Знахар

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Пташечка, 19 жов 2007.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: Знахар

Цілком з Вами згодна у всьому.Щоб це зрозуміти , треба пройти через таку круговерть!Бачила як мої батьки кидалися то до лікарів, то до знахарів від медицини, один такий "спец" порадив якусь там метаболічне лікування.Поїхали, дали ті капсули, а вони страшенно дорогі, результату -нуль..і так декілька разів, бо думали, що спочатку ж не допомагає, потрібен час.
    Багато чого перепробували, а своє все ж знайши.А уповати на Бога і сидіти склавши руки, чекаючи кінця, вибачте!

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А де так живуть?Я туда хочу...

3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Для того, щоб так себе почувати, скоріш за все потрібно на все плюнути, не брати лишнього до голови, а просто приймати міри, вирішуючи ті, чи інші питання не заглиблюючись в їх суть. Якщо в людини є проблема, то чи вона плаче, чи сміється, ситуація не зміниться, хіба що в її здоров"ї. Зміниться лише тоді, коли прийме реальні міри. Чому дибіли і напівдибіли практично рідко коли хворіють ? Тому, що вони не загружають свій мозг непотрібною інформацією, яка могла б впливати на їх нервову систему і самопочуття в загальному. В них нормально функціонує ЦНС і постійно відбувається нормальний процес саморегуляції. Людина розумна загружає себе лише Бог знає чим, то яка мова може йти про нормальне здоров"я... ?

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Коротше,коли живеш по вуха в г...,треба себе переконати,що це чеколядка.І все буде гаразд...

5. консультант

Нічого подібного, просто робити все, щоб вилізти з нього, а не гнітити себе морально, що абсолютно нічого не змінить. Не переживання та істерика, а холоднокровне тверезе прийняття рішення. Особливо чоловікам не властива паніка і суєта.

6. Romko

Я вже давно холоднокровно сприймаю світ таким,яким він є.
    "Єдине,що від нас іще залежить
    Принаймі вік прожити як належить..."

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

1) особливо - ціаніди в деяких травах.... як для блага людини, так і для блага худоби - швидше на той світ відправляться
    2) колись народжувалося в сім'ї по 19 - а до дорослого віку доживало 3. Зате - всі здорові.... І дійсно - лікарів не було.... Як була на то божа воля - то бубонна чума місто знищувала - та й по всьому....

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Схоже, виникла проблема термінів.
    Треба вияснити перше, хто і як розуміє слово "знахар"?

Додано через 55 секунд
    Вони просто голосно чи тихо спиваються. ;)

Додано через 2 хвилини
    Природний відбір...
    (Вибачайте за дописи. Настрій сьогодні - з ріжками.)

• Подобається Подобається x 2
  9. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

я під знахарем розумію людину, що добре розбирається в травах і народною медициною лікує від хвороб, вірить в Бога і з його допомогою лікує інших

• Подобається Подобається x 3
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А я розумію як людину (але й лікаря), яка сильно вдарившись головою, відкинула МОЗівську бздуру, але лікувати вміє і хоче.

:)

Додано через 5 хвилин
    Може є сенс одразу в медінституті по голові бити?
    Хто лікар - той і буде працювати..?
    :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Romko

Що,всі?

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ясно, що не всі.
    ТО було узагальнення на узагальнення. :p

13. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Ромку, шановний, а чому до знахарів приходять недобровільно, мені видається – свідомо і добровільно, причому багато хто – спочатку до знахаря, а розчарувавшись – до лікарів, наприклад, гематологічні хворі. Знахарі, коли до них звертаються у випадку невиліковної хвороби, намагаються вселити впевненість у виздоровленні, тобто нездійсненне, а лікарі здебільшого кажуть правду, яка не подобається хворому і його родичам, що і викликає їх нарікання. В першому випадку – брехня, в другому – неприємна правда. З тих, кого я знав і знаю, більшість вибирали правду, меншість брехню і лікування у знахаря, екстрасенса чи мага, хоча згодом – розчарування, бо невиліковна хвороба таки залишається невиліковною.

