Зомбовані люди в тоталітарній країні (або помер Кім Чен Ір)

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Mr. Blick, 20 гру 2011.

1. Kirax

Kirax Well-Known Member

Может это сам Путин на остров форуме? :)

2. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Если ты спросишь себе подобных, то ответ очевиден. Больные довольно часто ненавидят своего лечащего врача и считают его психом, садистом или чем похуже.
    Когда пациент болен опасным для общества заболеванием, его лечат принудительно. Но вы не расслабляйтесь, я пока только градусники ставлю. Я добрый.
    :))
    Так, только наплыва форумчан, являющихся по жизни северокорейскими партийными функционерами нам тут не хватало...

3. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Неужели?! О-о, счастье!!! [​IMG] Товарищи!!!! Я разговаривал с Путиным!!!! :rock:

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Хоча, може ми не справедливы до тих зомбокорейців. Я передивився ролик - людей на площі не так вже й багато, то, що їх примусово згоняють на такі заходи - то факт. А може більшість з них потайки сподівається, що прийдуть американці, та поховають їхню чучху, і вони зможуть ломанутись до процвітаючої Південної Кореї.

5. Kirax

Kirax Well-Known Member

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я був свідком реакції на смерть вождя. Нас, школярів, вивели на подвір'я, вчителі плакали (ми не аналізували, показушно чи ні), гудки заводів не змовкали. Від цього фону й дехто з нас схлипував.
    Раб ревів за своїм поневолювачем в передчутті закінчення стабільності роботи батога та подачі періодичної похльобки за рабську працю.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тут недаром Рукоша пукнув по Фрейду. Вся проблема в тому, що ті корейці почали будувати марксизм не базуючись на близьке їм конфуціанство, а взяли базу від спадкоємців Золотої Орди - болотних москвинів з їх цілуванням лаптєй хана.

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

А видели этого пухлика, который объявлен наследником? :))

Пацан то ли 1982, то ли 1984 года рождения (скрывает С.Корея его точный возраст).

9. Милена

Милена Дуже важлива персона

Ким Чен Ын (в западной прессе встречается вариант – Ким Чен Ун) родился 8 января 1982

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Википедия вот что пишет:

11. Милена

Правильно делают, что скрывают возраст, у них с этим строго ( а вдруг сглазят, тем более, что это последний сын :),...) и вовсе он не пухлик.

12. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

...мозгами...

13. Милена

[OFFTOP]Вы о каком вожде рассказываете ? , таки о Кобе (Сталине) речь идёт .[/OFFTOP]

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я других таких вождей не знаю..., як "и другой страны".

15. Милена

??? маладец !!! иншолигум , битте:))

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нє маладєц, а пончик гонітє. Я що даремно схлипував по смерті вождя?

17. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

http://korrespondent.net/world/1306...d-temi-kto-ne-soblyudal-traur-po-kim-chen-iru
    :scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)