Відповідь: Знання та віра спробуйте понести вашу віру від дверей до дверей,а не стояти пасивно в церкві(будова) ,а тоді будете кпини гнути,відчуваете різницю?
Відповідь: Знання та віра Так все-таки чорт боїться ладану? (шютка) Якщо серйозно, то я вважаю, що ходити від дому до дому є приниженням самої віри. Ні Христос, ні апостоли цього не робили, навіть у біблії є порада цього не робити. Бо якщо поважаєш Христа, то і поважаєш і Його справу і поводиш себе гідно. А щодо страху прихожан, то варто подумати, може то був не страх.
Відповідь: Знання та віра А чи лише прихожани традиційних церков десь на 30-40% з НьюШреком згідний, та не у формулюванні (чорт, ладан), а за суттю... Зате є велика надія і поле для діяльності - відкрити віруючим людям справжню красу і значення Святого Письма... так, це дійсно роблять Свідки, але по своєму... Душа болить за перекручену віру і сенс, який вони намагаються доносити... та це з іншої теми.... Не секрет, що християнам можна і в свідків чогось повчитися (тільки не комерції і підтасовування...) Знаєте, щось подібне пробував - тільки не по квартирах, а власне на вулиці, лише за умови, що люди самі зацікавлювалися.
Відповідь: Знання та віра Після певних роздумів зрозумів, що Ви, Мавко, як скарб на моєму шляху!! Перепрошую, якщо Вам різко писав, відповідав... Ні, я не змінив віру, ані погляди... Лише краще зрозумів, що Ви дійсно не моралізуєте, а щиро хочете допомогти християнам знайти правду, і для цього наводите всі ці факти, докази! Власне за це я Вам дякую, бо Ви спонукали мене більш виважено, з розумінням поставитися до моєї віри, перевіряти факти. Допомогли зрозуміти, які небезпеки можуть чигати на мою віру та віру моїх братів/сестер. Відповідно, Ви навіть спричинилися до нашого духовного укріплення. Дякую!
Відповідь: Знання та віра От Матфея 28 19 Итак идите, научите все народы, крестя их во имя Отца и Сына и Святого Духа, 20 уча их соблюдать всё, что Я повелел вам; и се, Я с вами во все дни до скончания века. Аминь. Бачите навіть Ви лінуєтесь заглянути в Біблії .мабудь теж боїтесь
Відповідь: Знання та віра Миха не чіпайте, він ж не винен, що я вважаю проповідування від дверей до дверей, де тебе не запрошували - невірним.
Відповідь: Знання та віра З Мих"ом ми давні опоненти і вже притерлись,а я говорив про те що Ви перекручуєте не тільки текст Біблії ,а вченяя Христа нашого
Відповідь: Знання та віра Ви навіть не звертаєте уваги на цитати ,зауважте цитати не з перекладу Вартової Башти(Нового Світу) Мар.16:15 И сказал им: идите по всему миру и проповедуйте Евангелие всей твари. Матф.10:6 а идите наипаче к погибшим овцам дома Израилева; тобто в Вашому трактуванні невірним Церкві
Відповідь: Знання та віра Я зрозуміла, що сказали ви. Шкода, що ви не зрозуміли моїх слів і надали їм не того значення, яке я них вкладала. Ось так буває і з розумінням Св. Письма.
Відповідь: Знання та віра New Shrekу, я жодним чином не виступаю проти проповідування Божого Слова. Я за те, щоб воно проповідувалось достойно, з належною повагою до нього. Щоб ті, хто його слухає також проймалися повагою. Тоді і наслідки такого проповідування будуть більш корисними. Важливо також звертати увагу на волю самої людини, щоб не вийшло так, що своїм нав’язуванням не відштовхнути людину від Бога.
Відповідь: Знання та віра той самий... тільки ти плутаєш Бога, який чинив так, бо мало відбутися пророцтво (про яке юдеї час-від-часу забували) і Бога, який виконав пророцтво (прихід Ісуса)...
Відповідь: Знання та віра ага... Бог-каратель... “Бог покарав”.... “Бог забрав до Себе”.... насправді ж Бог не вмішується у діла людей... якщо вмішується, то чому допускає війни, несправедливості, хвороби?... якщо ж допускає, значить “нехороший” Бог, Бог-каратель, а Він таким не є...
Відповідь: Знання та віра така єресь (прочитайте уважно): я дитину виховую до певного періоду, навіть (такі підозри), що ДОВЕДЕТЬСЯ кілька разів дати по дупі... але!.. ДО ПЕВНОГО ПЕРІОДУ!... тобто, коли вона почне думати, працювати, жити самостійно — по дупі вже не наб’ю... уе новий період і я ДАМ повну волю вчинкам... дитинство: люди дізнаються (усвідомлюють) про існування Бога... доросле життя: людям Бог дає повне право на власний вибір...
Відповідь: Знання та віра Ісус сидів собі вдома, а до нього люди приходили випадково?... “по наітію”?....