Відповідь: Знання та віра тобто на вулиці, саме там, де свідки й проповідують?... +1... не зовсім точно, але загалом правильно... хрестик, які і всі інші ЗОВНІШНІ ОЗНАКИ були ПРИДУМАНІ людьми для самоідентифікації... з тих самих причин людина вдягається так, або інакше.... в молодому віці це чітко видно.... якщо ж бути точним щодо хрестиків і тд — придумано було у ті часи, коли людям треба було бачити те, у що вони вірять; треба було для того, щоб відрізнятися від інших.... щоб легше було на війні відрізнити “свій - чужий”....
Відповідь: Знання та віра А вартова башта не символ? Символ. А нащо? Невже Біблії не досить? В Україні скоро буде те саме щодо релігії. І ніде від цього не подітися. Поки є проблеми, поти є потреба у церкві. Як буде добробут, тоді потреба в церкві зменшиться і нарешті будуть справжні християни, але за нутром, а не за зовнішніми проявами. А про місії ти чув? Чи твої знання обмежуються виключно кордонами львівської області, а то й Львова? Просто ти за свідками пильнуєш. А я наприклад бачу, що надзвичайно велика кількість молодих людей іде саме в протестантські церкви. У свідків бачу більше старших. Але то моє бачення, яке цілком може бути помилковим, як і твоє. Для тебе то чітка відповідь саме тому, що
Відповідь: Знання та віра Тому, що все стається з Волі Божої. Це є розвиток Церкви від початку створення, а початок - це слова Ісуса: "На тобі збудую Церкву...". І цей розвиток був безперервний поступовий і логічний. І хоча створення та розвиток церкви не був простим, вона розвивалася. Не виключаю, що могли бути помилки, адже Церкву розвивали люди. Проте, сьогодні "традиційна" церква є така, яка є, а є вона велика і могутня. Папа Римський - наслідник апостола Петра. Саме апостол Петро похований у Ватикані - як наглядна відповідь на запитання: яка Церква, яку створив Ісус. Аргументи, типу хтось колись щось погане зробив - не є важливі, бо то все робили люди - грішні. В кожній релігійні конфесії, напрямку є різні люди, тому нема змісту критикувати окремих людей. Крім того, треба памятати - сатана не діє так на інші течії, як на ту Церкву, яку створив Ісус, а тому й не дивно що про традиційну церкву всі знають і все знають. Що до проповідування, то в традиційні церкві також є проповідування, але їх форма відрізняється від способу СЄ.
Відповідь: Знання та віра який символ?!... символ чого?!... свідки можуть і обійтися без “вб”, створять, наприклад, інший журнал, чи будуть проповідувати іншим чином.... а традиційні без своїх своїх атрибутів?... анітрохи ти не помиляєшся, саме про це й було говорено в Біблії, що в останні часи..... -1.... а твої: канадою?.... ти у свідків хоча би раз на зібранні була?.... якби була ХОЧ РАЗ, то побачила, що більшість там саме молодь.... http://www.forum.levus.info/Smileys/comfort/wink.gif
Відповідь: Знання та віра крім цієї фрази нічого більше не сказано вами.... ще цитату, будь-ласка, хоч одну, де сказано, що церква має бути в римі, що має бути “первосвященник” і тд.... пс. про антипапу всі традиційники скромно промовчали...... про фізичне знищення “невірних” також..... ясно... церква Божа, бо ми так вирішили...
Відповідь: Знання та віра Ви шукаєте те, що не є визначальне. перш, ніж говорити про ієрархію у церкві, яку ніби-то Ісус не запроваджував, задумайтеся: чи є хоть яка організація духовна, яка цього не має. От Ви згадали про Рим, а про Штати чого не згадуєте, де є голова СЄ? В Біблії просто про це не згадується і все. давайте шукати правду в Святому Письмі, а не в тому, про шо не згадується, бо про Вартову Башту теж нічого не згадується, як і про інші назви церков.
Відповідь: Знання та віра ні, не викинеш..... як би цього комусь не хотілося... що ж тоді головне?.... вважати свою церкву “петровою”?..... правду... чому були папи і антипапи... якщо це “Божа церква”.....
