Відповідь: зустрічають по одежі? чому якщо хтось любить вдягатися кожен день як на парад, назвемо це так, то в нього якийсь комплекс має бути? та просто такі уподобання!!! такий настрій, такий стан душі - парадний чи ви співчуваєте кожній дівчині, яка на підборах щодень і щодень з макіяжем? я ні якому разі, бо раз вона так виглядає, то їй саме це приносить задоволення в кожного свої смаки, тільки й всього завжди мусить бути доречність того чи іншого одягу, залежно від ситуації десь читала, що якась англійка в гори пішла на підборах, бо "леді всюди має бути леді" от це вже просто смішно Додано через 1 хвилину щодо бізнесу... вчора дослухала аудіокнигу Річа Бренсона, англійського підприємця-мільйонера, там він розказав як ходив в молодості в банк брати кредит, щоб борг віддати: "я вдягнув костюм, ілеально попрасований, начистив до блиску шкільні туфлі, щоб справити хороше враження на банкірів. коли я зайшов, вони відразу зрозуміли: я в боргах по самі вуха " (цитата не дослівна) Додано через 3 хвилини і я, і я (в собі)
Відповідь: зустрічають по одежі? а я не зовсім згоден з вами... маю купу знайомих "балакунів", які гарно вдягнені.... мати справу з жодним з них ніколи не буду.... і навпаки: маю справу з людьми, які просто "випадають" з категорії "денді", бо такі люди мають нестандартну думку.... і знову ж.... такий самий приклад, коли "у нас" на офіційну зустріч приходили іноземці в джинсах, мабуть, вважали зустріч з "нами" неофіційною апріорі...
Відповідь: зустрічають по одежі? А мій чоловік ніяк собі не може зі мною ради дати. Він прихильник класики, 5 синіх костюмів, 10 синіх сорочок(тепер купую йому я, заходжу і прошу будь-яку цікаву сорочку крім голубої), класичні галстуки, класичні мешти. Мене хоче вдягнути в спортивний стиль(гуляти з малим) або класика в свято. Ви знаєте я пробувала, але то не моє, я люблю каблуки(хоча гуляти з каляскою в них не фонтан), спідниці, все яскраве, оригінальне, стильне. Ну не можу я їхати в центр чи на шопінг в красовках, хай і дорогих, не так себе чую. Я як вдягаю каблуки в мене настрій змінюється, я впевненіше себе чую. Я погоджуюся шо це не правильно кожен день одягатися як на показ, але кажуть треба жити так якби сьогодні останній день і не тримати гарних речей на якісь особливі випадки, і знаєте мені байдуже шо скажуть люди, коли я гуляю з коляскою і на шпильках. А може ті шпильки приносять мені щастя. Знаєте мені здається що кожна людина має свій стиль і тому не варто підлаштовуватися під прес з назвою суспільство. А я романтик..... і на стидаюся цього, і буду ходити в спідницях(часом і коротких), і на каблуках, і з декольте...... бо мені так добре.
Відповідь: зустрічають по одежі? Ти і твоє позитивне мислення... Видно, їм взагалі залежало на офіційності вигляду. Я не уявляю нашого боса не в джинсах, наприклад. І ніхто не уявляє. І клієнти та партнери вже звикли. Сорочка - так, але штани... Ні, тільки джинси. А сидіти майже цілий день в кепці - це для нього взагалі норма. Навіть не уявляю, як він витримав на своєму весіллі штани... Бо маринарку точно не витримав...
Відповідь: зустрічають по одежі? я також себе в костюмі давно не уявляю..... мабуть тому й не люблю "офіціоз"....
Відповідь: зустрічають по одежі? а я ось потоваришувала з однією американкою польського походження Лоді. привіталась з нею кілька разів польською, щось там сказала - сподівалась, вона розмовляє, виявилось, - розуміє кілька слів всього) так от - вона для мене приклад стилю. завжди елегантна, однотонні костюми, шпильки 7-8 см, вишукані прикраси, тоненька, спина рівна-рівна, постава майже дівоча, красуня словом. і має Лоді 88 років.
Відповідь: зустрічають по одежі? еге ж.. унікальна особа, - завжди чудова зачіска, манікюр... про неї легенди ходять. працює, водить машину. колись вона була моделькою, пройшла добрий вишкіл. але справа не в зовнішності, - ось чому я дописую. від моєї знайомої випромінюється спокій та світло. (правда, чесно, не уявляю її в джинсах. )
Відповідь: зустрічають по одежі? :D Приходжу в магазин, довго й прискіпливо вибираю, якщо подобається - йду до каси і купую за "налічку". Завжди смішно спостерігати, як магазинні хлопчики-дівчатка зневажливо позирають на тебе в процесі вибору, і як витягуються їхні обличчя коло каси. Прийшов якийсь фацет в джинсах, вибрав і - купив! А поруч товчуться і вимахуються "поважні панянки" в натуральних шубах і в золоті як О Бендер при перетині кордону, оформляючи всяки кредити. Наші запроси скромні... Додано через 2 хвилини Для мене костюм - як для Жиглова мундир. Одінеш, в дзеркало подивишся, жінку потішиш, - і на вішак.
