Зовнішній вигляд і наші реакції

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Un.Known, 7 жов 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

:))):))):))):))):))):))):)))

2. victorys

victorys позитивчик :)

щойно натрапила, актуально до теми :)

• Подобається Подобається x 13
  3. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Аналогічно...Пам'ятаю,мама мені принесла рожевий:bad: светр з бісером:bad:....Шо то було...

• Подобається Подобається x 6
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Моя вже навіть і не дивиться на рожеве...відучили:))Відривається на малій, та просто обожнює рожевий.

• Подобається Подобається x 7
  5. deva

deva Well-Known Member

А я надаю перевагу класиці в одязі для роботи, для поїздок звичайно спортивний стиль. Щодо кольорів, то дуже люблю синій волошковий колір, сірий, але не всі відтінки його, зелений-також тільки деякі відтінки, яскраві ні, хіба що шарфи чи інші аксесуари. Літом для відпочинку- люблю голубий колір, білий,якщо чорний, то в поєднанні з білим. Звичайно, ще залежить від настрою. В гардеробі маю багато експериментальних кольорів в одязі, які вдіваю тільки в відповідні моменти. не люблю і неношу червоний колір-мені в ньому не комфортно. А взагалі, думаю, що зовнішній вигляд людини, це як візитка, подивився, покрутив, почитав, а зміст-це особистість, людина.

• Подобається Подобається x 3
  6. Dolibo

Dolibo Active Member

Мені, наприклад, страшенно не подобається коли дівчата, та й жінки, носять майки з яких на всі боки випирають їхні бюстгалтери (не кажу вже про труси із штанів). Може вони думають,що це дуже еротично? Як на мене - то це опудально, а не еротично! Еротично було-б, якби на голе тіло (тим паче, щодо штанів:))):haha:. Виходить, носити майку з голою спиною вони соромляться, а виглядати чучкою-опудалом - ні! Чи, може, це так модно, а я не "доганяю"? Значить старію...
    А ще оце повальне захоплення жінок штанями... Я розумію, що зручно і т.д. Але ж треба почуття міри і смаку, хоч трішечки... У Маяковського було "Облако в штанах", а тут бачиш бомбу, або нещастя на ніжках-гілочках - зате у штанях! Їй-бо, почуваюся наче у якомусь Китаю, чи В'єтнамі зразка 50-х.
    Дівчата. жіночки,що ви на це скажете? Тільки сильно не бийте...

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм... Я,хоч і не жіночка,але сі висловлю. Не був б таким категоричним. Я,хоч і в лісі,але часом мушу сі висунути в розмаїті срєдоточія хомо...на базар...в магазин...або навіть в центр,по роботі. І тото мучітєльне для мене перебування у великих скупченнях хомо скрашают моменти,коли воко спочине,споглядаючи ладні форми якоїсь кубітки. А обтягуючі споденки ладно підкреслюют тоті форми...стрункі ноги...кругле дупчинє... Хм...ігдємоісімнайцітьлєт... Та то таке...глубоко лічне. Всьо єдно є дупцє,котра є найліпша від всіх,но все сі пізнає в порівнянні... О...остапа понесло,називаєцця,але мені,старому то простітєльно. До чого то я...ага... У всьому має бути смак і відчудтя міри. О...і всьо.

• Подобається Подобається x 9
  8. Dolibo

Dolibo Active Member

Ось-ось! Ія про теж саме:

9. poetka

poetka Дуже важлива персона

;)
    о_Оо_Оо_Оо_ОАле файно!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)