Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих проникнення злого є повсюду... а скільки масонських знаків у церквах.... Додано через 39 секунд а шо не читали?
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Ні не читаю, хіба якщо слухаю радіо і там говорять гороскоп то вже слухаю, але навіть над тим не задумуюсь, а як задумуюсь то зразу смішно стає.
За останній рік на форумі народу трохи прибавилось. Так що кого ми тут "ещё не сощитали" зголощуйтесь.
Так Терези тут домінують.В мене і дружина з Терезів,і мама і друг найкращий.Чесно кажучи, я б не сказав що в них важкий характер.
Та й мені теж таке кажуть інколи.а я , навпаки . вважаю, що в мене легкий характер.От тільки "обідчива" дуже і завжди вагаюсь перед вибором.навіть в магазині..яку газіровку купити) От макс у мене рак.так він завжи знає чого хоче.Весь такий правильний..і трохи скритний
І я обіжаюсь на все підряд, але то скоро проходить, хоча бувають й винятки... І вагаюсь також, думати чи шось треба купити можу тижнями... А ше я дуже часто змінюю думку про шось, чи когось, може бути й таке, що сьогодні шось подобається, а завтра вже надоїдає...
Ба навіть гірше - часом це переходить у манію Надлишкове захоплення гороскопами, особливо "газетними",на мою думку, певною мірою самопрограмування. "Я не дружитиму з хорошим і щирим хлопчиною Романом, бо він, бачте, Овен і мені не підходе. А садюга і хам ...Альберт - то моє призначення. Бо він Скорпіон". Щось таке...