виконання Президентом ст.40 і ст.106 Конституції, порушення чого я і отримаю.

5. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

У Страсбурський суд європейці звертаються тільки після того, коли їм було відмовлено в усіх судах їх країни.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не "в усіх судах", а "ви повинні використати всі внутрішні способи захисту" відносно порушення прав Європейської конвенції.

7. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Всі способи захисту - де вони використовуються?
    Прав - кого?

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Перед тим як піднімати ці питання раджу прочитати "правила" Європейського суду. А я вам не консультант.
    Боже ж мій, замість того щоб займатися продовженням освіти вони продовжують пустий триндьож.
    Замість того, щоб розглядати тему, вони шукають шпаринку для укусу опонента.

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Немає сенсу. Ця потвора все одно читати не вміє.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В такому листі набагато більше сенсу ніж в пустому триндежі на форумі. В Адміністрації поца ведуть статистику таких звернень і доповідають йому. Чим більше таких уколів, тим більше в хама очко зжимається. Я не кажу вже про роль надсилання в Страсбург. Звідти теж агент Азарова присилає періодично звіт в міністерство юстиції.

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

О! От це цікаво! А як з більшовицьким режимом боролись особисто ВИ?
    Круто!:good: Янукович заліз під стіл і тремтить від страху!

ЗІ: а Данилко Вам чим не вгодив? Заздрість - погана риса!

"Нет ничего безобразнее старика, который не имеет других доказательств пользы его продолжительной жизни, кроме возраста". Сенека:pardon:.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та трошки інакше ніж деякі злидні з рабів в жлоби пробивалися, дохтуром ставали.
    І ось таке сіре чмо і є опорою режимові, бо вони з Януковичем з однієї культури.
    "Немає нічого потворніше ніж жлоб, який замав совковий диплом і думає, що він вже став цивілізованою людиною". Прокіп.

13. Степаныч

Цього і потрібно було очікувати. Бла-бла-бла. І навіщо хвалитися? А, сказати ж по суті нема чого.
    Бути опорою - це достойно. От гівно опорою не може бути нікому.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А що тобі, нетямущому, можна сказати? Ти ж мови цивілізованої людини не знаєш. А ось отримувач листа через контрольоване СБУ добре знає предмет висловлювань відносно "боротьби з більшовицьким режимом", архіви там ще не палили. Так що по темі, дохтур? З чим будеш виходити захищати бандитський режим? З памперсами чи скальпелем? Чи може в жінки макогона позичиш?
    До речі, по всім ознакам і дохтурів за малопрофесійність та жлобство народ буде скоро ганяти. Ви на черзі після ЗМІ, політиків, прокуратури, суддів та міліції. Так що копай бліндаж в дворі.

15. Степаныч

В залежності від кого. Від вас - туалетним папером і дезодоронтом.
    А кого не будуть?

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

дивись, хлопче, не помились. Дуже вже в народу алергія на ваші халати та халатність. Дмітрій Донской теж думав... та потім тікав з Москви в глушину Костроми від розлюченого Тохтамиша, кинувши народ та своїх опричників. В тих лісах довго в нього була діарея.

а де твій аватар? :)