Знак "стоп"... Оскарження постанови про штраф

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Hyligan, 17 бер 2011.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Знак явно стосується переїзду...
    Впевнений, що ним можна крутити, як жид Сонцем...
    Розверніть його і сфотайте. Потім оберніть на 90 град і знову фотку... І так по колу...
    І з цими фотками до суду. Весь оберемок нестиковок ( ліва тачка, порушення норм розташування знаку, відсутність додаткового знаку та інші... ) дає непоганий шанс виграти справу і заставити давайців встановити знак за правилами....
    От якби ще кущ перед знаком ріс... Хоч маленький... ;)

• Подобається Подобається x 3
  2. shumik

shumik Well-Known Member

ну кущ не важко "доставити" :cools: :rolleyes: :crazy:

• Подобається Подобається x 1
  3. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

з власного досвіду, той протокол даєць вже давно на макулатуру здав :)
    Думаєте, йому був потрібний офіційний штраф? лохів він там розводить ;)
    Бо якщо він той протокол здасть, то там випливе багато до НЬОГО запитань о_О, що в цей день він не мав патрулювати, не було службового авто, "путьовка" в нього взагалі на інше місце виписана і так далі... тобто, передчасно ніяких дій не проводьте (можна б було діяти, якщо б у Вас був запис на камеру).
    Ну а якщо вже прийде (1% ), тоді подавайте сміло на апеляцію (перед тим дійсно сфотографуйте той знак і все перехрестя як казав VasMT), бо камера дайця не буде братись до уваги в суді, а Ви можете цим козиряти (не сертифікований пристрій).
    А от на майбутнє, то вписуйте завжди в протокол не тільки те, що не згідні, а й всі суперечливі моменти (машина приватна, відеозйомка не сертифікованими засобами, знак не відповідає і т.д.). Можна взагалі по наглому писати - інспектор такий-то вимагав хабар в розмірі 200 грн - тоді на місці він той протокол порве

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Там є кущик... маленький...прямо під знаком.

П.С. Нагадаю - висота знаку - не по нормах...

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну я теж думав шо такий варіант можливий, але якщо не оплатити штраф в 14 денний термін і не оскаржити в 10 денний то штраф буде подвійний, 260 грн. при умові шо я шей наберусь нових знань по скарженню штрафів мені навіть не шкода а от 520 то вже забагато о_О

Як мінімум потрібні причини чому не оплатив і не оскаржив вчасно...

6. mirawoo

mirawoo Well-Known Member

Hyligan, а до вас вже якийсь папірець з суду (чи що там вони присилають) вже прийшов? Щось мені здається, що вони вас просто намагались залякати...

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

То фотка не з місця подій)....я просто знайшов подібну в неті, для ілюстрації)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви написали - 6-7 година.

Знак намальований рефлекторною форбою? він відбивав світло у темну пору дня? Якщо ні - значить не відповідає діючому ГОСТу.

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ----------

а хто заважає посадити для зйомки?

взяти балончик, пшикнути на знак і потім провести фотосесію.
    пшикнути можна слово з трьох букв....

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тепер процедура інша, постанова про штраф виноситься на місці, а потім можна її оскаржити в суді...(така от призункція невинності по українськи)

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

Ну це вже занадто....як казав О. Бендер
    -Ми повинні шанувати Кримінальний кодекс...

• Подобається Подобається x 2
  10. mirawoo

епт!!! не знала.
    На авторинках та біля МРЕО стоять люди, які "допомагають з документами". Вони можуть по дзвінку дізнатись, чи є на вас штрафи. Минулого року ця "послуга" коштувала 30 грн (знайомі машину продавали).

11. вільний_слухач

трошки не так
    відкриваємо КУпАП і читаємо (ст. 307)
    вже вручили (постанову, а не протокол)? рекомендованим листом чи просто в скриньку кинули? (натяк зрозуміли?)
    так, в 308 статті дійсно говориться про подвійний розмір оплати, але не вказано термінів, отже, якщо штраф невеликий (а до ТО далеко і авто не збираєтесь продавати), то той подвійний розмір знівелюється інфляцією :)))
    а серйозно, така справа самим суддею навіть не розглядається (доказів нема), якщо ж і буде постанова, то в апеляції бажано грамотно все розписати (отут дійсно треба підготуватись - фотки, номер приватної автівки дайця і т.д.)
    тому ще раз кажу - найкращий спосіб непотрапляння протоколу до суду, це написати що інспектор внаглу вимагав хабаря :pardon:

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

щось мало віриться, що дайцям віддали повноваження суддів
    *нє вєрю* (с) Станіславський :)

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:54 ----------

щось поки не можу знайти офіційних пояснень, але багато хто і дійсно пише про постанову на місці... хмм
    може і справді?
    а може Вас ось такі зупинили?
    http://auto.tochka.net/ua/print/6062-vnimanie-poddelnyy-gaishnik
    цікава цитатка

12. sani

sani Well-Known Member

та вже давно так з прийняттям нових штрафів!!! Вони на місці складають протокол і виписують постанову на штраф, яку можеш або оплатити, або оскаржувати....

• Подобається Подобається x 3
  13. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ні, ось якщо стоїть світлофор, і знак СТОП, можна не зупинятись, а керуватись лише світлофором...

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Для цього є знайомі в ДАЇ ,навіщо шукати когось під ДАЇ ? :)))

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

15. mirawoo

можливо, не у всіх.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

стоп!!!!

апеляції не буде.

рішення першої інстанції суду апеляції не підлягає у даному випадку.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Слухач мав на увазі в позові....
    На сайті дорожнього контролю мені допомогли насочиняти позов,дали зразок, як тільки розберусь з тим всім і напишу позов розміщу його тут, може хто шо підкаже, та і іншим форумлянам мабуть знадобиться...

18. вільний_слухач

так, справді
    а про виписку постанови на місці то дійсно для мене новина о_О
    просто не порушую, а на підстави (і розводи на приватних авто) не ведусь, тому мабуть і не знаю

19. majolika

majolika Well-Known Member

поспішіть, у вас лише 10 днів від дати винесення постанови (хоча, може ви і самі то знаєте :) )

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ой знаю знаю))))))))

....мені навіть вже не шкода грошей на штраф (якщо програю), дякуючи тим ДАям я стільки цікавого взнав.....можна сказати шо вони мене підштовхнули до особистісного росту)))))

а де твій аватар? :)