Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Я ТЕРЕЗИ, ЦИРКОВА КОНЯКА дуже багато співпадає, що про мене пишуть. а ще відчуваю вплив мого імені на характер. щоденні гороскопи не читаю - їх строчать, не замислюючись, загальними фразами. а про хіромантію ви дарма погано кажете. одна моя знайома дуже тим цікавилась. нагадала мені всю правду - до сих пір дивуюсь.
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих то не в тому справа - правда/неправда. справа в тому, що навряд чи то є добре тим користуватися.
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Всі так нахвалюють персональні гороскопи... наважився хто собі таке зробити?
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Та не зважайте Ви питаєте - що робити, ну то певно що нічо))
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих От,в дактилоскопію всі вірять(хочеш-не хочеш).А в хіромантію чомусь не хочуть...
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Мій вдома. :ninja: Я й не знала, що я козеріг. :D:D:D Додано через 2 хвилини От цікаво, що би було, якби три волхви не читали по зорях... Додано через 3 хвилини Ні, а кіко то коштує?
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Лілю, а Ви хочете сказати, що те, що мудреці читали по зорях і хіромантія - одного поля ягоди? Додано через 2 хвилини Кажемо не погано, а застерігаємо, що то небезпечна справа. Я вище радила фільм "Хіромант" подивитися. Він зовсім не релігійний, але показує всю правду про наслідки хіромантії.
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Лілю, то в тебе в хаті рогач сидить? Бо в мене стрілок... гоне щось по світі все якогось звіра хоче встрілити. Нє аби сісти камінцем і сидіти :D:D:D
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих А гороскоп - це як анекдот на сон, щоб веселіше спалося
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих В гороскопи,оті,що в ґазетах пишуть,не вірю. Але ні хвилини не сумніваюсь у взаємозв’язку людини з Всесвітом,в тому.що любий наш вчинок,люба думка так,чи інакше впливає на Всесвіт і на оточуючих. Те ж саме можу сказати про знаки Зодіаку. Як я вже казав,церква може не признавати навіть закон земного тяжіння,але від того він не зникне.
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих А ви їх читаєте? Додано через 45 секунд А чому в костелах у Європі є годинники зі знаками зодіаку?