Зрадник-колабораціоніст

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 24 тра 2012.

1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

http://byut.com.ua/news/11086.html

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та невже о_О ??? Дивно... А не скажете, як це?

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для жлоба, який ніколи не служив народу, а завжди лиш владі, ніколи цього не зрозуміти.

4. VasMT

Я, спеціально для тих, хто не служив взагалі нікому, а тільки прислуговувася, підносячи гранчаки і п"ючи з "барского стола", питав не про мотиви чи там ідеологічну складову, а про механізм, саму дію, чин... Яким чином генерал Петрук "захистив Майдан". Дуже цікаво...

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Він попередив ВЛАДОохоронні органи про можливу реакцію армії на каральні дії жлобів з міліції по відношенню до народу. Do you understand ...?
    А відносно "прислуговувася", то я навіть в партію відмовився поступати на відміну від деяких дійсно слуг-жлобів. Терпіли, бо крім малоінтелектуальних ПТУшників з академій ще комусь і певні військові інженерні справи потрібно було робити.

6. VasMT

Андестенд. От тільки не андестенд чи він питав у армії про її можливу реакцію? Нагадати Вам аналогічну ситуацію в Росії дев"яностих? Так-так, і про стрільбу з танків у тому числі. Яка була роль армії в період путчу. Першого і другого... Просвітить, будьте ласкаві... Не про Язова Д.Т., а про збройні сили взагалі...
    Публіка у Ваших ніг. Роззявивши рота чекаю откровеній про "військові інженерні справи"... о_О

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

90% офіцерів з частини, в якій я колись служив в Києві, були проти Язова та Ко. В Києві з імперцями теж було не більше 10%. Мого співслуживця полк. Хльосткіна (родився на Уралі) діти (родились на Оболоні) з жовто-блакитним прапором потягли до ВР в часи путчу, а інші офіцери в частині цілий день просиджували за прослуховуванням БіБіСі. Все це відчували Язови-Янаєви, тому в них і руки трусилися.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ворона скочить в рота. "Откровєнія" слухати потрібен ще й певний інтелект для розуміння хоча би підвіски БМД чи оптимальний кут... заливу пива в кухоль.

9. VasMT

Тобто роль армії - сидіти і слухати ВВС... :))
    Толково...
    Я правда теж просидів три дні на броні з шлемофоном, слухаючи ворожі голоси.
    Ну а тепер про "відчували". Не знаю, який глоба Вам розповів про "відчування" Язова-янаєва, але про "захист" майдану главкомом СВ, це з розряду фантастики. Можливо він дійсно говорив, що армія не піде проти свого народу, але армія не пішла би взагалі нікуди. Вам то ж повинно бути відомо, який документ лежить в сейфі, з правом ознайомлення тільки командиром і начальником штабу частини, та вскривається при бойовій готовності "Повна".
    Ніяк не второпаю, яке відношення БМД має до "військових інженерних справ". Хоча стислий курс військової інженерної підготовки я пройшов...:rolleyes:

10. bayard

bayard Дуже важлива персона

ой да это уже всем заметно:)) хоть бы кто сказал, шо улыбка без причины это признак....

11. bayard

bayard Дуже важлива персона

коммент:
    Дупутатам з Європарламенту самий час розпочати чергову антиукраїнську кампанію з захисту Колесніченка "від влади". Тим паче, що його побили саме представники законодавчої влади, тобто депутати ВР.
    І справді, чим Клесніченко гірший за тих горе-геїв, що їх побили невідомі днями? Нічим. І побили за діло.
    Коротше, вдалий день)))
    Нам - зірвання прийняття злочинного закону, бютівцям та нунсівцям - піар, Колесніченкові - надії на захист закордонних друзів Раші)))))

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В їхніх ПТУ інженерію звузили до двох бочок під понтон.
    Жаль цього не знали війська Кромвеля, які рубали голову королю та командир "Аврори" під час холостого пострілу.

13. VasMT

До Кромвеля тому генералу ой, як далеко... Як зрештою і до Карла... І треба добре знати ситуацію в Збройних Силах, аби зрозуміти, що не те що сухопутні сили, сраний автобатальйон не вийшов би з ППД. :)) Ви точно, живете за рядками

14. VasMT

А навіщо під понтон дві бочки підкладати?

15. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

А чому тільки дві? Тим паче, що понтон і є бочка....правда не традиційної форми...:rolleyes:

16. VasMT

От і я Прокопа питаю, чого тільки дві? Мені, "інженеру" це взагалі не зрозуміло...

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я добре знаю, що подібні колаборанти в випадок війни з москалями точно накладуть каки в штани та підуть здаватися своїм господарям.
    Для страховки, коли саперним батальйоном командують випускники совкових ПТУ.
    Ось коли свого "інженера" виймеш з лапок, замаєш хоч пару патентів на винахід, тоді й продовжимо про "газогідравлічну підвіску" та оцінку Кромвеля.

а де твій аватар? :)