Відповідь: зустрічають по одежі? мій чоловік любить все купувати скопом, аби потім довго не ходити. "дайте мені ту кофту! ще ту і ту. а ще чотири футболки під неї, і ще моїй жінці три камізельки...":D
Відповідь: зустрічають по одежі? +1! Вони, мабуть, мали вас за людей, з якими ОФІЦІЙНІ переговори не можливі в принципі. Можливо, Ви самі не одягалися відповідно веденню офіційних переговорів. А вони на Вас подивилися, -та й собі також.
Відповідь: зустрічають по одежі? гиги насправдi люди, якi багато чого досягли, можуть ходити хоч в трусах на зустрiчi офiцiйнi, i ви все-одно вестимете переговори, бо вам вiд них щось треба, а їм вже все-одно. /це повiдомлення не адресоване до когось конкретно/
Відповідь: зустрічають по одежі? Я про це й кажу. Якщо фірма так-собі ( за рядом об"єктивних показників), то, природньо, для працівників тої фірми переговори з іноземцями є подією. Але для іноземців це може бути - так, - діловий візит.
Відповідь: зустрічають по одежі? Звичайно перше, суто візуальне сприйняття по одежі, пізніше коли починаєш спілкуватись з людиною складається інше враження. Подобаються люди які одіті з смаком який би це небув стиль. Можна понавішувати на себе все що подобається і виглядати як ворона :8: , а можна це зробити вишукано і елегантно з смаком і вміру, просто любо глянути. Дуже часто помічаю що мене оцінюють по одежі коли захожу в якийсь заклад, такий оцінюючий погляд з голови до ніг і переважно це жінки. Сама люблю одягатись під настрій або щоб було зручно. Оділа красовки, джинси, футболку і відчуваю себе супер, дуже зручно з малими гуляти або кудись на природу поїхати. Коли прогулююсь тільки з чоловіком або до когось в гості хочеться і каблучки одіти і вишукано виглядати і також відчуваю себе супер. Можу одіти і міні, а чому б і ні, якщо фігура дозволяє. Я думаю кому як зручно так і одівається, головне з смаком і безнадмірностей.
Відповідь: зустрічають по одежі? Так, згідна. Я лише проти стереотипів, наприклад Тобто якщо людина "балакун" і "данді" - то вона обов'язково НЕталановита? Навіть не знаю, що сказати. Напевно залежить від ситуації. До нас в компанію в офіс приходять іноземці в основному в діловому одязі, особливо ті,що не вперше (в нас дрес-код, як це не сумно) А відносно того, що вдягатись варто, враховуючи ситуацію і місце - мені здається, що це свідчить не стільки про стиль чи вподобання, а про культуру людини. Також сподобалась фраза Шустера. Його за якоюсь там номінацією визнали найкрасивішим чоловіком року. Так от, він прокоментував,що зараз в Україні хаос цінностей...
Відповідь: зустрічають по одежі? тобто тільки те, що я написав..... уніформа дисциплінує..... але абсолютно негативно впливає на креативність та нестандартні думки...
Відповідь: зустрічають по одежі? цілком згідна але дрес-код іноді необхідний для тих, хто сам не розуміє доречності свого одягу в тій чи іншій ситуації
Відповідь: зустрічають по одежі? "в тій чи іншій ситуації"?..... фуршет, презентація, офіційні відвідини?... та нафік мені то тре!
Відповідь: зустрічають по одежі? а як на рахунок роботи? ми раз підписували важливий договір і мала бути присутня бухгалтер, вона відповідальна була за виконання дивлюся йде - в старих джинсах і футболці, ну типу я вдома прибирала, не встигла переодягнутися та я її прибити хотіла якщо чесно де я могла подумати, що вона прийде в старій футболці? а треба було попередити виявляється, щоб вдяглася відповідно це називається "нема клепки" враження вона справляла погане, що тут ще скажеш
Відповідь: зустрічають по одежі? щодо роботи -- то один раз можна вбратися як пан, головне, щоб керівництво потім не змушувало.... на попередній роботі один хлопчина в костюмі приходив два місяці..... кондиціонери не працювали, я в шортиках (це по-секрету) сидів, а він у костюмі..... не оцінили ні його, ні мене.... бо там кумівство процвітало і процвітає.... але я почувався комфортно, а хлопчина?..