Відповідь: Знання та віра От Мавко, Ви ніби й читали Біблію, але запамятали тільки те, що Вам треба було, а слова Ісуса говорять, що Він прийшов не лише до євреїв і Ви НАПЕВНО це знаєте.
Відповідь: Знання та віра Де я писав, що запитаю у священника? Щось Ви Мавко приймати почали бажане за дійсне. А відповідь я обовязково дам.
Відповідь: Знання та віра Тому що Ви його не розумієте. Якою буде людина в Божих очах, коли за для неї прийшов Господь, Син Божий, помер на хресті мученицькою смертю, а цій людині глибоко то десь, вона вірить у невідомо що, стараючись релігію оправдати національно - культурною ідеєю. Мавко, питання релігії - то не не національна ознака, не традиції пращурів, то є питання життя. Питання "знання і віра" я трохи по-іншому сприймаю, ніж Ви, Мавко, бо я, будучи християнином, розумію, що в тому житті багато чого не розумію, навіть у Біблії, Ви ж не будучи християнкою, думаєте, що для Вас в Біблії нема секретів, проте то тлумачення відрізняється від тлумачення самого християнства.
Відповідь: Знання та віра Дякую пане Миху, дуже гарно підмітили, я в цьому переконуюся щодня, що без Бога існування було б беззмістовним і порожнім, без Ісуса Христа не було б взагалі надії на цьомі світі!..
Відповідь: Знання та віра Отож: формально. До того ж, я не впевнений, але, здається, це православний прикол - казати, що вінчається "раб Божий", а католики та протестанти так не кажуть. І мені теж зовсім не цікаві якісь загадки про кількість імен Бога. Ви так ними захопилися, що перестає бути зрозуміло, що Ви цим хотіли сказати.
Відповідь: Знання та віра Хтось з сатириків з іронією говорив:” Давайте будем спорить до хрипоты, до одурения о вкусе кокосовых орехов с человеком, который всю жизнь ел их”. М”яко кажучи, язичники Шаян чи Силенко, „релігієзнавець” Колодний чи окультист Каганець для християн не авторитети. Я не бачу сенсу сперечатися про Біблію, і про її трактування з язичниками - це священні книги для християн – і Новий, і Старий Заповіт. А взагалі-то, мале знання віддаляє від Бога, а велике – наближує: «стережіться, щоб ніхто вас не звів філософією та марною оманою за переданням людським, за стихіями світу, а не за Христом» (Кол. 2:8). Щоб зрозуміти суть Євангелія, необхідно бути християнином, в противному випадку воно є тим самим, що для мене „Бхагават-гіта” чи „Упанішади”.
Відповідь: Знання та віра хочу написати (привселюдно): примітивні лестощі і не зрозуміло з якою метою... -1...
Відповідь: Знання та віра щоб зрозуміти суть Євангелія — треба Його читати.... і багато хто з тих, хто називає себе християнином цього не розуміє...
Відповідь: Знання та віра Прочитала Мавчині пости і згадалося ось така правдива історія. Один лєктор приїхав до простенького українського села. Зібрали в клюбі простих селян і він їм там з годину-дві проводив дуже мудру наукову лєкцію. Казав, що Бога нема, що то все темнота, що скоро прийде такий час, що останнього віруючого в якогось міфічного Христа покажуть по телевізору, як приклад пережитків минулого. Люди слухали, слухали, а тоді вкінці він запитав, чи нема яких запитань. Запитань не було і лєктор вже майже був розчарований. Коли це раптом піднявся простий мужчина з шапкою в руках. Йому показали, що треба вийти на сцену до мікрофону.Чоловік той так і зробив. Всі очікували, що той зараз задасть якесь запитання лєкторові. А мужчина підійшов до мікрофону і промовив: - Дорогі односельчани! Христос Воскрес! -Воістину Воскрес!!!- вибухнув громом зал. Те саме я хочу сказати на всі Мавчині науково та історично підтвердженні факти чи дослідження.
Відповідь: Знання та віра А хто проти читання Євангелія? Наскільки мені відомо ці книжечки, що розносять - то не Євангелія, нє?
Відповідь: Знання та віра Вот, это я и хотел услышать! А зачем или почему "часто"? Я не подкалываю, мне просто интересно - ЗАЧЕМ перечитывать прочтённое?
Відповідь: Знання та віра Шановний Пупере і всі інші! Вибачте, говоритиму, може, не дуже люб"язно, але мені це вже надоїло! Я хвалитиму тих, хто мені подобається, і ганитиму теж!!! Напишіть і Ви розумні, гідні, повчальні речі, то я і Вам дякувати буду, зрозуміло?! Я маю право на власні вподобання, тому прошу мені не вказувати, що я маю робити і з якою метою! Вам цієї щирої і нормальної мети, видно, все одно не зрозуміти! Вибачте за висловлювання не до теми, бажаю всім ще гарного форуму - я звідси виходжу! Щасливо!
Відповідь: Знання та віра Дивні речі, полковнику. Відчуваю потребу, дуже зворушує. То важко пояснити. Єдине, що скажу - корисно.