Відповідь: зустрічають по одежі? :D краще слідкувати за шкорою і ходити без макіяжу, ніж "во всєй красе" в понеділок зранку на роботу... з 5 метровим шлейфом парфумів :8:
Відповідь: зустрічають по одежі? ну я тільки зі свого досвіду... якось працювала довго і нудно над однією роботою... режисер доводив як міг...і так і сяк... і на вулиці міг зустріти і по писку завалити..ну отакий... перед прем"єрою-прогони завжди в костюмах...а мені пасують усілякі історичні... ну от коли я вдягнулась...і трішки підмалювалась до світла... він кричав о то тебе як нормально вбрати то ти не така вже й страшна тобі бог навіть циферблат дав! то було вже кілька років тому-плакала я довго... так якось не заслужено принизливо... з красивими і тендітними-гарно одягненими...так ніколи не поводиться...!!!! а косметичних магазинах як би я не вбралася...як би не намалювалася...зі мною всеодно ніхто не хоче розмовляти...ніби я остання зачухранка...кілька останніх разів то просто обдурювали дивлячись в очі... ну не смердить же від мене як від бомжа!!!:D але не формат! а от закордоном ніколи такого не відчуваю!
Відповідь: зустрічають по одежі? то вже "суто українське", коли тебе обміряють спочатку з ніг до голови... а потім подумають обслуговувати чи ні...
Відповідь: зустрічають по одежі? Дівчата і хлопці, а в чому, власне кажучи, суть питання? Чи дійсно зустрічають по одягу? Так. І нема на то ради. Поки людина не відкрила рота, сприймаємо ми її чисто візуально. Причому це відбувається не шляхом прискіпливого аналізу і розглядання окремих деталей, а якимось неймовірним чином враження формується за кілька секунд. Людина спримається не як набір речей, а як цілісний образ - і одяг, і взуття. і мейк-ап, волосся, зуби, нігті на руках (влітку - ще й на ногах) Приписувати основну роль одягу я б не стала. Якщо питання в тому, чому так відбувається? Я б не стала казати, що так відбувається лише в Україні. Людська підсвідомість працює таким чином незалежно від раси чи громадянства. Просто європейці і американці звикли до того, щоб або своє враження не показувати або не давати йому вплинути на ставлення до тієї людини. Думаєте, там вас менше оцінюють і обговорюють? Малоімовірно. Єдине, що, згідна. одягу в цьому враженні може відводитись не така сутт єва роль, як в нас. Все-таки пережитки часів, коли люди мали дуже мало і все одинакове, а потім отримали великий вибір, і ще не навчилися з цим всім справлятися. Таке-то
Відповідь: зустрічають по одежі? Це не у Вас справа, а в тих безталанних дурепах які поводитись не вміють серед людей. Ви дуже привабливі, мо вони з задрості кривлять морди. Але їх можна поставити на місце якщо захотіти, і жоден власник не визнає їх правими.
Відповідь: зустрічають по одежі? я себе і в коросовках почуваю впевнено... :p а на високий підборах по бруківці зимою у Львові не ходжу... нашо себе мучити(?)
Відповідь: зустрічають по одежі? так це ж класно! дехто півжиття витрачає на те, щоб бути не подібним на інших, а вам для цього нічого робити не треба! Ще одне: в реаліях українського сьогодення краще дійсно бути неформатом в кращому розумінні цього слова... Додано через 5 хвилин я й літом не часто ходжу. між кросівками і взуттям на підборах є ще маса перехідних моделей не менш елегантного і модного взуття. Ніколи не комплексувала через те, що я на "низькому ходу". І неправда це, що постава відразу стає граційна і пряма. Я, коли кілька годин походжу на обцасах, ну просто титанічних зусиль докладаю, щоб спина залишалась прямою і ноги в колінах не згинались мимоволі Як на мене, краще літати у зручному взутті, ніж ходити, як лісоруб з казки, на підборах. писи- крім випадків, коли дійсно без підборів не комільфо.
Відповідь: зустрічають по одежі? Лулу, нащо так сама себе закомлексовуєте? Бачила Ваші фотки. ДУЖЕ вродлива молода жінка ! Сказала би навіть "дівчина", якби не знала, що Ви одружені. Перед приїздом до Львова сконтактуюся з Вами, щоби побачити Вас на сцені. Мені ще й здається, що Ви - талановита акторка і хочу колись похвалитися комусь, що я навіть акторів маю знайомих.
Відповідь: зустрічають по одежі? Згадався фільм "Диявол носить Прада". Примітивно, але про те, що якщо ти лізеш в певну спільноту, де діють свої правила (культу одягу), то мусиш їх дотримуватися. А можеш не спілкуватися з тими людьми і жити тільки по своїм правилам. Останнє слово вибору завжди за тобою. Я не засуджую людей що витрачають тисячі на пару шмат - це їх вибір. Кожен має жити так як саме йому комфортно.
