Відповідь: Знахар Нічим. Але то, якщо людина не знає, що хтось собі з дияволом приятелює. А якщо знає, то яке їй виправдання можна знайти, якщо знаючи силу Всемогутнього Бога, людина ще пробує, чи їй щось диявольське не допоможе часом... Консультанте, Ви добре знаєте, що двом панам одночасно служити не можна. Чи Вам цей вірш знайти в Біблії?
Відповідь: Знахар А коли там якась буба,що періодично дає про себе знати.В мене після армії періодично були спалахи страшного головного болю(аж до втрати свідомості).Потім щезло.Тепер час від часу про себе нагадують.Наші славні дохтури нічого не знайшли.а зараз нема часу,та й бажання бадатися(най діється воля Божа).А рятуюся пенталгіном,ще бере...
Відповідь: Знахар Якщо хтось кидає карти, гадає на гущі і т.д. і я знаю про це, звичайно, що не піду. Але, якщо дає трави, то чому б і ні. Піду, послухаю, а потім зроблю висновки, чи вживати, чи ні. Іноді мені навіть цікаво спілкуватись з різними "чудаками" і за всі роки нічого серйозного не бачив. Кожен сходить з розуму по-своєму. В більшості - це так звані делитанти, чув дзвін, а не знає де він. Справжній маг чи ще хтось там, що зв"язаний з чимось нечистим, взагалі нікого не приймає, працює, як всі люди і робить "свою роботу" на жаль чорну. Все решта "шушара", яка готує підгрунтя для того, щоб людина почала сумніватись і вірити в щось інше, крім Бога. Тому деякі фотографіями геморой лікують, другі шнурком від повішеника підв"язуються, а треті енергію від місяця або від дерева беруть... . От візьме енергії від дуба і ходить потім з дубовою головою... .
Відповідь: Знахар Е! Не кажіть. Є дуже талановиті травники. Трави самі і збирають, і сушать, і людям продають, розказуючи, як вживати. Навіть всіх трав тих в аптеці нема. А кожне зілля на землі Бог дав для блага людини. Колись люди ні лікарів, ні ліків хімічних не мали. А травами лікувалися поголовно. І виліковувалися. Хіба хвороба невиліковна, чи запущена була. Медицина ж теж трав не відкидає. Інакше, чого ж вони в аптеках продавалися б?
Відповідь: Знахар Най діється воля Божа... Коли буде боліти,буду пити валідол,корвалол,що там ще... Якщо дожию...:cowboy:
Відповідь: Знахар О, це вже серйозна відповідь... . І це правильно. А що інакше приймати...? Людина зробила все від неї залежне, тепер тільки Воля Божа ! А ще краще попробувати не приймати нічого, а зосередитись на ділянці локалізації болю і максимально розслабити її, віддавши її на Волю Божу. Подивитесь - пройде !
Відповідь: Знахар Щей як може. Може пошкодити, а може й допогти, в залежності від нашіптування, а особливо залежить від невігласа. Справа в тому що атоми/молекули/клітини мають память і їх можна запрограмувати молитвою/шепотом. Особливо це стосується води, вода має досить таки багато не вивчених тайн. А так як ми тоже зроблені приб. на 70%% з води, то нашептана/запрограмована вода передає інформацію/програму воді, яка знаходиться в нашому організмі (приблизно так можна пояснити ці речі). Читайте: http://www.wateroflive.ru/ http://www.o8ode.ru/article/energo/taina_vody.htm http://www.kp.ru/daily/23844.3/62515/ Хто шукає, той знаходить. Є навіть фільм про воду, який можна знайти в І-неті й подивитись. P.S. Ось що наука каже: http://www.gatech.edu/news-room/release.php?id=1574
Відповідь: Знахар З Вами згідний і з цим знайомий. Тількки це вже буде не невіглас, а щось більше напевно. І все одно людині із сильною Вірою достатньо вдома перед тим, як вживати навіть цю воду, прочитати з вірою від серця і душею молитву "Отче наш" і всяке нашіптування нейтралізується, втратить свою силу, залишиться лиш сила Божа сповнена молитвою.
Відповідь: Знахар А чому ви думаєте, що при якійсь невиліковній хворобі необхідно обов”язково звертатись до знахаря? Хто це сказав, в Біблії такого нема! Та і як можливо ісповідувати Христа тільки на словах, а за допомогою звертатись до окультистів? Трави – це одне, а знахарство – зовсім інше, одного разу мені пощастило познайомитися з травником в Карпатах, він розповів багато цікавого про трави, те, що використовується в офіційній медицині – це тільки вершина айсбергу, справжній травник знає і час збору кожної травки чи корінця, і як приготувати з неї діючий препарат, використовуються трави, що вважаються отруйними(наприклад корінь аконіту, дурман,беладонна та ще багато таких, дія яких на організм і не вивчалась), де потрібна особлива точність в дозуванні, це мистецтво. При незначній помилці чи недбалості ці травки можуть дуже сильно нашкодити, і такі випадки бувають, і на таких випадках цим травникам доводиться вчитись, щоб мати досвід. Коли я працював на Рівненщині, одна жінка після відвідин місцевої травниці опинилась в дурці з психозом, хоча до того ніяких психічних порушень у неї не було, просто я жив по сусідству і ми витягали її з криниці, куди вона кинулась після прийому „капель”. Знайомий нарколог каже, що це швидше „інтоксикаційний психоз”. Лікування травами – це ще не вивчена область, а досвід кожного травника грунтується і на помилках. Тут ми не говоримо про шарлатанів(ці просто нечесні люди, але іхнє лікування шкодить хіба що в плані непоставлення діагнозу і нелікування, коли воно потрібне), а про справжніх „цілителів-окультистів”, чи то знахарів, може їх і меншість, але вони є, і скільки вони відправили на той світ, взагалі невідомо. Церква однозначно проти окультних методів лікування, не треба розповідати нам про інквізицію і вбивства Церквою думаючих. Священник не дасть розрішення у Таїнстві Сповіді, коли людина не кається у звертанні до естрасенса чи знахаря, а коли цей гріх замовчується, то й самого Таїнства і немає.
