Відповідь: Знання та віра а чого ви мій допис процитували?... чи це натяк, що маю сам відповісти на питання?...
Відповідь: Знання та віра Ви ж уже відповіли. Візміть лупу і прочитайте свою відповідь білим шрифтом.
Відповідь: Знання та віра та ні.... це я намагався передбачити вашу відповідь..... виявилося, що вгадав...
Відповідь: Знання та віра всі ці запитання можна з успіхом задати свідкам. А взагалі, то питання атеїста, а не християнина.
Відповідь: Знання та віра миху, кожного разу, коли я питаюся Вас про те, чому Ви вважаєте традиційну церкву єдино правильною — я отримую не відповідь, а домисел: ТОМУ ЩО.... чому Ви не можете дати прямої відповіді?... можливо тому, що Ви її не маєте?...
Відповідь: Знання та віра Видно Ви не читаєте моїх дописів. "На тобі збудую Церкву" - так каже Господь апостолу Петру. Отож є питання. Яка церква сьогодні може сказати, що вона є апостольською і хто може сказати: ми маємо наслідника апостола Петра?
Відповідь: Знання та віра От воно як.... :rolleyes: :o Я цього не знала.. але вірила... що вам буде цікаво. Ясно і очевидно, що коли український християнин починає розбиратися і вперше розуміє, що він є духовним юдеєм, це не дуже приємно. Адже багато (чи не всі) людей вірять. Вірять в Творця. Коли ж запитаєш, яке ім"я Творця, вони відповідають. По цьому можна зрозуміти, що вони свідомо відносять себе до тої, чи іншої релігії. І тому мені часом хочеться дізнатись, який рівень вашої свідомості. Просто цікаво. Бо знання лежать на поверхні. Юдеї, якими є християни теж, зобов"язані знати свою юдейську історію розвитку. Це моя така думка. Бо часом мені нема права з вами обговорювати те чи інше, враховуючи, що маю співбесідниками фанатиків. Так воно є. Не ображайтесь, я поважаю вас усіх. ( і чому найбільше фанатиків в догматичних релігіях ?) Але куди б цікавіше було співбесідувати, коли б усе ж ви знали історію свого іудаїзму. Тоді б я запитала: - А чи знаєте Ви, Миху, як зображували Бога давні євреї ? - У вигляді тільця із золотими рогами, - відповів би Мих. - Бо вплив тоді мав ще інший бог. -А чи знаєте, Мавко, що до останнього часу Бога Єгову зображувати юдеї у вигляді змія ? , - запитав би Мих. -Так, - відповіла б я. - Тому цікаво й смішно читати фантазії різних дописувачів про гріхопадіння, базоване на Біблійному міфі. Адже: "До известной степени проясняется также происхождение библейского змея-искусителя. Шумерский герой Гильгамеш отправился на райский остров, где жил любимец богов Утнапиштим, чтобы получить от него растение жизни. Когда он возвращался через реку, один из богов, не желая, чтобы человек получил бессмертие и стал равен богам, принял облик змея и, вынырнув из воды, вырвал у Гильгамеша волшебное растение. Кстати говоря, в этой шумерской легенде следует, по всей вероятности, искать объяснения, почему со времен Авраама на протяжении многих веков евреи изображали Яхве в виде змея. Только жрецы в иконоборческой ярости уничтожили эти символы, клеймя их, как проявление идолопоклонства. " (Зенон Косидовский "Библейские сказания". Часть 1. Удивительные открытия, касающиеся сотворения мира, рая, потопа и Вавилонской башни.) І коли Мих останнім своїм дописом стверджує , що його юдейська апостольська церква є єдиноправильною, то він, як духовний юдей має рацію. Бо в Єв. від Ів. Ісус каже: "Я Ім"я Твоє виявив людям, що Мені Ти із світу їх дав. Твоїми вони були... Я благаю за них, Не за світ я благаю, а за тих , кого дав Ти Мені.. " (17. 