А Церква чомусь вважає, що забобоном і слабкою вірою саме є звертання до знахарів, чому би то?:)
    Правильно, але діла – вони різні бувають, і недарма сказано: „стережіться лжепророків, що приходять до вас в овечій одежі, а всередині – вовки хижі. Ви пізнаєте їх за плодами їхніми”. . Здоров”я за будь-яку ціну – це не мета життя християнина.:)

14. консультант

Не така вже й велика ціна, коли людина звертається до знахаря. Ніхто не присягає на вірність сатані, і ніхто нікого не відриває від Церкви, а можливо навпаки, ще більше йде наголос про те, щоб любити і поважати Церкву. Ми всі є членами Церкви, Тіла Христового. І якщо Бог допомагає людині, то ця допомога йде через інших людей. Якщо одна рука забруднилась, то друга її миє. І помити її може тільки чиста рука, а не та, що також в болоті і може ще більше забруднити. Я ж писав вже слова, що молитва праведного вздоровить недужого. Чи Ви вважаєте, що тільки священники можуть бути праведними, а всі інші суспільний непотріб... .

15. Romko

Чому Ви не хочете признати,що віра в багатьох випадках допомагала хворому одужати,а зневіра - вбиває.
    Згадався випадок з однією жінкою.Діагностували рак,пухлина в грудях,виписали додому - вмирати.Жінка висохла,вже не вставала,одне слово - при смерті.
    Але,на щастя її знімки побачив родич,медик,передивився і побачив,що то знімки зовсім іншої людини.Був скандал,діагноз відмінили.
    Жіночка живе дотепер.

16. Michel

Michel Member

17. консультант

В Личаківському районі м. Львова працює ще один "цілитель" , на нині діючий монах. Характерним в його методиці лікування є те, що він беручи жінку, чи дівчину з-за спини, притискає до себе, повертаючи то в одну, то в іншу сторону. Потім читає відповідні молитви і рекомендує щомісяця повторювати, проходячи ще Сповідь і Причастя.
    Дочка мого знайомого вже ходить кілька місяців, а результатів -"0".
    Цікавим є те, що притискає до себе тільки молодих вродливих панянок і чомусь не хоче "лікувати" таким методом чоловіків...?
    На мою думку - це звичайний маньякально-енергетичний контакт, що розвинувся на базі відсутності повноцінного статевого життя та низької духовності. Тому, перш ніж йти на такий "сеанс", можливо варто подумати про його доцільність... . По-друге, не розумію для чого йти щомісяця до сповіді ? Людина повинна Сповідатись і Причащатись тоді, коли твердо вирішила, що більше не буде робити тих речей непотрібних для християнина речей, які дозволяла собі до сьогодні або коли просто мучить якесь сумління. Я знаю, що Церква не заперечує навіть щомісячну Сповідь і Причастя але для нормальної Віри - це не правильно. Людина, яка ходить щомісяця, не відчуває всієї повноти відповідальності перед Богом, з часом це входить в звичку, як буденна справа. Контролювати та аналізувати себе ми повинні щоденно і щоденно жити з Богом, а Сповідатись і Причащатись тоді, коли Ви усвідомили свою неправоту, свій гріх і прийняли рішення про позитивні зміни в своєму житті.
    Підсумовуючи, можна сказати, що не варто робити з когось кумира, якщо ти не бачиш результату. Хто б він не був: лікар, знахар, священник, монах, звичайний християнин, в першу чергу слід пам"ятати, що він жива людина і йому теж властиве все людське. Зовнішність і диплом - це в більшості лише ширма, за якою схований "артист". Уважно придивіться, яку роль він виконує, можливо вона вам ніякої користі в житті не принесе, а не дай Бог і зашкодить... .

