Зовнішній вигляд і наші реакції

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Un.Known, 7 жов 2010.

1. gvorn

gvorn Well-Known Member

А якщо піти від супротивного :)
    От людина яка далека від неформальності. Ніколи не носила дреди, не мала пірсінгу зате має достатньо м"язів і інших атрибутів чоловічності:
    Фото взяв звідси http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2010/07/05/22187
    А тепер питання - вона вам подобається?:)))

Останнє редагування: 7 жов 2010
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Пардон, якийсь сексизм.

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Якщо вона про це нікому не скаже і не покаже - то навіть фізіологічна приємність екстраваганції дуже швидко набридне. Уявіть собі одиноку жінку на острові з цією прикрасою... :)

Але інтимні прикраси (не обов"язково пов"язані з сексуальністю) - я приймаю, бо то її, особисте. Якщо жінка розфарбувала педикюр в 5 кольорів взимку, коли ніхто не бачить, але їй самій то смішно і додає настрою - хто її за те осудить? :)

4. Un.Known

А за що судити? За те, що взимку, чи за те, що в 5 кольорів?

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Негативних емоцій ця фотографія у мене не викликає.

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

Якби то було влітку - я особисто, побачивши це, відчув би (навіть не подумав би), що це якось... Ну як рамка із джинсової тканини в картині Джоконди. Недоречно. Це не шокує, не викликає осуду чи неприйняття, не викликає особливих негативних емоцій. Але не викликає ПОЗИТИВНИХ емоцій. Є таке старомодне слово "негарно". :))) Це з категорії "подобається" - "не подобається". :)))

6. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Так Ви не рівняйте актора чи відому людину - з тими пересічними громадянами, хто заходить з нами у хлібний відділ чи у метро.. що нормально сприймається на знаменитості, те шокує у сусідці чи сусідові, навіть якщо їхня освіченість і інтелігентність ще більша аніж у того пана - але вони так широко не відомі і іздять лише з "кравчучкою", а не на власному автомобілі.

В провінційному містечку чи сільській крамниці України Сєва Новгородцев виглядав би таки напевне безглуздо (і для оточуючих і взагалі).. А от виходячи з крутої машини в центрі мегаполісу - цілком стильно (знову ж таки - для певного кола оточуючих).
    Хоча це ще питання, чи я би особисто зважала на те як "прийнято", якби переїхала жити з міста в село.. гг, теж би виглядала безглуздо подекуди. ;)

Значить, і дреди, і старомодні костюми, стають в одну лінію: все це не має грати ролі в однаковій мірі. Чи щось нове-екстравагантне, чи старе-екстравагантне.

7. gvorn

gvorn Well-Known Member

А якщо б поруч з нею поставити фотку растамана з пірсінгом, то вона б викликала?

8. Un.Known

Перепрошую, не погоджусь.

Літо - пора відпусток, відпочинку, і життя собі потрібно прикрашати навіть такими дрібницями, як пустотливий кольоровий педикюр. Особливо, коли ніжки доглянуті.

І те, що жінка робить собі педикюр взимку, свідчить тільки про те, що вона доглядає за собою і тоді, коли про це ніхто не здогадується. Для себе. З тих самих причин вона собі і пірсинг зробить.Бо їй просто ПОДОБАЄТЬСЯ.

• Подобається Подобається x 3
  9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

О!

В селі, де живе моя мати, є сільський хлопець, який носить дреди. Нічого і нікого в селі вже давно не шокує. Єдине - що він є постійним джерелом найрізноманітніших сільських жартів типу таких, що овець в колгоспі вже тридцять років, як немає, то тепер на нього єдина надія по виконанню плану по вовні. :)))

Хочу сказати, що село вже чудово розбирається, "гарно" чи "негарно". А ще 20 років тому баби плювали вслід дорослим дівчатам у короткій спідниці. :)))

---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

Тут звучить "я", "себе", "собі". Але є ще один нюанс - слово "гармонія". І воно означає сукупність чогось такого, що викликає позитивні емоції не в одної людини, а у багатьох, можливо, навіть у всіх... Навіть якщо хтось в цьому і не зізнАється... :)
    Викликати позитивні почуття у багатьох - це поділитися з ними своїм маленьким щастям, і отримати його назад при цьому в ще більшій кількості...

