Знахар

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Пташечка, 19 жов 2007.

1. Michel

Michel Member

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Знахар

А Читатель, навпаки, радить все лікувати єНтім способом. :)

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Подивився:
    Якийсь ФРАНЦуватий (троха французький) підхід. :)
    Хоча..? Мо', дійсно, секс, обжорство і фармацея..?

Думаю, у Данила і Зеника - інша позиція: Кремль і москалі - істинна причина головного болю.
    Нє?
    :D :D :D

Додано через 21 хвилину
    Хм-м-м...
    А у росіян?
    -Вірно, "нєправільний опохмєл" - причина головного болю.

ТАК мона цілий тракатат настрочити, або сценарій до "Особєнності национальной головной болі".

Додано через 34 хвилини
    "Кто віноват, і что дєлать?" - ясно, як Божий день:
    1.винні жиди,
    2.закусивать надо.

Основна гамериканська причина - Буш молодший і кар'єрний ріст.
    Англійська - футбол і монархічна родина.
    Кубинська - Штати
    ТАК дійсно, можна довго продовжувати, затикаюсь.

• Подобається Подобається x 2
  4. Відповідь: Знахар

Знаєте москалі москалями, але я недавно випатково попала на передачу "Ребенок робот" як робот дав збій, і його понесли у лікарню, лікар пощупала голову, щось там на якихось апаратах подивилась і сказала що зголовою у дитинки все впорядку, мозок здоровий, а у ляльки робота що схожа на малюка, мозку не було. Після цього згадала як тато захворів (запалення легенів) і зробив ренген, а йому написали на флюрографії ЗДОРОВИЙ
    Про знахарів, не вірю тим хто має таксу, той хто вміє лікувати не має права за це вимагати якісь гроші, люди самі віддячать
    А щодо малих зарплат, то я не розумію, чому при таких малих зарплатах всі так тримаються за свої місця і ще йдуть в ту медицину і йдуть

5. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Плюньте ви на тих знахарів!!! В мене самої проблеми з головним болем, посттравматичний синдром. Боліла кожен день так, що щелепа німіла...:no: Облазила всіх лікарів, діагноз: здорова, як коняка!

Спробувала приймати трав"яні настої, і допомогло!

Плоди глоду: 3 частини
    Цвітіння глоду: 2 частини
    Корінь валеріани: 3 частини
    Звіробій: 3 частини
    Тисячолистник: 3 частини

Столову ложку цього "зілля" заваріть одним стаканом окропу, залиште настоятись 5-6 годин, процідіть. Потім пийте по 1/4 стакану, 3-4 рази в день, за 20 хвилин до їди.

Втрете носа любому знахару !!! Але, спершу пораджу звернутись до лікара. ;)

• Подобається Подобається x 4
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зразу скажу, що до бабок , екстрасенсів ставлюся ...ну ніяк, більше вірю в розум людський ніж в потайбічне.Але!...У мене наймолодша сестра (11 років) дуже хвора, інвалід дитинства.Історія довга, розповім потім..Так от ..якби не знахарі, вірніше , не бабка яка поставила її на ноги . то хто зна, можливо сестри вже й не було.:sad:(Лікарі довели до такого стану, що мала вже ні сидіти ні говорити не могла.Ой, бачу треба все розказати, бо нічого не зрозумієте.Але трохи пізніше, бо тре на пари

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я вірю всім лікарям, знахарям і екстрасенсам, які мають реальні результати в своїй роботі, а не займаються словесною демогогією, вішаючи "лапшу на вуха". Не вірю магам, ворожбитам, спіритистам та іншим пройдисвітам !

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А скажіт-но мені, кому у цьому житті не пороблено на смерть?

Додано через 52 хвилини
    я розповім випадок.

У ЖІНКИ була гнійна рана на нозі . Лікарі сказали - гангрена.
    Але інший лікар, який не цурається народних методів назначив наступну процедуру:

Рано промивають вареним господарським милом і посипають цукром-пудрою. Так тре робити тричі на день. Помогло.....

Додано через 53 хвилини
    Рану промивають...

• Подобається Подобається x 3
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

один мій знайомий лікар (йому за 60 років) казав мені так:
    Лікарі до 30 років дуже "опасні" люди, а лікарі після 30 років особливо "опасні" люди...

10. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Миху!!! Мені цей рецепт знайомий!!!
    Коли прибирала дома, мені в палець заліз дріт від металевої губки. Дріт я витягнула, але палець запух до неймовірних розмірів. Звернулась до хірурга, приговор був: "РІЗАТИ". Бо, від пальця, в якому була інфекція, тягнулася чорна полоса до ліктя (значить почалось зараження).
    Знайомі відрадили, дали такий рецепт:
    Натерти на терці господарське мило, розвести його в гарячій воді і тримати там палець.Через три дні таких процедур, мій хорий палець став знов здоровим!!!!!! Чудеса, та тільки.:dance:

• Подобається Подобається x 3
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мило - так. А там була відкрита рана, що кістку було видно... посипали цукром...

