"Золота бруківка" на Свксаганського

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Synoptyk, 24 лис 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: "Золота бруківка" на Свксаганського

А,що,можна покалічитись?
    Як на мене,то треба спеціально головою битися...

• Подобається Подобається x 1
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

то може у вас є ще й статистика, скілько там народу загинуло?
    Шкода, звичайно - ви так пафосно почали:
    - і так відверто зійшли на пси :sad: співчуваю - у вашу "лейбу"
    видно ті місця вписуються :sad:

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Афтере,я розумію,що полеміка з Вами безперспективна.Але,зрозумійте,що не галичани винні у всіх бідах України,а "постсовковість" - що державне,то нічиє.Це стосується і розкрадання заводів і,всього іншого.

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а я не про всі біди України говорю - зауважте ;)мені конкретно безлад у Львові не подобається - скажімо так, на Сумщині значно приємніше, наприклад, вулицями міста ходити.
    І на "захмарну корупцію" в медицині та освіті - не нарікають... якось без того обходяться...
    ==
    Я про Львів і його біди говорю - вже навіть боюся вас питати, хто винен у тих бідах :D

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

При чому тут Ваші, чи наші герої. Перш за все, це пам"ятник історії, який би він там не був. Якщо, пане dArt, це Ваші герої, пам"ятник яким вкрали, то я Вас розумію.

А чого Ви зразу за пам"ятник Бандері та УПА ?

Як Ви все "подробно" помічаєте... Чому ж Ви не помічали тоді, як вождю пролетаріату біля оперного на голову постійно сідали і гадили голуби. Було підняти питання, щоб доробили кепку якусь... .

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Рагульство чи не рагульство перекручувати призвіща? Степан Бандера.
    Остап Бендер.
    Зняв карму про всяк випадок. А Ви мені Дарте за що зняли у темі про "марш несогласних", помста?

7. Synoptyk

Synoptyk Active Member

По моєму "винна" в тому числі велика армія чиновницької бюрократії
    яка і надалі продукує закриті та непрозорі рішення. Влада так і не навчилась розмовляти з народом та робити його учасником рішень.
    Це не тільки проблема менталітету совка (хоча багато в чому ) але і страх
    чиновника втратити право "рішати вороси" за їнших. Це на їх думку те головне що відрізняї їх від ре6шти. І не тільким на комунальному рівні...

8. Romko

Даниле,ну,звідки прості люди можуть такі речі знати,якщо навіть сам "проффесор" не знає...Прем’єр-міністр,"мєжду прочім"...[​IMG]

9. dArt

dArt Well-Known Member

Данило, уж кому кому а не Вам рагульством попрекать.
    Это не рагульство а опечатка. Действиельно вашего Бандеру с Великим Комбинатором перепутал, позор на мою седую голову.
    А по карме.... Положа руку на серце , я не согласен, наверное с каждым 3м Вашим постом, а каждый, наверное, пятый считаю хамским. Решил их не трогать, во избежание лишнего общения с Вами, после которого, периодичнски возникает желание хорошо помыть руки. Ну если вы уж мне карму сняли, то я абсолютно искренне снял кармы в очередном вашем непонравившемся мне посте.

Додано через 17 хвилин
    Маленький я был еще, а так обязательно поднял бы. Замечательная идея. Лучше всего сделать 2 кепочки, одна в руке, другая на голове :)

А за кого ж еще?
    Лучше бы Лесе Украинке памятник поставили, ИМХО она того больше заслуживает.

10. Romko

Дарте,її теж можна забанити за розпалювання міжнаціональної ворожнечі...

"Вони хитрі, вони любитимуть, бо знають: ненавистю можна вбити тільки живого, а от любов'ю можна вбити і померлого".
    Отже, вони "люблять" також і Лесю Українку, дарма що вона ненавиділа москалів кожним фібром своєї істоти. З "любови" до неї назвали навіть один театр у Києві іменем Лесі Українки і грають у ньому... п'єси московською мовою. Так глумляться вони з Лесі Українки, яка в "Оргії" каже, що мистців треба радше власною лірою вбити, ніж дозволити їм служити чужинцям своїм мистецтвом. Але дія для цієї драми відбувається в стародавній Греції і хоч Леся Українка вказала пальцем на Москву, але не назвала її поіменно, і тому московська цензура дозволила ставити цю драму на "русском языке". Натомість, як побачимо, інакше є з драмою "Бояриня" і московські "культурні революціонери" вирішили засудити "Бояриню" на смерть, мовляв, такої драми взагалі не було!"
    Праці про Лесю Українку

11. консультант

Я Вас розумію...

12. dArt

dArt Well-Known Member

Ромко, ненависть очень хреновое чувство, а оно у некоторых ""свидомых аж зашкаливает.

13. Romko

До чого тут це?Ваша ненависть до Бандери і УПА мене взагалі вбиває...
    Не до порівняння.

14. dArt

dArt Well-Known Member

Не переверайте. Где это я писал, что их ненавижу?
    Просто считаю что еще героям УПА куда нишло, а пан Бендера не заслуживает монументов, как и "вожди пролетариата"эпоха, требует своих кумиров.е эпох летят с высоких постаментов старые и плодятся новые.

15. Romko

Степан Бандера,Роман Шухевич були героями України,як би там не вчила совєцька і постсовєцька пропаганда,боролись за Україну і загинули за неї.І заслуговують на те,що б вшанували їхню пам’ять на Україні.

16. консультант

Я так і не зрозумів, кого Ви маєте на увазі Бандеру, чи Бендеру...?
    " Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього!"- М. Рильський.

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

А це не хамство? Відповідаю так само. Ви мені вкрай огидні. Йдіть помийте ще й ноги бо тхне бомжатіною, "русскім духом".:)

18. Капітан

Капітан Well-Known Member

Данило, - ну так не мучьте себя - поднимитесь с коленей и вдохните чистый воздух :)

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не таким як Ви вирішувати це.

20. Капітан

Капітан Well-Known Member

Бандера и Шухевич - герои Украины, спору нет. Вот только местного значения. Заставлять уважать их на ВУ - ошибка. И вообще эти споры абсолютно бесполезны и вредоносны :)

а де твій аватар? :)