Ооо...Опять тема про "зря - не зря". Задолго до разбанов придумали игнор. И мод-бан за хамство не отменены. Милеш - ты умница. Перебор с такими темами.
Маленькая корректировка - нескромно замечу, но здесь мало кто более внимателен к чужим сообщениям, чем самойловичь. Нарочно писал, выждав паузу и пропустив вперёд мальчика с факом. Стало, как и думал. Но повторюсь - я не в претензии, обычное дело.
Самойлович, Я хотів спочатку його забанити але Норман відповів на допис який стосується безпосередньо його.
Тоесть, если я буду флудить и офтопить, но допысы будут стосуватыся нормана - то мне всёравно ничё не будет, невзирая даже на грозное предупреждение модератора?!
Якщо ви даєте відповідь на допис який стосується Вас це не є спамом чи флудом. Це є Ваше право на пояснення чи захист. Інша річ, коли це з пояснень чи захисту перетворюється в хамство.
Так,так...як в жарті:-Воно таке-е маленьке,таке-е бідненьке...а я кохаю та й плачу,кохаю та й плачу...)
:rolleyes:О..И Юрко начальство не любит)) Как сказал вчера доктор Быков в Интернах : "Начальник - существо одинокое". И если в реале начальнику мало кто рискует нудить бесконечно, то виртуально - чего бы и не поныть, особенно учитывая терпение Ривнянина))
Та чого там...Нестор Махно також був начальником якимсь там при його Ахренізмі на Вітчизні...Так я його також люблю!Чого вже там не любити! Ну нє,бувають зриви,то правда... Ми галичани люди,що виростають на любові до Вітчизни і на ненависті до тих ,хто її називає родіной! Ага...а ще любимо пожартувати!)
Спасибо, Ривнянин, но в твоем отношении я и не сомневалась. А потому что я говорю по-русски. Не юлите - ненавидите или нет?
Нет. Я её публично, официально и неофициально, громогласно и во всеуслышанье называю РОДИНОЙ. Ненавидите?
Шо значіт юлітє...Енто по-рускі? Ви руская...ілі єщьо какає то? Ми ж про Україну розмовляємо,чи не так? Ше б пак,сказав би Гранд!