18. Відповідь: Знахар

консультант, повністю згідна з тобою, і як на мене ні хто не може бути кумиром бо ми всі різні і кожен з нас найкращий саме такий як є, треба прагнути досконалості, розвитку себе а не розвитку в собі когось (щоб стати схожим на кумира)
    а знахар чи лікар кращий це справді невідомо, бо є різні спеціалісти, а в випадку цього знахаря, це шарлатанство і мені шкода того знахаря через те що йому не хватає віри, сили духу і мабуть мудрості

19. консультант

Даю приблизні координати інших "видатних" цілителв.

1. м. Луцьк. Жінка лікує ножем. Хворий роздівається повністю, а цілителька впираючись в тіло тупим кінцем леза ножа, провертає, "витягуючи" нечисту енергію. Кажуть боляче. Людей багато, попередній запис. Для одного чоловіка один сеанс коштує від 200 до 300 гривень залежно від об"єму роботи і об"єму тіла.

2. Івано-Франківськ. Монах невеликим мечиком поколює по тілу, шукаючи нечистого. На жаль боляче але виявити нечистого, щоб потім знейтралізувати, важливіше. Кажуть, щось знаходить іноді. Співчуваю тому нечистому, якщо монах попаде йому в око.

3. Самбір. Чоловік лікує медом. Мастить долоню медом, а потім, в кого остеохондроз шийного відділу хребта, втирає цей мед в шию. Через певний проміжок часу, різким рухом відриває руку від шиї і демонструє пацієнтові сіль з хребта. Шию трохи важко відмити від меду але "солі пропадають" разом з грошами. Філіпінським хілерам до нього далеко.

4. м. Львів. Дідусь Віктор. Тримається в стороні, а карти розкидає його помічник. В основному до нього потрапляють люди, яким залишилось 1-2 тижні жити. Дідусь всіх рятує. Враховуючи, що на кону стоїть людське життя, це коштує небагато 1,5 -4 тис. у.о.. Клієнтів вистачає.

5. Ілхам. Можна придбати амулети і талісмани, плюс індивідуальний "сеанс" в готелі.

6. Київ. Колишній львівський Петро-контактер. Розсуває сузір"я, між яким получилась накладка і внаслідок цього в людини проблеми. Враховуючи роботу "в космосі", це задоволення може коштувати і до 10 тис. у.о..

7. Крим. Чудак лікує сокирою. Китайским майстрам ушу до нього далеко.
    Черга надзвичайно велика.

8. Раніше у Львів приїзджав чудотворець з Болгарії. Масажував жінкам груди та бедра і на підставі того, що відчував, ставив діагноз. Черга теж була солідна... .

Не пам"ятаю хто, можливо Распутін, виганяв нечисту силу, наносячи удар хрестом в чоло людини. Бувало "виганяв", а якщо людина помирала внаслідок удару, то це означало, що нечистивий досить серйозно був засів у хворому.

От такі чудеса. Так що переживати нам немає чого, в нас є кому допомогти в біді... .

20. Туся

Туся Well-Known Member

О це, Консультант, ви надали список :) , вибір солідний, куди гроші можна викинути :)
    Страшно, коли люди заробляють на чужій біді. Коли в людини горе, її легко простягнути рятувальну соломинку, бодай за великі гроші, і вона вхопиться, дасть себе обманути.
    Напишу про таких цілителів, які гастролюють по Україні, і їх гарно розрекламовують і по місцевих газетах, і по телебаченню. Це дуже прибутковий бізнес. Цілителів готують за 2 тижні, вони їздять з міста до міста, причому та "контора" в кожному місті має по декілька квартир. Там настільки все злагоджено і напрацьовано.
    Наприклад, приходить жінка на запис, асистентка повідомляє що зараз цілителька зайнята і питає: яка у вас проблема. Майбутня жертва відповідає, наприклад, - Чоловік зраджує.
    Тоді асистентка делікатно випитує, а цілителька або сама все чує - техніки тепер море всякої, або асистентка через деякий час вводить клієнтку і жестами повідомляє проблему..
    І цілителька відразу - ви прийшли через зраду.. Ну , зрозуміло, клієнтка вже "очарована"...

а де твій аватар? :)