Я выезжаю на работу в 7 утра, возвращаюсь в 8-9 вечера. У меня есть семья. Мне некогда ходить на демонстрации. Похоже, Вы просто не хотите меня понимать.
шановний, це не зовсім та тема, де такі питання обговорюються це тема про популярного московського блогера, який приїздив до Львова що стосується: питання: чий Крим?
100%, але це для детального ознайомлення з містом, а туристичні кантори вже давно позиціонують Львів як "тур вихідних днів", загалом для огляду центру +-2 дні вистачає, для поверхневого огляду)))
думаю -- то в кожному туристичному місті є на кшталт "два дні у Парижі": Єлісейські поля -> вежа Ейфеля -> лувр -> 10 музеїв -> Сена з кількох ракурсів всьо, бачив Париж)))
з пана цванціх доляр за відкриття, Варламов багато подорожує , і буває в справді цікавих місцях, але огляди він пиши одноманітні, парковки, велосипеди))))
Турецкий Я же написал, мне он не нужен, и мне жалко, что огромные деньги из бюджета уходят на Крым, а не на газификацию наших деревень. Но Вы правы - тема не тому посвящена. По теме - Варламов обыкновенный бизнесмен. Он хвалит и ругает то, что в тренде, что поможет набрать ему посетителей на сайт и дороже продать рекламу. Он хвалил Майдан и ругал наших патриотов, а потом вдруг переметнулся. Ветер бизнеса, ничего личного)) ---------- Додано в 09:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ---------- Кстати, Варламов сделал отличную рекламу Львову! У меня с детства сидит в голове, что во Львове москвичей чуть ли не сжигают на костре (с детства - это с советских времен, мне 30 с лишним). А он показал красивый город и написал вполне дружелюбные комментарии о том, что бояться там точно нечего.
Согласен. Лебедев поинтереснее, но тут тоже живая струя имеется... ---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ---------- В чем Варламов прав точно, не хватает реки во Львове. Мне творчество вот этого фотохудожника нравится. Быть может, и из вас кто оченит. http://fotopiter.livejournal.com/5076171.html
Неможливо відділяти владу від простих людей. Прості люди вибирають цю владу. Яка влада такі люди і які люди така влада. Рускі взагалі унікальний народ - завжди вибирають владу яка їх знищує і ще гордяться тим. Тупішої нації немає ніде в світі більше. і через них щей інші мають проблеми. Хіба в Африці ще можуть вибрати президента який своїх громадян на обід зїдає.
та що там "відкривати" ... недокацап великодержавний , із-за того що його блог став втрачати рейтинг ( бо подорожі=пригоди стали не цікаві, нудні ) вирішив ап зробити на дешевому приймі "хохлосрача" ,який так подобається/популярний Рфгромодянами та продвинути свій " бізнес" .
Что популярный, Вы чуть переборщили, я сегодня из вашего ресурса о нём узнал. Есть способности - не значит, что есть талант. Фотки - прекрасные. Я много раз бывал во Львове, но ни разу в Сихове, знаю город глазами туриста, и ужасаюсь проблемами жителей. Хохлосрач, простите, вовсе не моя тема. Как и "ла-ла-ла". А чего, собственно, я на себя принял? РФгромадянин не враг, его таким кое-кто малюет. Ищите ответ на вопрос: КОМУ ВЫГОДНО? Вам фотки ночного Питера понравились? ---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ---------- kym, меня обязательно закажет на обед Путин. Туда приглашена Кабаева. Выехали. Я Вас всегда считал достойным и умным.
Він уже вас заказав - через нього і вас впізнають. По лідеру країни судять про громадян цієї країни. І якщо громадяни терплять і підтримують цього лідера - значить вони такі самі як він.
Головне розділяти емоції, африка, росія, так історично склалось, у кожного свої цінності, пріоритети і так.д справа не тільки в тому що об'єднує росіян, победа, президент, гагарін. Природа так задумала, що там будуть жити отакий народ, можете назвати його загарбниками, тупими ще якось, наша мета, людей, які не є росіянами, зрозуміти, ми з ними чи до європейців, де купа геїв, капіталізм, їзда на ровері, величезні ціни на комуналку але де кожен знає що його права захищені на вишчому рівні, де нема поділу на чорний і так.д Регіони які ближчі до росії живуть як росія, захід хоче жити як європа, тому треба працювати над собою, росія нікуди не дінеться, зрозуміти для себе що пора вже розходитися, росія залишається там де і була, а ми на захід. Дві революції за 10 років це відповідь руським - удачі вам , але нам не по путі, при всій до вас повазі.
Ви трохи перепутали....це росія хоче жиити як Україна, а ті регіони що ближче до росії -Україна, і ті регіони що ближче до Румунії теж Україна .... і ті і другі регіони мають бути лояльні до українських правил, якщо не хочуть бути лояльні то тоді на поїзд і або в Росію або в Румунію. Іншого не буде
Я в Варламова тільки фотки дивлюся, текстів майже не читаю, хіба деколи, якщо не розумію суті фотографії.