Відповідь: Знання та віра Шрек: спробуйте понести вашу віру від дверей до дверей,а не стояти пасивно в церкві(будова) ,а тоді будете кпини гнути,відчуваете різницю? --------------------------------------------------------------------- Ну це ви зіскочили з теми.
Відповідь: Знання та віра в якій?.... невже в церкві свідків Єгови?.... бо у традиційну не пустять.....
Відповідь: Знання та віра ковбасить?.... може краще сказати “криє”?..... або ліпше “плющить”?!..... ех, не встиг вас запросити на конгрес..... я й сам не був, бо робота не дозволила, але шкодую, що не побував і вас там не побачив....
Відповідь: Знання та віра Хіба не вартова вежа навчає, що все людство згине в армагедоні, а свідки отримають великий біг-мак. Ви хочете, що б я це слухала?
Відповідь: Знання та віра найкраще, звичайно, вірити у те, що НЕЗАЛЕЖНО ВІД ТОГО, ЩО ТИ РОБИШ — головне у церкву ходити (і не суттєво яку) — все одно в рай потрапиш?....
Відповідь: Знання та віра Ніщо нечисте не потрапить до Царства Небесного. Я визнаю лише одну Церкву, до якої треба не ходити, а до неї належати.
Відповідь: Знання та віра ВИ визнаєте церкву, до якої ТРЕБА належати?... тоді такі питання: — а чому “треба”?... — чому треба саме до вашої?... — хто ВИРІШИВ, що треба саме до вашої?... — хто дав право вирішувати, що треба до вашої?... думаю, що ваша відповідь буде одна: церква, бо вона істинна, а істинна вона тому, що церква...