Доброго дня! Будь ласка, хто може пiдказати когось, хто може зняти порчу? Я буду дуже вдячна за iнфо!!! З повагою!
А ви впевнені що в вас порча? Найкраще церква тільки допоможе, а то все неправда ті ворожки хіба гроші викачають, більше нічого доброго.
сходила я до цієї лікарки) приємна жінка, яка ледь глянувши на тебе, починає писати діагноз) ніби прогортала всю твою медичну книжку) і сказавши про те навіть, про що ти давно забула стаття про неї http://obozrevatel.com/news/2005/9/2/39687.htm
Я сегодня писала сообщение в теме "Пошук лікаря"по поводу травника. Очень грамотный врач, сам диагностирует сотояние здоровья, лечит травами очень многие болезни. Его телефон (050)7232130
Чомусь дуже часто, коли в нашому житті щось не клеїться, є якісь проблеми, або просто не щастить - ми думаємо, що то все через порчу. Я не хочу сказати, що такого не буває, коли хтось цілеспрямовано йде до "бабки", мага, чи естрасенса, щоб комусь зробити "добре". Але якщо людина є носієм здорового мислення, має високі моральні цінності, дбає про власне здоров’я, навіть в такому випадку ритуал відьми буде безсилим. Особливо, якщо не вірити в те, що воно може нашкодити в будь-якій формі. А проблеми і труднощі в нашому житті зазвичай бувають зовсім з інших причин! Бабкам і ворожкам вигідно сказати клієнту, що в нього порча. Якщо це сказати "правильно", щоб людина відчула сильний страх, потім можна нею маніпулювати і "доїти" з неї грошики. Зазвичай на це і розраховано. Якщо хтось точно переконаний, що в нього порча і свято в це вірить, зайва концентрація на цьому факті може підсилювати дію магічної негативної програми. Звертатися, чи не звертатися до естрасенсів за допомогою в знатті порчі - це звичайно особиста справа кожної людини, проте можна допомогти самому собі і без сторонньої допомоги (кому цікаво як, можу написати особисто).
Cуть не тільки в грошах, більшість сучасних шаманів свято вірять, що вони "допомагають" людям, мають якийсь особливий "дар", чи що вони вибрані Богом зцілювати...
Лікарі не далеко втікли від такої ж вигідної практики. Класичний приклад - роддом. Ви там давно не були? Це ж класика - лякати батьків "хворою" дитиною і церкати і церкати... з батьків по максимуму. Миле діло лікувати здорових, завжди будеш у виграші.
Вас дуже важко зрозуміти, Ви і не готові платити лікарям, екстрасенсам і т.д. за начебто сумнівну допомогу, як і допомогти собі самостійно, бо Вам це щось нагадує... А тоді як? За роддом Ви праві! Сам таке пройшов: від моменту народження моєї донечки і протягом двох тижнів вони мучили її в ранімації Охмадит, аж поки ми не вирвали з дружиною з їхніх лап свою малечу. Пройшло вже слава Богу більше як три роки, а дитина повністю здорова)))
Готовий. Я ж плачу лікарям. Екстрасенси мене необходять. Але від лікаря хочеться бачити результат, а не просто виманювання грошей.
Дивіться, пане Ігоре. Християнин повинен робити все, що може і надіятися на Бога. Людина далеко не всесильна.
А де межа людським можливостям? Щоразу з'являється хтось, кому вдається цю межу відсунути далі... і так весь час протягом усієї людської історії. І раз Ви вже згадали про християн, дозволю собі згадати фразу із "Однієї Книжки": «Якби ви мали віру, як зерно гірчичне, сказали б цій шовковиці: «Вирвися з корінням і посадися в морі, – і вона б послухала вас» – чи не є це прямим свідченням всесильності людини? Як на мене, краще й не сказати! А ще є одна східна мудрість говорить: «У Бога немає інших рук, крім твоїх»!