Поки сам не зіткнувся – ні в яку порчу не вірив. Півтора року шукав людину , щоб допомогла моїй дитині. Один лікар, у Львівській обласній клінічній лікарні, порадив до кого звернутися. Дай Боже йому здоров’я. І слузі Божому, який мені допоміг, також. Кому треба пишіть приватно, підкажу як зв’язатися.
Що з цього приводу думають у Церкві я не знаю. Знаю що він має наукову ступінь як богослов, помічник екзорциста. Бо власне на конференції у Львові зустрівся з ним уперше. І він не взяв з мене ні копійки грошей. Бо й так був у Львові і в мене дитина до 7 річного віку.
а що Ви розумієте під "знахарством"? Наприклад я розумію, що є люди які мають дари від Бога, а які мають від сатани. Одні діють світлою силою, а інші....
Дар від сатани болячки лікувати? На світі повно всіляких мольфарів, шаманів і екстрасенсів, далеко не всі вірять в того ж бога що й ви. Ось чоловік написав З цього моменту йому без різниці шо там по-вашому від Бога, а шо ні, він піде туди, де йому зроблять як йому треба, байдуже хто.
Земне життя мольфари, шамани і екстрасенси можуть врятувати. Однак, можуть забрати життя вічне. Приректи рід людини на нещастя. Кожен вибирає своє. Для того людині й дана вільна воля і відповідальність!
а ще після «лікування», через певний час , можуть прийти ще сім злих духів. Тоді напевно буде непереливки…
Повторюю ще раз. Поки сам не зіткнувся – ні в яку порчу не вірив. Перевірте чи це справді хвороба. Можливо це наслано, так звана порча. Я з таким зустрічався. Півтора року шукав людину , щоб допомогла моїй дитині. Один лікар, у Львівській обласній клінічній лікарні, порадив до кого звернутися. Дай Боже йому здоров’я. І слузі Божому, який мені допоміг, також. Кому треба пишіть приватно, підкажу як зв’язатися.
Шановний Piotr Lumen (не виходить до вас дописатись) та інші форумчани підкажіть людину, яка б допомогла зцілитись. Лікарі хвороби не знаходять. Об`їздив багато цілителів, бабуль, дідуль, священників - але повного видужання немає. Можу поділитись , куди не треба їздити і де шарлатани.
Як на мене, деякі види таких зцілень для дуже наївних або дуже лінивих, якщо традиційне лікування - це і дієти і зміна способу життя, це не екстрасенс руками поводив. Так і не слід надзвичайне приписувати всім священникам, у кожного свої обовязки, на сповідь, вінчання, похорон, охрещення дитини - до лікаря не йдуть.