Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Як на мене то є різниця між описом характеру, а прогнозами.
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих нам би треба про подарунок подумати для Миха... що там водолії люблять? воду?
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Є! Я Водолій-Щур Опис водолія підходить ніби... А то, що знаки мають якийсь вплив, то певно так і є. А в гороскопи не вірю, хоч і читаю, коли попадають під руку. То тільки переконуюсь, що там якісь загальні фрази, які всім підходять...
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Я люлбю практичні речі, але вамостійно вибрані. Крім чоловіка ще ніхто не вгодив Додано через 1 хвилину Ага... А я от води боюся страшенно!!!
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Школу згадав... "И мир нам кажеться прекрасним,он словно как мираж,когда в желудке плещется цедваашпятьоаш."
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Справа в тому, що іноді доводиться чути від інженера або актора, що вони, мовляв, приколюються, складаючи щоденні гороскопи для якоїсь газетки. Стабільний підробіток. Але нісенітниця повна. А серйозний астролог цікавиться: - Точними координатами місця народження людини; - годиною й навіть хвилинами народження; - місцевим та декретним часом тієї місцевості на момент народження. І тоді складаєтсься ІНДИВІДУАЛЬНИЙ фаховий гороскоп.
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих я теж боюся теж топилася... значить подарунок з дозатором має бути?
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих А мене топили... :ninja: А мій малий - правдива риби (і в березні роджений) - ЖИВ би у тій воді. З ванни не витягнеш. Додано через 18 секунд Металевий туристичний кухлик. Або банєк з краном. :D
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих А я не раз топилась, але воду ОБОЖНЮЮ, я б у нiй жила, як Лiлi синок
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Нас багато, нас не подолати:radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist:
Відповідь: Знаки Зодіаку та їх вплив на оточуючих Ну незнаю... про мене, приміром, тут хіба половина правда... Краща половина...