Зоряні війни / Star Wars

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем MARTINI, 30 лис 2012.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я Зоряні війни мучу вже два тижні, постійно засинаю :) Лишилось половину останньої серії додивитись

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я з Зоряних воєн певно одну або дві частини бачила.. Люблю фантастику, але щось вони мені не йдуть.

3. MARTINI

це тому шо то не зовсім фантастика, це казка, фентезі в космічному антуражі

в жодному фантастичному фільмі не побачиш шоб герої літали на купу різних планет і на кожній ходили без скафандрів і зі всіма інопланетянами спілкувалися англійською мовою :)

4. Іспанка

Точно:))) Треба буде якось знов спробувати переглянути...

5. MARTINI

Я дивився виключно для загального розвитку. Все-таки Зоряні війни це Явище в кінематографі, культова епопея, яку соромно справжньому кіноману не бачити :) В дитинстві дивився серію "Імперія наносить удар у відповідь", тоді воно звичайно вражало, ті битви в космосі, такого більше ніде не можна було побачити, але тепер це по іншому сприймається. Я довго відкладав, бо підозрював шо воно буде нудно мені. І от на Гуртом надибав всі шість епізодів в укр.перекладі і вирішив, що тепер таки подивлюся.

Що найбільше вражає, це дивовижна цілісність історії. При тому що 6 фільмів знімалися не по порядку, а вперемішку. 4, 5 і 6 епізоди були зняті в 77,80 і 83 роках, якщо не помиляюся, а 1, 2 і 3 - вже в 2000-ні роки. Тобто режисер знімав продовження на 30 років раніше, ніж початок. Я довго наважувався, чи дивитися в тій послідовності, в якій воно знімалося, чи в хронологічній. І все-таки вирішив в хронологічній, оскільки навіть сам Лукас, коли закінчив останній фільм, рекомендував "новачкам" дивитися по хронології. Мені дивно, чому тоді, в 70-х роках він вирішив знімати все саме так. Вже в самому цьому факті є щось загадкове :)

6. Іспанка

Після оцих твої слів усвідомлюю, скільки ще вартісних фільмів є ,які б вартувало переглянути, а мені все часу на те не вистарчає (хоча кіно люблю). Пригадую, коли на наших КВНівських репетиціях мої хлопці з команди починали жваво обговорювати якийсь черговий бойовик чи жахливчик, я сиділа і мовчки кліпала очима, а вони щиро дивувалися, ЯК я цього всього не бачила:)( ну от не розуміли вони, як доросла кобіта не переглянула всіх частин Роккі чи Термінатора:))) ). Треба надолужувати згаяне:)

7. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

ще коли тільки вийшли "перші" серії, звучало, що раніше їх не знімали тому, що не було змоги технічно все передати. І тоді він прийняв рішення, що початок можна буде знімати тоді, коли техніка дійде до відповідного рівня.
    То я щось таке пригадую, наскільки достовірно, - не знаю

8. Gannochka

Gannochka миється в бані

Це можна сказати класика жанру, правильно сказали шо гріх не бачити. Я би якщо чесно не відмовився подивится якесь сучасне продовждення цієї саги, хоть і розумію що навряд чи воно буде таким самим

а де твій аватар? :)