Не є. Ця притча говорить що може зробити віра в Бога. Тобто не віра в своє Я, а уповання на Бога. перед філософією я безсильний. Ця фраза є для тих, хто у Бога вірить, надіється на Бога, а сам нічого не робить.
Добрий день...порадтье будь ласка,хто у Львові або львівській області спалює рожесте запалення бажано із заговорами...в мами проблеми,антибіотики не допомагають...ходила спалювати але там робили саме спалення,а мають ще заговори і молитви читати...може десь і в містах близько Львова є такі знахарі, бабки...буду вдячна за інформацію
Доброго дня! Знаю одну стареньку бабусю їй 90 років, вона спалює рожі та вимолює, живе за містом. Скину інформацію в приват. Рада буду допомогти))
Тут прочитав і на ще одному форумі про Акафіст святому священномученику Кипріану - щось на душі було важко, знайшов на старославянській, прочитав - дуже якась сильна молитва, як дійшов до середини тексту то з мене шось ніби лізти почало і пекти під ложечкою, думав печія почалась... Знайшов потім на українській, думаю ще раз прочитаю - в тому ж місці таж біль, причому немаленька. Сів і думаю... Захотілось комп від всякої нечисті почистити... Пора до церкви... Чортів виганати.
А ви до церкви що тільки перед Великднем ходите до сповіді та на саме свято. А так просто піти на службу Божу щоб духовно збагатитися ні
Панюнцю, вкотре і вкотре Вам нагадую про існування розділових знаків!!! Якщо людина щось запитує письмово, то в кінці речення ставить знак запитання. Виглядає він так : "?". Прошу зробити зусилля і спробувати запам"ятати.