Знахар

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Пташечка, 19 жов 2007.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: Знахар

Для мене, моєї сім"ї і родини в основному потрібні 3 лікарі - стоматолог, кардіолог і не дай Бог - хірург. Решту питань ми вирішуємо методом народної медицини. А яка традиційна, яка нетрадиційна, це ще як сказати. Традиційна - це та, яка існує спокон віків, від наших дідів і прадідів, коли ще і поняття такого, як лікар не було, а нетрадиційна - це власне і є хіміо- і лазеротерапія... .

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А якби ви були впевненні в тому, що знахар допоможе, невже не використали таку можливість і не допомогли рідній людині???
    Я вже писала вище про випадок з сестрою.Ми молимося за тих лікарів, що спасли її від смерті, і молимося за ту жінку-знахаря яка вже більше року її лікує і лікує успішно.А наші професори поставили невтішний прогноз і розводять руками, хвороба невиліковна.То що, скласти руки і чекати коли дитина помре???

• Подобається Подобається x 1
  3. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Ні я, ні моя сім”я просто не звернемося до знахаря, чи екстрасенса навіть у тому випадку, коли б за це давали гроші, тай ефективність такого лікування в перспективі викликає великі сумніви, я згоден з проф. Берестовим, дитячим невропатологом:
    А так відноситься наша Церква до знахарів
    А це вже з Євангелії:

• Подобається Подобається x 2
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

То так, як із ліками: на одно помагає, а на інше шкодить. На ліках завжди пише побічні ефекти. На знахарях ні. Ніколи би не ризикнула.

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дай Бог, щоб ні Вас , ні Вашу сім"ю не спіткало горе.
    Та й хто такі знахарі? Це ті, хто добре знається на травах, яким знання передалися від іхніх батьків, дідів.Це народна медицина!
    А загублені печінки, нирки, від тої хімії, краще?Тим більше зараз, коли наші лікарі працюють з нашими фармацевтами ?

Завдяки таким "убийцам" наша Оленка живе ,ходить, вчиться , вона нормальна дитина!
    Я не говорю про шарлатанів, розвелося їх дуууже багато.Таким я теж не довіряю і ніколи б не пішла.

• Подобається Подобається x 3
  6. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

тут іще проблема відрізнити шарлатана від гарного знахаря...

Додано через 4 хвилини
    чим можуть зашкодити трави? а от про ліки - думаю, багато хто дивися новини, де показують правду (і ту частково) про нашу систему здравозахоронення і бачили, що кожного тижня до аптеки приходять документи з переліком тих ліків, які не можна продавати, бо багато з них не досліджені до кінця, невідомо як вони впливають на організм, а от коли вже стало відомим, що коло побічних ефектів збільшилося-то забороняють їх продаж. або забороняють продавати серії ліків, в резульаті перевезень які зіпсувалися. хтось хоч колись бачив цей лист вивішеним в аптеці для усіх клієнтів? я ще не просила показати мені такий лист, бо не хочу нариватися на скандал. а треба перевірити, бо цілком вірогідно, що на все це просто не звертають уваги

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

В нас,в Україні я ще не зустрічав ні хорошого лікаря,ні хорошого знахаря.Прошу Бога,щоб зустрівся хоч хто-небудь,неважно,як його назвуть,щоб поміг...
    Тут я згідний з тою дівчинкою, Alias,дай Бог,щоб Вам не довелось шукати допомоги...
    Церква за свою історію спалила і знищила багатьох лікарів,вчених,думаючих людей...Не треба так буквально сприймати.
    Все,що діється,відбувається з Божої волі.

8. Liliyah Romanova

Трави - ні, знахарі - так.

9. консультант

А лікарі ?

10. Liliyah Romanova

Класне питання.
    Жити шкодить. ;)
    Усе відносно. Залежить від лікарів.
    У Канаді лікар ні не шкодить, ні не помагає. Вони тут втручаються в крайньому випадку. Навіть ліки не рекомендують давати, аби організм вчився самостійно боротися.

