Як зуб болить, то дійсно не до жартів, а ви все стібаєтесь... І до речі, не кожен стоматолог береться видаляти зуб мудрості, через те, що у них можуть бути декілька коренів і ще в придачу переплетені чи викривлені, а є випадки не правильного їх розташування... @Yuliankaaa , думаю, що не всі зрозуміли, бо формулювання речення не правильне
Мені як видаляли зуб мудрості, то навіть ясна розрізали, бо там був якийсь складний корінь, і просто його вирвати не можливо було. Я ще й був на сесії, то в Києві видаляв, в стоматології Мед-део. То добре що кваліфікований лікар був, і побачив що з тим коренем щось не так. До речі класна стоматологія, ось посилання на її сайт, може комусь знадобиться і мені , бо в Києві тих клінік безліч, і не знаєш яка хороша, а яка ні.
Это же сколько зарабатывать надо, чтобы зубы за 700 грн вырывать. Я лечила зуб, пломбу нормальную поставила за 500 грн.
Сусідка дзвонить до сусідки - Галю, а чо твій Іван так кричить за стайнею? - Та зуби лізуть... - Мудрості? - Якої мудрості в 60 років! Він, п"янь така, вчора ввечері разом з шинкою протез пролигнув...
Ну ви звісно порівняли: ціни "для своїх", та ціну для середнього пересічного пацієнта. Я влітку лікувала, мій стоматолог рахував по 20 умовно зелених за пломбу: будь то пломба, чи пломбування одного каналу кореня. Получилося, що вилікувати 1 зуб обійшлося 80 американських президентів.
У мене зуби мудрості так незрозуміло росли. Вони лягли всередині десни, і лежачи виштовшухавли сусідні. Довелося з часом позбавитися них. Причтому один з них я видаляла на свій день народження .
тільки не 8-ку, правда буває і так, але в більшості випадків зуби "мудрості" складно видаляти, і не кожен стоматолог візьметься.
А що так терміново, болів? Чи такий собі подарунок вирішили зробити? Так досить часто 8-ки ростуть. Добре, якщо корені не покручені, і не переплелися з сімкою... часто навіть надрізають ясна та шви накладають...
Якщо просто болить - це може означати, що прорізається, це нормально. Але потрібно обов"язково відвідати лікаря, зробити знімок та зрозуміти, чи треба видаляти. Мені так "видрали" всі 4 - процедура дуже важка, але вірю, що це на краще...