• Подобається Подобається x 1
  10. Un.Known

А це тому, що кожен з нас би мав тут говорити за себе, а не вживати занадто абстрактного "негарно". Ваше "негарно" - тільки Ваше. І говорите Ви суто про свій смак (в кращому випадку - Вашого оточення).
    Ви вважаєте, що кольоровий педикюр порушує гармонію? :)

11. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Безумовно, люди до всього звикають якщо воно стає постійним. І до різноколірного манікюру б звикли, якби кожного дня одна з дівчат його мала.. :)

Виходить, і "гармонія" - поняття, що змінюється з часом, навіть у бабусь..
    Я Вас розумію - про що Ви, бо у нас багато в чому подібні погляди, але якщо спробувати відсторонитися від них і об'єктивно поглянути на розмаїтий світ людських культур (і племена Африки, які своїм жінкам видовжують шиї за допомогою кілець) - то вийде що немає критерію "гармонія".. бо все - відносно і формується, видозмінюється від суспільства до суспільства.

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ні в якому разі. Сексизм - домінування якоїсь статі, дискримінація. Невже бажання жінок бути жіночними повинно поширюватися і на чоловіків!? :)))

Жінка - це жінка, чоловік- це чоловік.

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

Ви пропонуєте перейти на особистості?

13. Un.Known

...або ж також приниження якоїсь.

Чому чоловіка мають прикрашати тільки його думки і подібні благородні речі, а от жінка - то діло таке, вистачить, якщо груди собі "зробить", нікого це не здивує?
    Я пропоную говорити за себе, не розписуватись за решту людства. Зрештою в початковому дописі було питання

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я впевнений, що загальнолюдське - існує. Ось енциклопедичне визначення цього:

Це визначення варто прочитати кілька разів, щоб вникнути в глибоку його сутність...

• Подобається Подобається x 2
  15. Un.Known

Поясніть мені, як це стосується кольорового педикюру. :)

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Бажання жінки бути гарною і любити себе - АБСОЛЮТНО відрізняється від того, що буває у декотрих чоловіків.

Коли жінка хоче бути гарною, внутрішньо і зовнішньо збалансованою і любить себе, своє тіло - вона любить Всесвіт у собі, бо саме вона народжувала чи народжуватиме, а діти, яких вона народила чи народить - народжуватимуть далі. І так - безконечно.
    Коли ж себе і своє тіло любить чоловік... :haha: Я не можу втриматись від сміху... Він любить тільки себе, і перетворюється на безконечно маленьку крапочку у Всесвіті.

Саме це все я мав на увазі, коли казав, що жінці - відповідна краса, а чоловікові - вчинки. Жодної дискримінації тут немає. Є глибока різниця статей, яка і народжує гармонію.

17. Un.Known

Ну от, це вже мені подобається. Оте "я"
    А що буває у решти?
    Бачите, а я можу те саме і про чоловіка сказати:"бо він зплодив і плодитиме, а його діти будуть робити те саме."
    Ми всі (чоловіки і жінки) маємо себе любити. В міру. Ви не знали? Ті, хто себе не любить, страждають психічними проблемами.

Мій чоловік доглядає за собою, бо він а) дорослий, б) бо пасує, в) бо хоче подобатись. І не бачу у цьому ніякого криміналу і причин для сміху.
    Чудово.

Буду нудна.

Як кольоровий педикюр порушує цю гармонію? :)

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вам як, з естетичної, технічної, біологічної чи медичної точки зору? :haha:
    Дивно, що вас це дратує.

19. Un.Known

Та хоч з одної, несуттєво, якої.

Мене це не дратує. Я просто вважала, що якщо жінка слідкує за собою безперестанно - улітку і узимку, і в час, коли про це ніхто не знає - це чудово. Це говорить про якусь дисципліну і рівень, зрештою. А тут Ви підсунули теорію, що хтось її має осудити за безневинний 5тиколірний манікюр, прив'язали до цього філософські поняття гармонії і втекли від відповіді на питання, яким чином той педикюр гармонію порушує.

Мені просто цікаво, коли Ви просто признаєтесь, що не любите кольорового манікюру. :)

• Подобається Подобається x 3
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну що ж... Спробую пояснити. Можливо, ми просто надто глибоко закопалися, раз виникла така цікава думка, що мені не подобається кольоровий манікюр... Чи я раптом проти щоденної інтимної гігієни жінок, як Наполеон якийсь... :)))

В 80-х роках був модний перламутрово-лілово-рожевий макіяж. Це викликало стійке відчуття, що у дівчат хворі почервонілі очі. :) Бо саме так виглядають хворі очі, з почервонілими повіками.

Уявіть собі різнокольоровий педикюр. Сорока-ворона кашку варила... Один нігтик зелений, другий червоний, третій чорний і т.д... Тільки очі ковзнули по цій "веселці" - інстинктивно перших півсекунди відчувається співчуття - "дівчині недавно причавило пальці ескалатором метро"...

Тепер розумієте, про що я? Коли жінка грубо втручається в свою (і, таким чином, загальнолюдську) гармонію - дехто може відчувати невелику прикрість. Хоча втручатись жінка має повне право. А ось як вона це робить - той самий "код", який про неї багато чого розповідає...

а де твій аватар? :)