Відповідь: Знання та віра Все, що є освячене воно наше. Поганські храми також освячені і імя святих. Чи вони чужі? Вони Бога Всемогутнього в Трійці Єдиній. Одяг, традиція, все що запозичине маю свою вартість. А те, що в музею рівнож. Тож до серця всього не принимайте бо жити буде важко
Відповідь: Знання та віра В Олеському Замку була виставка засобів та приспосіблень для туртур, але то не значить, що замок поганий, нє?
Відповідь: Знання та віра в Старому Заповіті було чітко сказано, щоб юдеї нічого у поган не брали, а знищували.... у традиційних християн прийнято інакше: освячувати...
Відповідь: Знання та віра Шкода, що не нашлось кому порадити Моісею(ас), в честь святої Трійці, тельця освятити
Відповідь: Знання та віра Пане Мих Ви вже в догматах запутались ,киньте ото проповідувати, то не Ваше
Відповідь: Знання та віра Пане Шреку, не висловлюйте вголос суб"єктивні думки! Я розумію, що форум - це місце відкрите для диспутів і сперечання кожного (ще з давніх античних часів до нас прийшло). Тому - персональні закиди комусь припинити дискусію з особистим правом на власну думку і погляд несумісні! P.S. Мені дописи пана Миха надзвичайно подобаються, дізнаюсь багато нового, тому давайте не будемо тут критиканством займатись. Я, властиво, можу теж багато чого негативного знайти у Ваших дописах, як і Ви у моїх. Тому - пропоную виваженіше і культурніше сприймати співрозмовників!
Відповідь: Знання та віра І не збираюся ! Чого це я маю ігнорувати особистість??? Мені і Ваша думка цікава, і Мелоуна, І Ангела, і Полковника, і пана Люльки і ... Тому що кожна людина - індивідуальна й неповторна, в сумі з іншими творить цікаву єдність, хай інколи неконструктивну і неспокійну, частіше все ж веселу, різнобарвну і багатосторонню!
Відповідь: Знання та віра ну сейчас я точно по шее наполучаю... только по-моему знания - отдельно. а вера - отдельно... приобретение знаний предполагает критичность, недоверие и обязательно логическое доказательство. Здесь для веры мало места остается, допускается только быть одержимым самой идеей, но все перепроверяется оппонентами...
Відповідь: Знання та віра Погоджуюся з Вами, пані Зето, але вважаю, що у вірі знання якщо не переважати (бо це просто неможливо), то все ж наявними повинні бути. В іншому разі я для себе неспроможна буду відрізнити правдиві від лжевчень, не відатиму, на що покладатися загалом і буду, як та билинка, яку кожен "вітерець" похитнути зможе. Є, однак, у вірі речі, які знанням не під силу просто, - от саме вони і вимагають довіри без сперечань, без доказів чи підтверджень.
Відповідь: Знання та віра "Коли ми доберемося до самої вершини знань, то побачимо, що на цій вершині - релігія". Енштейн.
Відповідь: Знання та віра неправильне судження.... чому має бути окремо?.... навпаки: віра має бути підкріплена логікою..... якщо вважати, що “мухи окремо, котлети окремо”, то тоді вірити треба у будь-що.... -1...
Відповідь: Знання та віра Возможно и так, но хоть вершина одна, а тропки все-таки разные... По мне, то дорога знаний надежнее, как-то.. Но ведь каждому свое.. Читала когдато-то фантастику.. Нашли в космосе странное существо в форме мешка. Оно могло ответить на любой вопрос... Ученые разбаловались, знай только задают вопросы и получают ответы.. Пока кто-то один не догадался спросить, а несет ли человечеству пользу общение с этим существом? Оно ответило, что несет только вред, так как каждый должен пользоваться не готовыми ответами, а сам пройти свою дорогу.. Даже в тупиковых дорогах приобретаются знания, необходимые для дальнейшего продвижения уже в другом направлении...