Відповідь: Знання та віра Давно не з"являлась? Взимку, хочаб раз навідувалась? Вона я думаю, кутю мінімум, з періодом припілля пов"язала...
Відповідь: Знання та віра чистої води ,та ще настояне віками Додано через 42 секунди А вчительку гнати поганою мітлою зі школи
Відповідь: Знання та віра еее... Незнаю Я в даній, темі взагалі тільки раджу с ким про консультуватись по тому, чи іншому питанню... Я думаю, на це питання може дати відповідь Нью Шрек.
Відповідь: Знання та віра Щодня переконуюся, що знання мало що варті в порівнянні з вірою. Віра живить дух людини, наповнює змістом ціле її єство. А що таке знання проти того, - усвідомлення своєї обмеженості і непізнаваності усього?!
Відповідь: Знання та віра ніхто й не каже, що знання - то погано, питання стоїть - знання без віри...
Відповідь: Знання та віра Я от псалми останнім часом читаю і дивуюся інколи з типової людської реакції Давида (особливо через ворогів його), але разом з тим захоплююся глюбиною віри його і розумінням Бога. "Боже, Ти - Бог мій, я шукаю від рання Тебе, душа моя прагне до Тебе, тужить тіло моє за тобою в країні пустельній і вимученій без води... Я так приглядався до Тебе в святині, щоб бачити силу Твою й Твою славу, ліпша бо милість Твоя над життя, й мої уста Тебе прославляють!" (Пс. 62) Бажаю всім гарних вихідних і такого прославляючого та піднесеного настрою, як у Давида . Для Лілі - я в першу чергу про знання "освітні" говорила, знання загального характеру. Знання Бога - це також насамперед питання віри.
Відповідь: Знання та віра знання в основному підкріплені доказами, матеріальною основою. а віра прекрасна тим, що ми не бачимо, але віримо... маємо надію на Бога. "надією бо ми спаслися. надія ж коли бачить, не є надія, бо хто що бачить, чому б того й надіявся? а коли сподіваємось, чого не бачимо, то очікуємо того з терпеливістю".(Рим.8:24-25)