Зроби місто Лева кращим!

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем юстас, 14 січ 2008.

1. юстас

юстас Well-Known Member

Відповідь: Зроби місто Лева кращим!

Поэтому я и предлагаю указатели на перекрёстках.Мне не обязательно заглядывать за каждый угол когда я иду по улице,чтобы найти такую табличку на доме(если таковая вообще окажется). Я хочу сразу свернуть там,где мне нужно.

И ещё по теме: для водителей "скорой помощи" можно было бы закупить карты-атласы Львова с номерами домов(лично видел такой на Мицкевича). Затраты для бюджета смешные, но зато они бы не искали долго адрес,как обычно, а кому-то это спасло бы жизнь. Тут бывает каждая минута дорога.

• Подобається Подобається x 2
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

Цілком слушні обидві зауваги.
    Мене ще цікавить питання велосипедних доріжок. Обіцяв Андрій Іванович Садовий, що вже до кінця 2006 їх буде щонайменше 10 - на основних вулицях і в парках. Наразі є одна - в Стрийському парку, та й та - це лише відновлена стара, ще й відновлена недобре, травматична вона. Все.
    Хіба не треба дотримуватися обіцянок?
    Тому глобально маю одну-єдину, але дуже важливу пропозицію - прибрати від влади брехуна Садового і його команду дилетантів.

• Подобається Подобається x 1
  3. pinakol20

pinakol20 New Member

Привет всем, надеюсь я правильно попала, иначе зря все старания мои...Я хочу найти людей которые меня поймут и помогут. У меня есть идея - я хочу собирать необходимые вещи ну и все по возможности для приютов. Планирую делать выезд раз на месяц. Хочу помочь детишкам-сиротам и брошеным...Одной сложно!!! Давайте зделаем то, за что наши дети будут нами гордиться!!!:sad:

• Подобається Подобається x 3
  4. sem41

sem41 Well-Known Member

+10 І штраф має бути суттєвим- гривень 500, щоб навіть якщо ДАІ-шник захоче взяти "на лапу" половину, для водія то було все одно суттєво. Стосовно сум, то навіть не моя ідея. Розмовляв з сусідом,водієм маршрутки, так ото він каже, якщо "взують" таким чином одного-другого, то все зразу ж в тому плані стабілізується.

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Мне не понятно, почему Ив-Франковск приводит в порядок свой город, а Львов самый знаменитый украинский город, который посещают столько туристов, куда вкладывают инвестиции не может навести порядок

6. юстас

юстас Well-Known Member

Вам наверняка было бы проще начать это доброе дело,если бы Вы попытались сотрудничать с уже известными организациями типа "Красного Креста"и "Каритас", различн. религиозными фондами. Попробуйте обратить их внимание на те проблемы,которые по Вашему мнению требуют наиболее быстрого вмешательства.У них наверняка найдётся помещение(комната),где будут складываться вещи.И объявления в бесплатные газеты они могли бы профинансировать. Какая-то база у Вас на первых порах всё равно должна быть.

7. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Колись мені розповідали, що школярів в радянскі часи по суботниках відправляли на корисні громадські роботи. Зараз просто потрібно виділити певну проблему і знайти способи її розвязання. Не виключено, що потрібно залучитися самим. Як великим так і малим . Як на мене, то такі громадські роботи будуть нам корисні . Адже кожен думає, що ддопоможе ближній.А ближній думає на іншого ближнього.. І так по ланцюжку. Тому більшість проблем нашого міста залишаються невирішеними. Тому краще майбутнє нашого міста чекає його в далекому майбутньому.
    Щодо графіті.. Це скоріше подібне на хуліганство, бо справжній майстер графіті вибирає місце на хорошій місцині, а не на стінах магазинів. І графіті я не засуджую. Хотілося б навіть щороку у Львові проводити змагання по цьому сучасному образотворчому мистецтві.:radist:

8. юстас

юстас Well-Known Member

На "суботник" люди йшли неохоче,бо не кожний розумів зміст цієї затії :))).
    А кидати загальноміський клич на вирішення цієї чи іншої проблеми або гарного проекту думка хороша.На пам"ятники ж гроші дають, так чому б не "скинутись" на щось,чим могли би користуватись всі мешканці Львова?

