Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Происхождение: Имя происходит от латинского слова «романус». Значение: «Римский, римлянин». Характер: В детстве Роман часто болеет, возможны даже нежелательные осложнения, поэтому родителям необходимо следить за здоровьем мальчика. В связи с частыми пропусками занятий у Романа могут неважно идти дела в школе, здесь тоже ему может потребоваться помощь. Роман не терпит в жизни единообразия. Он внезапно может прервать учебу в институте и пойти работать. Чем-то увлекаясь, он загорается и пытается увлечь своей затеей других. Легко влюбляется. Не испытывает никаких угрызений совести при смене своих избранниц. Будет долго искать свой идеал, пока не найдет ту, которая готова полностью посвятить свою жизнь ему. Не обязательно, что, встретив такую женщину, Роман будет образцовым мужем. Первое время семейная жизнь серьезно будет осложнена его тягой к разнообразию отношений, невозможностью сосредоточиться на каком-то одном деле и довести его до конца. С появлением в семье детей остепеняется и становится хорошим отцом. В семье предпочитает быть лидером, но без излишнего диктата. Он с охотой помогает по хозяйству. Умеет развеселить окружающих. Читав,аж смішно стало...Три чверті про мене...
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих До мого чоловіка ніц не пасує. А до мене майже все. :ninja:
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих про близнюків в якомусь гороскопі вичитав-пямятайте що ви не наймудріші http://www.astro.com гороскопи по англійськи з врахуванням місця часу до хвилини і тд Львів писати Lwow
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Скинькось на пляшку Моршинської, для Миха Додано через 3 хвилини а тобі певні яку фальшивку підсунули :D:D:D:D
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Певні треба дивитися Анни, бо він на Анни ся вродив.
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Знак Діви, рік Свині (Отаке маленьке гарне пацятко) Ну опис діви більш- менш підходить, головна риса цього знаку, яка на мені проявляється, це, мабуть критицизм :ninja: Стосовно свині не знаю, але коли їм. то після мене багато крихт лишається :D :D :D
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Тішить хіба що багато Терезів Хоч приблизно знаю чого очікувати, бо маю жінку Терези і один з Справжніх Друзів теж. А от з сородичів своїх не спостерігаю поки що. Мдяяя... Прайд тут явно не організуєш...
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Всі загальнодоступні гороскопи, на мою думку, це маячня. Банальні ситуації підійдуть майже кожному. Хоча б половина гороскопу буде відповідати Вашому характеру. Ось персональні гороскопи, бажано складені не шарлатаном, це інша справа. Можливо на основі тільки Ваших даних і є якась вірогідність правдивості гороскопу. Хтось з форумлян замовляв персональний гороскоп?
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Дякую! Приємно, що народилася в один день з Леоновим )
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих От ніколи тим не захоплювався, але тут, там де опис характеру - ну точно мій малий... Аж жінці покажу...
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Ромко, а де головна сайту, щоб інші знаки подивитись? Дякую.
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих А Ви в Гуглі наберіть замість "козерог досье" свій знак,скажем "лев досье" і воно Вас відправить де треба
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих А в нас вдома панує стихія води... я - Риби (-Мавпа) чоловік - Риби (-Козовівця) син - має також бути Рибкою (-Мишка)
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих а я Близнюки..вроді так і є,судячи по описам..хоча вважаю що то житє мене так покоцало і виліпило...а от мій тато..Водолій..ну чисто викапаний Рак.і шо робити?