Відповідь: Знання та віра Очень хочу, но пока не получается. А надо, там могилы - прибраться надо обязательно!
Відповідь: Знання та віра З гілки виходите, чи з форуму? Якщо з форуму, то не гарячкуйте. Ви - приємна розумна співбесідниця. Принаймі, для мене. А якби я так реагувала на кожне -1,то..... Ну, Ви зрозуміли, думаю.
Відповідь: Знання та віра Дякую, пані Олю і пані Олено! Я на мінуси ніяк не реагую, вони мене не цікавлять. Я зреагувала на допис одного доповідача, який мене обурив. Просто аж неприємно, що стільки різного бруду і непотребу на сторінках, а коли людині, яка цього заслужила, щирі слова говориш, втручаються треті особи і іронічну критику висловлюють! Я такого ні в реальному, ні в віртуальному житті не терплю! Добре, що все ж на форумі достатньо милих людей, тому я вряди-годи зазиратиму до нього . Бажаю ще усім таких знань, які би могли утвердити та зміцнити віру інших, допомогти їм у пізнанні істин та добра, а не перешкоджати у цьому процесі!
Відповідь: Знання та віра Ви будете дуже сміятись, але я знову про розлітання частинок. Там іще помилка: може бути 15 мільярдів років, але аж ніяк не мільйонів. 15 мільйонів років тому вже не тільки існував Всесвіт у нормальному вигляді, а навіть і життя на Землі давно вирувало.
Відповідь: Знання та віра Пупере, ну для чого Ви так? Я вас не впізнаю...Від кого, від кого, а від Вас такого не сподівалася...
Відповідь: Знання та віра олю, я не про вас.... :o даруйте, якщо вас це образило.......................
Відповідь: Знання та віра Я знаю, що не про мене. То про Черешеньку. Але ж Ви завжди були джентельменом з дівчатами і жінками. І пости Ваші були виваженими, тому я перша Вас в модератори запропонувала. Черешенька ж до Вас не говорила. Нащо Ви так про неї?
Відповідь: Знання та віра просто мені чомусь видається, що черешенька не щира.... якщо помиляюся — буду шкодувати і просити вибачення..... але зараз моя думка є такою...
Відповідь: Знання та віра Насмілюся втрутитися і свою думку додати: Євангеліє (Новий Завіт) читав відсотків на 90%. чому так? ну, 4 Євангелія прочитав повністю, і не раз, а от послання - по ходу, поступово, тепер важко сказати, чи все перечитав, чи щось упустив тут є така особливість: якщо людина читає Святе Письмо, хай навіть з простої цікавості, то я чомусь впевнений, що читання її захоплює, збагачує, а з часом просто з'являється бажання відкрити і почитати (ну в кого частіше, в кого- не так часто ) А ще: скільки би не читав, завжди для мене є ймовірність, що промовлять якісь слова, на які раніше не звертав уваги, що знайдеш якусь "поживу" для роздумів, для життя...