Відповідь: Знання та віра Та я теж бачу позитивні зміни в нашій церкві, але хіба пупер в то повірить.
Відповідь: Знання та віра я вірю власним очам.... але те, що в традиційній є зрушення — це дуже добре!....
Відповідь: Знання та віра Можуть, але без розпізнавальних знаків таки не можуть. Коли йдуть на свій щорічний з'їзд у Львові, кожен має значок. А нащо? Їм це подобається, вони це люблять. Відмовлятися, бо свідки тим можуть в очі тицяти? Замале пиво, вибачай на слові. Традиційна церква вже дуже довго протривала і це показує, що так просто вона раптом не зникне. Бажаю свідкам того самого. Власне ні, бо я у дуже багатьох країнах була. Просто ти занадто спрощено на світ дивишся: чорне і біле. У світі багато сірого та кольорового. Роблю висновок, що про місії ти не чув. Якби місій не було, то не з'явилися би тоді свідки в Америці. Та я тобі писала не про те, хто насправді там є, а про те, що ти все стверджуєш дуже остаточно, але стоїш на піску. Саме тому я цілковито погоджуюся з михом, просто він висловив те, про що я вже довго-довго мовчу. Власне-власне, і у свідків також. Кожен і завжди вважатиме, що саме він має рацію, хіба ні?
Відповідь: Знання та віра не свій.... погано подивилася.... на кожному написане одне і те саме.... традиційна від певного часу почала підлаштовуватися під когось... тому й вижила.... місії — проповідування на нових територіях... християнство вважається міссіонерською вірою на відміну від національних..... “на піску”.... я “нічого не знаю про традиційну церкву”.... не знаю, як продають “місця”, про кумівство теж не знаю, хабарництво, поведінку священиків, про те, як вони лаяться, коли приїздять до когось.... про злодійство, про ІСТОРІЮ традиційної церкви теж “ніц не знаю”... особливо про те, яким треба було хитрим бути і як політизували церкву кардинали, які хотіли бути папами.... і про “двопапство” у 15-му (якщо не помиляюся) сторіччі, так знаний авіньйонський полон, про який я також “нічого не знаю”..... пс. пардон, а всезнаючий пан мих про це все знає?... +1.... погоджуюся.....
Відповідь: Знання та віра Маєш рацію, є священики, а є бізнесмени. Тут нічого не зробиш, бо все будується на довірі. Мій чоловік та безліч наших друзів були висвячені без найменшого хабаря. Про історію я вже тобі казала, що свідки замало існують, тому зараз у виграші, згодом може бути інакше.
Відповідь: Знання та віра у свідків теж є “дещо”, пов’язане з їх історією..... але я про це згадувати не буду. я думаю трошки не так.... ми живемо в останні часи і їх поява сталася невипадково, чомусь так видається...... можливо це ще один шанс, щоб людство схаменулося?...
Відповідь: Знання та віра Так само думав і апостол Петро, і Павло... ІДЕНТИЧНО! Можливо... Але сьогодні ще МЕНШЕ людей навернеться, ніж раніше. Ну, в Україні, після релігійного вакууму, може, більше, для початку, а потім знову буде те саме. Повір мені, де є добробут, значною мірою Бог не потрібен, бо людина є сама собі Богом протягом усього життя. До України ще то не дійшло, але дійде. Взагалі, все йде по спіралі. У Римі було багато розпусти, страшної розпусти, тому є теорії, що звіром з ім'ям 666 називали Нерона або Каліґулу і чекали кінця світу. А він досі не стався. Наша мудрість то маленька піщинка проти Божої мудрості. Ми занадто легко судимо, занадто легко віримо у пророцтва... Бог мудріший. Не важливо, КОЛИ буде кінець світу, важливо, ЯК ми його зустрінемо. І не важливо, у ЯКІЙ церкві чи релігії, бо не це буде важливо і не за це треба у житті боротися, бо то все плинне...
Відповідь: Знання та віра то трохи офтопно.... типова помилка - "вірити власним очам". На цьому базується (на цій людській властивості) бізнес шахраїв та фокусників.