так не молодь,а молодіжки,тобто молодіжні організації...в молодіжки зазвичай йдуть ідейні люди,які прагнуть щось зробити..їх легко залучити..
Так..., але... я то маю наувазі, що поки хоч 70% молоді не стане такими ідейними... Далі думаю зрозуміло... Нажаль це не зовсім вихід..., треба не стільки вміти організувати прибрати, скільки навчити і пропагувати не смітити... От в чому річ... Так само як і в іншому...
Как уже тут постили, в городе мусорники только на стометровке,а гулять по всему городу пустыми упаковками, бутылками и другим мелким мусором хочет не каждый. Так що вчи,не вчи а викидати то смiття просто нема куди,навiдь якщо мова йде про виховану людину.
Якщо говорити про місто в цілому, то звісно що так... Проте, біля будок з хот-догами, смітники є, але ж ніхто біля будки не їсть їх... Але я не про те... Гляньте на парки, де смітники є, паркові зони, ті самі Алтайські, Сокіл і т.д.... Там смітників валом, і сміття... навколо смітників, причому не впритул, а далеко від них. А... зара піду в кіоск, може зазнимкую що маю наувазі... А то моя-твоя не дуже розуміти... Оскільки мова йшла про толоку (принаймні те на що я відповідала), а толоки то не глобального прибирання, а локального... то так і писала... Я таки робила прив*язку до певного посту, а потім до свого...
Сегодня на ZAXID.NET посмотрел видео, как "зайцев" ловят в трамваях: http://zaxid.net/article/39609/ Девушка возмущалась, что просто не успела закомпостировать талон... Допускаю, что это теоретически возможно, т.к. закомпостировать талон можно только в вагоне (а у контролёров тоже есть свой план), поэтому доказать свою невиновность очень непросто. Пусть поставят какие-то компостеры НА ОСТАНОВКАХ, чтобы талон компостировался ПЕРЕД ПОСАДКОЙ в трамвай(или троллейбус). Это морально облегчит работу контролёрам и сбережёт нервы пассажирам. Изчезнут "сочувствующие", так как нечестность неоплатившего пассажира будет полностью очевидна.
А если я после покупки талона решил всё-таки немного пройтись пешком и сберечь талон для следующего раза? Киоски по продаже тоже не на каждой остановке находятся. Так что,наверное, лучше,если пассажир сам будет компостировать.
Ага, а потім не влізеш в той вагон в час пік і буде як в анекдоті"Назло кондуктору , куплю квиток і піду пішки"
В переполненом транспорте вы точно до компостера не дотянетесь,не до него вам будет. К тому же надо пыльнуваты за карманами. 1.На каждом маршруте свой индивидуальный штамп(это понятно). 2.Указывается также направление движения,чтобы одним и темже талоном не пользовались для езды в обратном направлении. Всё просто.
Дуже просто! Цікаво, як довго такі компостери на зупинках простоять, і скільки коштуватиме їх постійно там заміняти, наново ставити?
Они могут быть идентичны тем,что сейчас в вагонах, т.е. работать по этому же принципу. Только рисунок дырочек должен быть несколько изменён(с указанием направления). Обычные,железные, для "особо одарённых" львивян, как оъект вандализма не привлекательные. Никто,конечно, не предлагает во Львове ставить дорогие электронные компостеры.
Если думать только с такой позиции, то ветку можно уже закрыть. Потому, что сама инициатива сделать Львов несколько привлекательнее, основывается на идее цивилизованного отношения к нему теперишних жителей города.
Ну, чому має бути так, ніби дрова рубаєте? Мені подобається, як є в Польщі, тут в Оттаві також. Тільки якщо Оттавський варіянт Львову ніяк не підійде, то Польський цілком. Там компостери на трубах при дверях, але ВСЕРЕДИНІ транспорту, а не назовні. І в користуванні вони дуже прості. Вистачить лише запхати квиток у компостер і він сам його компостує, пасажирові ні на що тиснути не треба. Дуже легко й зручно.
Для "особливо обдарованих" ідейників... Сенс компостера в трамваях, як ідентифікатор трамваю, тобто в іншому трамваї ви по цьому талону не поїдете. А от закомпостований талон на певній зупинці, ідентифікує тільки те, де ви в нього сіли... А по якому кругу ви по тому талону катаєтесь... вже ніхто ніколи не скаже... По темі... Лісотех - зробив свою територію кращою... не продовжили договір оренди на клапоть землі, де стояв кіоск ПП "Мій світ", один з найбільших пунктів галасу, сміття, пивопою і концентрації студентів в нічний час... Тепер усі вони "переселились" до іншого кіоску ПП "Мій світ", який стоїть 200м вище, біля Алтайських озер... В озері щиро наче поплавки плавають пляшки, галасують студенти і все те саме, що було раніше біля самого корпусу лісотеху... Як завше... з місця на місце...
ок після 9 травня можемо зібратися попланувати, після 18 можу підїхати будь куди ждо 18 можем перетнутися на Тургеньєва. мій телефон 8-050-430-71-88 Наталя, або 8-050-370-90-02 Марина (можна залишити інформацію для мене якщо я поза зоною ) П.С. на днях наші навіжені еколги прибирали сад коло церкви Юра , кажуть тепер він буде відкритий до відвідувань, після 9 травня плануємо толоку у Брюховичах, поворотна голосківський цвинтар, там де усі шашлики смажать, минулого року було весело зібрали 284 мішки сміття http://krylanadiyi.org.ua/gallery/23/ П.С. З мене реманет і шашлик
І... плануєм нову толоку, щоб прибрати... Жарт... Там і справді гидосю роблять... Молодці! Не можу приєднатись, бо буду за межами Львівської області...
на рахунок смітників. он в центрі на смітниках реклама.. хіба не можна за рахунок реклами перекривати витрати на встановлення і обслуговування? чи "нецентральні" частини Львова не привабливі для рекламодавців?