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Від болю голови мені допомагала розминка зранку на свіжому повітрі. Потім до вечора не боліла. Але краще визначити причини болю...

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не знаю, не знаю......
    у мене часто голова болить.....
    не буду брехати, не енцефалопатія, як написано в діагнозі у картці для військомату, ну щось близько....
    уколи з дімідролом там різні допомагають....
    а одного разу одна дівчина, з якою я мав щастя зустрічатися, руками і губами зняла страшний біль......
    природу цього не розумію....
    але там не було ні молитов до чорного владики, ні танців з бубном, ні амулетів......

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мені пощастило познайомитися з людиною, яка фахово поєднує традиційну та східну медицину. Це кореянка, дочка й онучка неосвічених корейських цілителів, лікар-педіатр за освітою. Мешкає в Криму.
    Зайшов спитати якийсь аналгетик (спина розболілася – протяги у вагоні, важка валіза). Вона запропонувала мануальну терапію і зробила її на вищому рівні (наскільки дозволяла її мініатюрна комплекція). Потім – східний масаж спини – таке враження, що її пальці зайшли у м”язи під лопатки і пройшли до грудинної кістки.

Вона цікаво розповідала про свою науку: її однокурсниця (в Узбекистані) вийшла заміж за викладача кафедри педіатрії, народила дитину. І на тій дитині “вчилася” вся група, причому самій Л. довіряли застосовувати прийоми корейської медицини.

“Я чесно отримала “корочку”, де стоїть слово “лікар-педіатр”. Це дає мені право практикувати так, як я вважаю за потрібне //тобто застосовувати за згодою батьків східні методики// “и общаться на одном языке с этими забавными европейскими докторами…” (заради колориту передаю пряму мову в оригіналі).
    “… Ось європейці вважають, що перший крик новонародженої дитини – від холоду (після 37 градусів матері). А коли в Кореї повітря +47 ? В нас кожна селянка знає, на які точки треба натиснути дитині, якщо вона не кричить і не дихає…”

Я бачив її приватну клієнтуру. Точніше тачки, на яких клієнтура приїжджала. Спеціалізується пані на захворюваннях хребта, нервових хворобах, пульмонології. І сама дуже цікавиться діяльністю інших “продвинутих” лікарів, як східних, так і європейських.

15. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Розминку не пробувала, але свіже повітря також знімає головній біль.:) Не можу спати коли закрита квартирка, завжди відкриваю, навіть зимою. Нехай краще буде холодно, тіко щоб було чим дихати.

16. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

ZOOM, а ці інгридієнти зілля продаються в аптеці?
    В мене теж проблеми з частим головним болем, - через звуження судин. А про цей рецепт з глодом вже чула не раз. От і зараз голова розколюється - напевно на погоду :suicide:, та ще й комп`ютер додає свого...

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Купити не проблема, в кожній аптеці продаються.

18. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Можна в аптеці, а можна з рук. Але, останнє є трохи ризикованим, треба знати людину,яка збирає трави. Бо це - ціла наука.:)

19. Michel

Michel Member

Всім пороблено!
    Тому вісі й помруть. :) :) :)

• Подобається Подобається x 1
  20. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Медицина наша така ж як і все суспільство, маємо те що маємо, а звертатися до знахарів – в будь-якому випадку це важкий гріх, тому звертанню до лікарів альтернативи немає. Я можу читати науково-популярну літературу, чи навіть підручники з медицини, але ці знання без медичної освіти ніколи не будуть систематичними, цілісними. Єдине застереження – я не довіряю, коли лікар, що лікує мене, застосовує гомеопатію, дорогі біологічні добавки чи якісь інші нетрадиційні методи, бо маю сумний досвід лікування моїх батьків у таких лікарів-нетрадиційників (по Фолю – вони щось міряють по точках на руках і ногах, потім „заряджають” якісь гранули і дають то вживати – це швидше з області магії) – хвороба (в мами був лейкоз) не діагностована і задавнена, ефект нульовий, гроші витрачені впусту. І все ж незважаючи на всі недоліки нашої медицини, я згоден з dArtом, не довірю здоров”я ні своє, ні моїх близьких людині без вищої медичної освіти. Пройде хвороба від ліків і лікування – слава Богу, не пройде – терпіти і Богу дякувати за випробування. А віддячитися лікареві, навіть якщо його лікування і не допомогло, святе діло.

а де твій аватар? :)