8,9,10) Себе, наприклад, не вважаю юдейкою, рабою бога Єгови. Це не моя історія і цивілізація. Але в мене є товаришки, для яких це справді рідне. Поклик крові. І я знаю одну з найголовніших заповідей їхнього бога Єгови " Хай не буде в тебе інших богів, бо я Бог заздрісний..." Але! я знаю, що заповідали мені мої прародичі через Велесову книгу на дошці 6-Г: " І так богами збережені будемо.. І краще маємо зникнути, але ніколи не бути в рабстві і приносити жертви богам іхнім.." То чому я маю святкувати навесні людське жертвоприноження Ісуса юдейському богові Єгові за гріхи єврейські і викуп євреїв ? Яке до того має відношення мій рід ? Найпростіше - зробити собі горнятко кави і уважно прочитати хоча б ось це : 1. Парадигма библейских религий 2. 3...4..... тримаймося разом ? :p Ally McBeal lets stay together hallucination
Відповідь: Знання та віра насправді читаю дуже і дуже уважно... і зробив висновок: ви чомусь вважаєте, що якщо Ісус Христос сказав апостолу петру ці слова — то це чомусь означає, що Ісус Христос мав на увазі цю церкву, яка зараз існує... чому ви так вважаєте для мене є зрозумілим... пояснення просте: вам так сказали і ви повірили... чому я ставлю під сумнів сучасну історіографію?... просто: історію писали переможці... чому я ставлю під сумнів те, що традиційна є “петровою”, та тому що в Біблії немає жодного доказу (підтвердження вашої гіпотези), що нащадки (читай: папи чи патріархи східної церкви) мають право на зміну трактувань Біблії, на “дописування”, “знайдення” нових характеристик.... таких, наприклад, як чистилище....
Відповідь: Знання та віра (прохання не об’єднувати пости, бо це не пост “в догонку”) якщо вже були закиди щодо “пророцтв” свідків, звинувачення щодо нібито примусу щодо самогубств (переливання крові), то дайте відповідь щодо цього: ЩО ОЗНАЧАЄ ПАПА (римський), І ЩО ОЗНАЧАЄ АНТИПАПА?... дякую.
Відповідь: Знання та віра Бог -не як людина. Що сказав-то виконає. На Петрі (скелі)побудував Церкву свою. І буде з нею до кінця віку. А чи вірити Господу то нехай кожний думає сам.
Відповідь: Знання та віра а чи вірити попам, які розказують, що вони ніби-то є продовжувачами справи петра — нехай кожний думає сам.... пс. про папу та антипапу не забудьте написати.... якщо знайдете відповідь......
Відповідь: Знання та віра Ісус сказав. Звідки я маю знати, що сАме то якраз є моя церква. Пупере, та дуже просто. Логіка наступна. 1. Якщо Ісус сказав, то ця церква сьогодні є - інакше не може бути. (аксіома) 2. А тепер просте запитання: яка з церков сьогодні може бути Христовою Церквою? Церквою, яка називає себе апостольською? Церквою, яка має прямий звязок з апостолом Петром, церква, яка внаслідок унаслідування має базиліку апостола Петра та інших багатьох апостолів? То є духовний звязок від біблійних часів. Оля єдина, хто заставив мене трохи поміняти світогляд. Дякуючи Олі, я по-іншому тепер дивлюся на протестантів і на питання, чи вони можуть спастися, вважаю, що можуть. Але якщо говорити про повноту можливості спасіння, то вважаю, що моя церква дає більше.
Відповідь: Знання та віра Серед священників є багато розумних, освічених людей. Не потрібно гребти всіх під одну гребінку. А щодо людських слабкостей, то маємо Заступника, який сам був людиною, знає і розуміє нас. І заступається.
Відповідь: Знання та віра Особисто я взяла за зразок святкування дня відпочинку у суботників, хоча святкую неділю.
Відповідь: Знання та віра Цю цитату було наведено як аргумент на користь ходіння по хатах. Але ж тут нема ніякого уточнення про те, в який саме спосіб треба проповідувати. Це характерно для свідків: роздувати зміст біблійних цитат, роблячи вигляд, що в них говориться те, що вони хочуть.
Відповідь: Знання та віра Звісно, католицька. Всі інші утворилися нелегітимно, якщо виходити з правил, заснованих Петром. Це юридичне питання. Але на віру це не впливає.