Відповідь: Знову про піратство Помагає від'єднання від інтернету А взагалі мікрософт такий наївний. Вони просто дадуть нової роботи для кульхацкерів на пару тижнів, а вони будуть тільки раді (це ж так класно придумувати щось нове ). Якщо цей механізм буде у вигляді оновлення, то найпростішим методом буде елементарне відключення оновлення (хоча б звичайним файрволом), а самі важливі оновлення (крім непотрібного звичайно) як окремі інсталяційні пакети можна буде стягнути з сайтів СНД-нету. Але то радикальний метод, думаю наші хлопаки придумають щось простіше
Відповідь: Знову про піратство погоджуюся.... смішні речі говорить "маздай".... я після встановлення "квартирки" вимикаю "завантажувати оновлення".... і що далі?....
Відповідь: Знову про піратство Музика в мене скачана з нета / ослика/ торентів..... Проги, фільми не виключення. Якби я то все купляв - працював би тільки на ПЗ і то не хватило б
Відповідь: Знову про піратство Та ні, він купує, бо "поважає роботу інших", а файли і так конвертуються в мп3..
Відповідь: Зустрічайте новий формат- Blue Ray!!! Чого радіти !? . Ви читали які там технології захисту на дисках Blue Ray від копіювання запровадженні. ?. Шо треба буде йти в магазин і купляти ліцензійні диски . Тобто піратські відео і софт вже непройдуть :no: .Біда.
Відповідь: Знову про піратство По моєму, вже є спеціальні прошивки для рекордерів, які дозволяють скопіювати інфу з таких дисків.. Якщо я не помиляюсь..
Відповідь: Зустрічайте новий формат- Blue Ray!!! Ви недостатньо цінуєте наших умільців. Ламануть, скинуть на вінчестер, потім розтиражують на звичайних носіях. І все.
Відповідь: Знову про піратство хочу сказати, що серед наших умільців є такі умільці, чий захист зламати неможливо.... хоча й побутує думка, що ЗРОБЛЕНЕ ЛЮДИНОЮ, ЛЮДИНОЮ МОЖЕ БУТИ І ЗЛАМАНЕ..... але я не чув, щоб захист на дисках від "руссобіт" (наприклад, гра "козаки"), хтось зламав....
Відповідь: Знову про піратство Традиційне змагання - один вдосконалює снаряди, другий - броню. Фахівці можуть не зламати те, що робив чайник у тій вузькій галузі, але який є фахівцем в іншій. Бо просто не розуміють хід його думок. Маю приклади у своїй практиці, але вони не для цієї гілки.
Відповідь: Знову про піратство але я бачив піратських козаків... є інші ланки "витоку інформації" хоча маштаби певно й зменшаться