Для мене тільки одне є інше: травник. Тобто людина, яка збирає різні трави, зілля і на них розуміється.
    І ніц вона не нашіптує на свої процеси.

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Всьо! Збираю манатки, і переїжджаю... :)

• Подобається Подобається x 3
  12. консультант

То для чого тоді по-Вашому, в Києві при МОЗ створено Інститут народної та нетрадиційної медицини, де випускають біоенергетиків та інших цілителів. Невже Ви не чули скільки на той світ помилково відправила офіційна медицина, скільки випадків подальших ускладнень від неправильного лікування внаслідок неправильного діагнозу, а скільки потрапило в психушку або просто покінчили життя самогубством. Все залежить хто є хто... . Якщо хтось має в родині добрих лікарів, то інша справа. Дай Бог, щоб і не було потреби. Хоч іноді ті люди, які впирались руками і ногами та слухати не хотіли про народних зцілителів, потім до кінця життя тільки до них і ходили. Ніколи зарікатись не потрібно. Якщо навіть високі чини з духовенства користуються послугами народних цілителів, яким Бог допомагає. Молитва праведного вздоровить недужого. Кластимуть руки на хворих - і добре їм буде !
    Не маю потреби когось переконувати. Хай буде кожному по Вірі його !

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тю!..
    там ліцензії продають! :)

14. Romko

А де їх не продають?А наші "дохтури" з купленим навчанням і купленими дипломами?

15. консультант

Так, продають але тим, хто там не вчиться. Не зрозумілими каналами вони отримують ліцензії та спецдозвола і потім збирають цілі кінотеатри. Ті, що є студентами інституту, отримують не ліцензію, чи спецдозвіл, а диплом цілителя з вищою освітою і ніяких масових сеансів вони не проводять. Тому люди плутають цілителів з різними шарлатанами і аферистами.

16. Оля

Оля Старожилка форуму

І я таким вірю. :) Але як ще достеменно перевірити, чи вони того (нашіптування ) не роблять, як ми не бачимо? ;)

17. Romko

Щоб лікуватися травами,потрібно ще й вести відповідний спосіб життя.
    Я знаю одне:коли мене болить голова,або щось інше,я не заварюю травички,а п"ю обезболюючу пігулку.

18. Оля

Оля Старожилка форуму

А мене колись моя колега-вчителька навчила перше пити шлункові краплі, які повністю на травах, бо часто голова від шлунка болить. :) Я так тепер в першу чергу і роблю. А тоді ще роблю масаж собі на скронях. Теж допомагає. А таблетки п"ю, як голова болить, бо я не виспалася. І лягти зараз доспати нема як...;)

19. консультант

Взагалі не розумію, чим може пошкодити якесь там нашіптування якогось невігласа, якщо в людини нормальна духовність і він перебуває з Богом, а Бог з ним. Якщо сонце світить на болото, воно бруднішим від того не стає... . Кипріян, який був сильним магом, сподобав собі монашку Іустинію і наказав чортам, щоб ті заманили її для нього. Через короткий час чорти в страсі повернулись до Кипріяна і сказали, що нічого вони зробити не змогли, тому що від монахині йшов такий Жар Любові і Світло Віри, що вони навіть наблизитись не змогли. Відтоді Кипріян відрікся від нечистого, прийняв христову віру і став святим. Зараз є досить сильна Кипріянова молитва для захисту від всього поганого і злого. Так що ті всі забобонні страхи, то всьо пусте і не вартує уваги. Будь-який страх перед чимось, чи перед кимось - признак слабкої Віри, який породжений різними безпідставними догадками та самообманом. Потрібно вірити так, щоб не втікати від злого, а щоб злий втікав від Вас. Чим більше будете втікати, тим скоріше і попадетесь... .

20. Romko

Щодо тих трав,гомеопатії,можу сказати одне:непоможе,але й не зашкодить...
    Якщо людина здорова,то може дозволити собі щось вишукувати травички,але,якщо хвора,то не то...
    Але й лікаря у нас знайти важко...

а де твій аватар? :)