Відповідь: Знання та віра а можна я коротко?.... Ісус проповідував всюди?..... за Ісуса не було, хрестиків, ікон, величезних храмів, свічок “на когось”, “заступників”, “церковниї” ієрархії?....... детально: тільки у свідків на зібранні....
Відповідь: Знання та віра я так і знав - нема аргументів.... яким чином за Ісуса могли бути хрестики? храми були, чи ви забули? та й церкви ще не було... у свідків є також ієрархія.
Відповідь: Знання та віра моя відповідь однозначно визначена і чітко сформульована.... -1 про храми ми вже говорили, пан мих... чи ви знову хочете “плутати” єрусалимський храм з вівтарями “божків”, чи може це одне й те саме?.. хрестиків не було, бо вони не були потрібні ні тоді, ні зараз.... церква БУЛА, бо був Поводир і була паства... я розумію, що для вас церква — це коли мільйон попів, пів мільйона протопопів, 20 тисяч дияконів, 1000 ієреїв, десяток єпископів, митрополити та патріархи..... і не головне, що нічого схожого не було за часів Ісуса...
Відповідь: Знання та віра 1. аргумент — для ходіння по хатам (тобто проповідування будь-де).... 2. що означає “немає уточнення”?!... якщо “проповідувати всюди”, то це мають бути ще розписані всі місця де можна і треба проповідувати?...
Відповідь: Знання та віра Ну, так, знову. От тільки як бути із тим, що за Ісуса не було брошурок рекламних, ані книг ніяких Ісус не роздавав, ані журнальчиків. Голе слово і все. І ще він просто проповідував, а люди самі до нього підходили, кликали його до себе. Ні до кого він у двері проповідувати не стукав.
Відповідь: Знання та віра За Ісуса брошурок не було, і книг він не роздавав... А Петро, Павло, Іван? Вони кому листи писали?
Відповідь: Знання та віра Так тут же говорять за часи Ісуса, а Петро, Павло й Іван у графоманство вдалися вже після його смерті, воскресіння та вознесіння, бо вже би їм не заборонив. :D:D:D
Відповідь: Знання та віра а як думаєш: якби була можливість писати та роздавати брошури — Він би роздавав?.... люди приходили з тодішньої традиційної, бо почули цікаві слова (сільське бібісі)..... схоже на свідків....
Відповідь: Знання та віра Все би робив, повір. Тому дай спокій традиційникам. Хто, що хоче, те робить. Чи то лише свідкам дозволено щось особливе? Ой, вже писала тобі і от не знаю, чи є сенс знову писати. Ти трохи хоч посвіту поїздь, аби досвіду набратися та світогляд розширити. Ти дивишся на свідків ВИКЛЮЧНО з точки зору українських неофітів. То нове в Україні, тому ажіотаж. Там, де вже давніше вони є, ажіотажу немає, всі на рівних. При тому всі, таки означає всі. І християни, і свідки, і буддисти, і... Я вже казала, то все питання часу. І те, що ж свідки позитивно, але не те, що на них дивляться через рожеві окуляри. Ну, але то переважно проходить.
Відповідь: Знання та віра Де? Жодного аргументу, а слова, ніби-то свідки найбільш... умовне, розпливчасте, давайте факти....
Відповідь: Знання та віра рівняєш “світ” та україну?.... ще порівняй сша і канаду, або “країни розвинутого капіталізму” — країни культу грошей, в яких сьогодні є модне одне, а завтра інше.... ажіотажу в україні теж немає, просто все більше людей стають свідками....
Відповідь: Знання та віра правильно, просто..... не було, не могло бути.... тоді навіщо вони потрібні?... написано: “Ісус проповідував всюди?..... за Ісуса не було, хрестиків, ікон, величезних храмів, свічок “на когось”, “заступників”, “церковниї” ієрархії?”....... Ісус проповідував всюди, де тільки можливо — це роблять свідки, традиційна церква цього не робить.... зовнішніх символів не було жодного, більше того сказано “не роби собі подоби” — свідки цього не роблять, традиційна робить.... не було ніякої ієрархії, був Поводир і була паства (єпископ і парафіяни), у свідків так і є, у традиційних — ціла (напіввійськова) організація.... чітка відповідь, чи знову будете заперечувати написане мною?...
Відповідь: Знання та віра "Мар.16:15 И сказал им: идите по всему миру и проповедуйте Евангелие всей твари. Матф.10:6 а идите наипаче к погибшим овцам дома Израилева" Тут нема слова "всюди". Тільки "по всьому світу", але такі слова можуть означати "в усіх країнах" чи "в усіх містах і селах". А Ви як їх трактуєте: на кожному квадратному метрі??? :8: Що ж до хрестиків, то пропоную пану пупер обдумати таку гіпотезу: хрестики не наділені божественними властивостями, але разом з тим у них нема нічого поганого; це просто символи.
Відповідь: Знання та віра в інших містах і селах?..... але не “всюди”?...... символ?.... а для кого?.... як ви гадаєте — Бог не бачить що насправді ви робите, чи що думаєте?.... якщо бачить, чує, розуміє — тоді навіщо символ?...
Відповідь: Знання та віра Так, в усіх містах і селах, але не в усіх будівлях і кімнатах. Та не для Бога він, а для людей. Їм так цікавіше.