9. sslonn

sslonn Well-Known Member

ну чого
    ну чого зразу так жорстоко... багато чого робиться і в нас...
    в центрі і смітники ставлять, і освітлення різне цікаве, і квіточки і все-таке...
    звісно хотілося б більшого, мабуть для цього ця гілка і створена;)

Що мене втішило останнім часом, так це закупівля "нових" трамваїв впреше за роки незалежності

Доречі і не в центрі дещо робиться, так наприклад, мікрорайон в якому проживаю повністю освітлений, причому це вже десь півроку (район Нового ЦУМу) такого не було за останні років 70, імхо:)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

вже визначено підрядника на стадіон - Австрійська фірма... хоча Кірпа такі стадійони за місяць щолкав.... і аеропорт хтось буде тойво.... ну а дороги.... то ся зробе.....

11. matvs

matvs миється в бані

пропоную на газонах квіти садити. А також можна кущі різні садити біля доріг.

12. Злата

Злата Well-Known Member

А я хочу додати до питання маршруток, це дійсно жахливо ЯК вони здійснюютьть висадку і посадку пасажирів, але вважаю, що причиною є ще й самі люди. Ви не звернули увагу, що саме пасажири стоять на відстані 15м одне від одного, щоб сісти на одну і ту ж маршрутку:eek: і причиною багатьох аварій (маю на увазі автомобільних) є саме пішоходи, які економлять 15м дороги до пішоходного переходу і перебігають дороги в недозволеному місці, або ж вискакують з-за тієї ж маршрутки.
    Вважаю, що починати потрібно з себе і культури пішоходного руху. Ці ж пішоходи майбутні водії і не дивно, що в нас за кермом люди витворяють ну дуже вже специфічні піруети. Пропоную запровадити систему штрафів для пішоходів за перехід вулиці у недозволеному місці:ireful1:

13. matvs

matvs миється в бані

Згідний, давно пора. Хоч я думаю, що така система штрафів є, просто її не виконують. І я ще думаю, що трафи є низькими.

14. sslonn

sslonn Well-Known Member

не знаю, як зараз, але років 5 тому "пішохідний" штраф був найрозповсюдженішим:)
    ти платиш десятку ДАЇшнику (точніше буде ДАЙ-шнику;)), а він тобі виписує квитанцію на три, здається гривні - "перехід у невизначеному місці" чи щось типу того.... тільки квитанції ці звісно ж водіям виписувались:radist:
    коротше і вівці цілі і вовки ситі:)

15. Sxemparts

Sxemparts миється в бані

мене наприклад влаштовує таке

16. asiana

asiana Well-Known Member

Дороги, дороги, Боже милостивий! "Притча во язицех" нашого міста... Щоранку, проїжджаючи по Науковій, молюся, щоб маршрутка не перевернулася на повороті на Княгині Ольги. Там вже не яма, а провалля!

Потім, жах району Привокзальної...Сірі, запилючені, занедбані вулиці...

17. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

щоб зробити наше місто кращим потрібно поміняти владу, але чи є сенс, такий наш менталітет і до поки ми булемо красти самі в себе, то ніц доброго з того не буде. на мою думку основні проблеми рідного міста:
    1. дороги
    2. сміття
    3. парковка
    4. (але одне з найголовніших) культура і повага львівян.

• Подобається Подобається x 5
  18. грішна

грішна Well-Known Member

Щоб наше місто зробити кращим,впершу чергу потрібно самим змінитись!ніхто не цінує нічого у нашому місті! НЕ ПЛЮЙТЕ НА БРУКІВКУ!

19. Полковник

Полковник миється в бані

А ЧТО?
    Плюют?
    Я был нащадком загарбныка, НО НИКОГДА не плевал.
    И окурки ТОЛЬКО в мусорку!
    кТО СЕЙЧАС ПЛЮЁТ?
    мОСКАЛИ?

• Подобається Подобається x 3
  20. грішна

грішна Well-Known Member

не тільки вони,а майже всі,навіть не задумуючись на що саме вони плюють!

а де твій аватар? :)