На моїй сімї теж була порча.При чому зробила нам рідна бабуся.Не знаю чому але вона не хотіла щоб ми жили у спокої та злагоді.Але зрозуміла я це,після того як всі почали хворіти,та все за щоб не брались все не виходило.Було дуже тяжко морально та фізично.Я розуміло,що це не добре.Моя подруга мені порадила Ларису Гангал.Та я їй дуже вдячна,тому що вона дійсно мені допомогла.Ми вже тиждень як живемо в спокої и все в нас налагоджується.Також вона зробила моїму чоловіку амулет на успіх і йому вже запропонували поїхати за кордон.Дуже всім раджу.Вона дуже гарна та порядна людина.vk.com/id411330771
Прошу уточнити (то є дуже важливо) в який день тижня, в якій годині і в якій хвилині почалося в спокої. Гейби сказалисьте раніше, жи йому то треба, то я би ще йому чи місяць, чи й 2-3 тому йому б те саме запропонував.
Не факт, що у всіх буде так само. Якщо у нас багато побожних людей і в разі хвороб звертаються до священників, то самі священники говорять, що при серйозних захворюваннях без медикаментозного лікування не обійтись. Із екстрасенсами не інакше, це точно.
Все, що пов'язано з надією людини та вірою, буде жити постійно і збирати немалі гроші( Та і вплив у соціумі має велиикй, і церква, і екстрасенси(
Багато чого у нас поки що не лікують, а тільки підліковують, може тому розчарування у традиційних лікарях. Але і немає серед народних цілителів хоча би нобелівських лауреатів.
Дуже довго читаю цю тему і мені одне не зрозуміло,якщо люди не вірять в знахарок та ворожок,то чому ви тут пишите?Мені здається що люди сюди приходять щоб знайти для себе якусь інформацію. У кожного свій шлях.Хто ходе до церкви а хтось до відьми.
Я зі свого досвіду хочу сказати те що я теж зверталась до ворожки,але те що мені сподобалось,що вона все робить на молитвах та відробляє.Зверталась до багатьох навіть у Львові,та всі відмовлялись чи казали брехню.Нашла на форумі телефон Лариси,та вирішила звернулась.Лише вона мені сказала що чоловік мені дійсно зраджує та навіть сказала з ким.Що дивно що ніслова їй не сказала навіть про це.На ньому був приворот,та за допомогою Лариси я повернула свого чоловіка до себе.Дуже вдячна їй!Як тепер не вірити таким людям!!
Деякі цілителі поступають так: можуть спочатку пустити якусь абсурдну рекламу, ніби він сидів на вершині Везувію і отримав унікальну енергію, а своїм клієнтам говорить багато, може щось співпаде, наприклад, що якийсь сусід блондин щось чарує, бажає зла... багато у кого знайдеться сусід блондин.
Щойно приїхав від бабки. В смислі, нині я приперся з Варшави додому, прозондував де є які варіанти і сусідка повезла мене в недалеке село до бабки. Бабка палила льон. Пізніше відпишуся про результати. Завтра Чесного Хреста, а в свята такі речі вони не роблять, тому знов в неї буду в четвер зранку.
Колись не вірив в ті шаманства,але коли на руці вилізла рожа і ні один лікар ніц не міг зробити і останній сказав ідь до шептух,і одна бабуся мене вилікувала
Невже появились спамери? Бачив у деяких газетах рекламу Анжеліки, зразу виникають "смутные сомнения", рекламуючий себе, сплачуючий великі гроші за реекламу на радіо, телебаченні, мусить мати багатих спонсорів і сам із клієнтів дерти немалі гроші.
@prius, не цитуйте Ви той спам. Ви ж бачите, що це навіть не користувачі пишуть. Не витрачайте свій час і нерви