Відповідь: зустрічають по одежі? Я б додала ще погляд, мову, ходу.... А я вибирала дитячий комбінезон і спитала ціну, у відповідь почула: "Він дорогий!". І таким поглядом мене зміряли від ніг до голови, що бажання провести в тому магазині ще хоч одну хвилину зникло відразу. :y:
Відповідь: зустрічають по одежі? мені здається, що поживши закордоном кілька років починаєш розуміти наскільки наші люди собі ускладнюють життя показухою... знаєте, мені смішно, коли в людей туалет на вулиці, вода не проведена, але як в неділю до церкви вибираються... то на одяг є завжди гроші... Додано через 3 хвилини ми не говоримо тут про сферу ПР і шоу-бізнесу- там свої закони... якшо люди МАЮТь гроші і можливість тратити великі гроші на одяг- це їх вибір... в Україні, мова йде більше про показуху - коли грошей нема, а всі хочуть "косити" під багатих Додано через 6 хвилин таке відношення в бутіках дуже гарно лікується... ми з моїм знайомим проводили експеримент- на прощання з гаманця "випадково" падає Golden Visa :borat: і тоді перед вами починають скакати на задніх лапках... але поезд ушел:D
Відповідь: зустрічають по одежі? Раз Ви вже про то згадали, то і мені згадалося, як наша одна знайома полячка звідси, побувавши у Львові, не могла надивуватися: "Для чого так нащодень одягатися, як моделі, а туалету не мати в приміщенні?!" Бо вона вставляла собі зуби в залізничній клініці, де 5-й парк і лікар поселив її там в гуртожиток. От все це вона і спостерігала.
Відповідь: зустрічають по одежі? я вже давно помітила, що в нас все роблять "для людей", а не для себе... одіваються, купують телефони, машини, роблять весілля, садять городи ітд ітп... і причина одна... а шо люди скажуть... і сміх, і гріх (c) жити треба для СЕБЕ, а не для інших... спочатку створити комфорт вдома, інфраструктуру... а одяг на якомусь- надцятому місці... то так само як наші чиновники- малюють фасади будинків... а треба робити капітальний ремонт зсередини p.s.п. Олю до мене можна на ти
Відповідь: зустрічають по одежі? Мені інші речі в такому контексті кидаються в очі. В Європі їздять на малолітражках, дуже скромних машинах. Пригадую віаріанти наших запорожців на яких в нас вже ніхто не їздить - а там таких без міри. І перше, що іноземців (всіх хто у нас був) вражало так це кількість дорогого і затратного авто - одні джипи. Це свідчить по-перше, про дурні гроші (за кордоном нема такої можливості наживи легких грошей, такої корупції, злочинності тощо), по-друге такого перекосу життєвих цінностей, коли не маючи нічого за душею людина витрачає купу грошей на вдавану заможність... Але згадайте наші совдепівські вкладення - люди колись планували майбутнє, а потім країна показала їм, що жити можна лише сьогодняшнім днем, бо завтра може нічого від "грошей дітям" не залишиться. Та то якраз здається інша тема.
Відповідь: зустрічають по одежі? тому що Європі самі машини дешеві, але утримання джипів і інших спортивних машин з великими двигунами- ДУЖЕ ДОРОГЕ... наприклад, страхівка для Aуді ТТ кожен місяць не менше $400 + податок + техогляд... +багато людей зараз задумуються над екологією... a в нас зовсім інші цінності... я не можу собі дозволити утрумувати велику машину, коли я кожен день їжджу мін 60 км і 1 літр бензину коштує більше ніж $2.
Відповідь: зустрічають по одежі? прямо як в "Красотке" Так, "зустрічати по одежці..." українцю це притаманно. Так, не кожному. Мабуть, це свідчить про рівень культури людини. На мою думку, зовнішній вигляд людини практично завжди дає оманливу характеристику. Так, колись сиділи зі знайомим у кафе, заходить хлопчина дуже "бомжеватого" виду, з посмішкою на очах підходить до нас, вітається з моїм знайомим, приємно спілкуються... Я тріхи була здивована, бо знайомий сам людина не бідна, і тут на тобі такі "товариші". Як дізналася пізніше "бомжик" син депутата, а за дверима кафе його чекав дорогущий мерс кабріолет ...
Відповідь: зустрічають по одежі? Дуже розповсюджено. в мене є знайома. Ходить завджи в джинсах (всі привезені з Америки, чоловік часто туди у відрядження їздить). вона в минулому хіппі зараз стиль джинси+некричуща кофточка (або спортивного або напівспортивного типу), нічого яскравого, не малюється бо немає потреби. І кобіта і чоловік заробляють понад $1000 кожен. Якось розглядала книжку дочці у книжковій крамниці, коштувала та в районі 70 грн, так їй також заліпили що "це дорога! книжка". Вона довго щелепу підіймала
Відповідь: зустрічають по одежі? тс-с-с-с-сс! тихенько а то зараз помру від :o :o :o :o :o :o :o другий раз на цьому форумі сама нарвалась на кампліменти... шо-шо а то я вмію ні-стосовно свого таланту в мене комплексів немає!:cowboy: :D але от шкода що матеріальний стан не дозволяє виглядати...як каже моя бабця пешемебельменно:D :D :D пригадую-тітка з гамерики передала джинси які внизу були обтріпаті і то не був секонд!!!! вони тоді десь 80 баксів кошували-на бірці виділа-м я тоді тільки перейшла в той театр де зараз працюю і не знала що таке совєцкій консерватизм в незалежній україні:D ну от заслужені мене добивали щодня що я не артістка бо артістка ТАК ВбРАНА не ходить...:D мусіла купити на секонді чорні бріджі за 12грн бо просто до абсурду доходило:D ну нічо-виросла...тобто тепер язик виріс...теж щось трішки ляпнути можу
Відповідь: зустрічають по одежі? в мене не раз така ситуація виникала. Я завжди в таких випадках кажу: "а Ви знаєте, скільки в мене грошей в гаманці?" або "Для кого дорога? Для Вас?". Діє безвідмовно.