Відповідь: Знахар До речі, тут домашні пологи дуже люблять. Є спеціяльні жінки, які в тому допомагають. Лікарі в то не пхаються, не повчають. Вам би точно тут сподобалося.
Відповідь: Знахар Цікаво б десь почитати статистику,скільки людей загинуло по вині лікарів,а скільки - по вині знахарів?:cowboy:
Відповідь: Знахар Не всі знахарі невігласи, нашіптування ще й як може зашкодити, почитайте „Между Христом и сатаной” протестантського пастора доктора Курта Коха (вона,мабуть десь є в інтернеті), там про це все багато сказано, з прикладами, яких він назбирав до кількох тисяч. Це мабуть, неможливо, бо лікарські помилки хоча б якось фіксуються (порівнюються діагнози, що поставлені при житті і на патанатомічних розтинах), а знахарські – ніяк, це магія, знахар ніякої і відповідальності не несе навіть теоретично(я маю на увазі перед суспільством), та і числа знахарів не знає ніхто, бо ті що з ліцензіями - наполовину шарлатани, і це явна меншість порівняно з тими, що без ліцензій. До знахаря людина приходить добровільно, як правило, спочатку йде покращення стану хворої людини, людина хвалить того знахаря, пропонує іншим звернутись до нього, рекламує, а коли згодом настає погіршення, це замовчується, бо рідко хто з людей має сміливість визнати свою помилку... :ninja:
Відповідь: Знахар Та то до лікаря людина приходить добровільно,бо має надію,що їй допоможуть.Що зробиш,якщо більшість лікарів бездарні хапуги,які навіть простуди вилікувати не здатні.До знахарів звертаються в повній безнадії,коли вже ті медики поставили хрест. Єдине,в чому можна винити таких людей - в недостатній вірі в Божу милість,але це вже пострадянський синдром...
Відповідь: Знахар Залежить що за знахар. Якщо звертаються до тих, хто робить пасси над головою, і годує вас очами жаби і травою з цвинтарів - то це "клініка". А якщо людина знає фітологию, чому б і ні?
Відповідь: Знахар А що такого в лікарів не буває? Спочатку покращення, а потім погіршення і всі вмивають руки, випихаючи з лікарні. До знахарів людина в більшості випадків звертається вже тоді, коли медики розводять руками і кажуть, що треба шукати когось на стороні, бо вони вже зарадити не можуть.Експериметували поки могли, а потім спихнули на того, хто останнім старався допомогти. От і получається те. що маєм, нібито знахар - це пусте. В нас в селі, в дівчини на язику було появилось якесь новоутворення, на подобі "дикого м"яса" таких розмірів, що коли дівчина виставляла язик, то назад в рот вже треба було вправляти. Всі хірурги і в Києві, і у Львові радили вирізати. Але потрапили на прийом до екстрасенса і за кілька сеансів все щезло. Дівчина по сьогодні жива і здорова. В другої на кістках обох ніг були гулі. Хірурги теж хотіли оперувати і знову екстрасенс вилікував. Одному хлопчині після огляду хірургів хотіли ампутувати ногу, бо казали гангрена. Батьки поїхали з ним в Бучали, до пана Гаврили \нині покійний\ і він помолившись, сказав їдьте додому все буде добре. На другий день пухлину на нозі хлопця прорвало і звідки вилізла дерев"янна скалка. Хлопець по нині бігіє. Тому не потрібно, базуючись сліпо на теорії і на висновках різних науковців, робити скоропоспішні висновки. Скільки раз вже було таке, що рекламують і пропонують мед. препарати, а потім забороняють через їх шкідливість. Мені до одного місця хто, що каже, я бачу кінцевий результат, він і є критерієм оцінки для мене. А то що з кимось колись потім сталось, мене взагалі не цікавить. Хто знає, а може це побічна дія медикаментів, які хворий приймав ще до знахаря. Якщо покінчив життя самогубством, то видно просто у всьому, чи в чомусь конкретно розчарувався. На рахунок замовчування, то взагалі абсурд. Якщо замовчується, то найбільше відносно лікарів, а не знахарів. Знахар працює сам на свою рекламу, своїм результатом і люди передають іншим. А лікарю рекламу робить диплом і знахарофоби. Рад не рад мусиш йти в лікарню, хоч не знаєш, що тебе чекає. Знахарі беруть гроші за роботу, тому що мусять за щось жити, в той час, як лікарі крім зарплати беруть ще три зарплати і плачуть, що біда, замість того, щоб добиватись "справедливості". Я не чув, щоб якийсь знахар, плакав, що в нього біда... . Не про це йде мова. Мова йде про те, що вже давно почався процес співпраці народних цілителів і офіційної медицини, згідно положення МОЗ. Тільки на жаль окрема категорія людей, перебуваючи під страхом забобонних думок, через слабу віру, говорять не по ділу. Ще раз кажу, як казав Ісус Христос:" Не по словах судитиму вас, а по ділах ваших "
Відповідь: Знахар чому таке ставлення? просто травами лікуватися - довга справа у часі. але якщо усього системно дотримуватись, вести відповідний спосіб життя, не нервувати, заспокоїтись і налаштуватися на добре, то буде все ок! просто отак от налаштуватись - справа не з легких