Знак явно стосується переїзду... Впевнений, що ним можна крутити, як жид Сонцем... Розверніть його і сфотайте. Потім оберніть на 90 град і знову фотку... І так по колу... І з цими фотками до суду. Весь оберемок нестиковок ( ліва тачка, порушення норм розташування знаку, відсутність додаткового знаку та інші... ) дає непоганий шанс виграти справу і заставити давайців встановити знак за правилами.... От якби ще кущ перед знаком ріс... Хоч маленький...
з власного досвіду, той протокол даєць вже давно на макулатуру здав Думаєте, йому був потрібний офіційний штраф? лохів він там розводить Бо якщо він той протокол здасть, то там випливе багато до НЬОГО запитань , що в цей день він не мав патрулювати, не було службового авто, "путьовка" в нього взагалі на інше місце виписана і так далі... тобто, передчасно ніяких дій не проводьте (можна б було діяти, якщо б у Вас був запис на камеру). Ну а якщо вже прийде (1% ), тоді подавайте сміло на апеляцію (перед тим дійсно сфотографуйте той знак і все перехрестя як казав VasMT), бо камера дайця не буде братись до уваги в суді, а Ви можете цим козиряти (не сертифікований пристрій). А от на майбутнє, то вписуйте завжди в протокол не тільки те, що не згідні, а й всі суперечливі моменти (машина приватна, відеозйомка не сертифікованими засобами, знак не відповідає і т.д.). Можна взагалі по наглому писати - інспектор такий-то вимагав хабар в розмірі 200 грн - тоді на місці він той протокол порве або Вас заставить його з'їсти
Ну я теж думав шо такий варіант можливий, але якщо не оплатити штраф в 14 денний термін і не оскаржити в 10 денний то штраф буде подвійний, 260 грн. при умові шо я шей наберусь нових знань по скарженню штрафів мені навіть не шкода а от 520 то вже забагато Як мінімум потрібні причини чому не оплатив і не оскаржив вчасно...
Hyligan, а до вас вже якийсь папірець з суду (чи що там вони присилають) вже прийшов? Щось мені здається, що вони вас просто намагались залякати...
ви написали - 6-7 година. Знак намальований рефлекторною форбою? він відбивав світло у темну пору дня? Якщо ні - значить не відповідає діючому ГОСТу. ---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ---------- а хто заважає посадити для зйомки? взяти балончик, пшикнути на знак і потім провести фотосесію. пшикнути можна слово з трьох букв....
Тепер процедура інша, постанова про штраф виноситься на місці, а потім можна її оскаржити в суді...(така от призункція невинності по українськи) ---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ---------- Ну це вже занадто....як казав О. Бендер -Ми повинні шанувати Кримінальний кодекс...
епт!!! не знала. На авторинках та біля МРЕО стоять люди, які "допомагають з документами". Вони можуть по дзвінку дізнатись, чи є на вас штрафи. Минулого року ця "послуга" коштувала 30 грн (знайомі машину продавали).
трошки не так відкриваємо КУпАП і читаємо (ст. 307) вже вручили (постанову, а не протокол)? рекомендованим листом чи просто в скриньку кинули? (натяк зрозуміли?) так, в 308 статті дійсно говориться про подвійний розмір оплати, але не вказано термінів, отже, якщо штраф невеликий (а до ТО далеко і авто не збираєтесь продавати), то той подвійний розмір знівелюється інфляцією а серйозно, така справа самим суддею навіть не розглядається (доказів нема), якщо ж і буде постанова, то в апеляції бажано грамотно все розписати (отут дійсно треба підготуватись - фотки, номер приватної автівки дайця і т.д.) тому ще раз кажу - найкращий спосіб непотрапляння протоколу до суду, це написати що інспектор внаглу вимагав хабаря ---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ---------- щось мало віриться, що дайцям віддали повноваження суддів *нє вєрю* (с) Станіславський ---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:54 ---------- щось поки не можу знайти офіційних пояснень, але багато хто і дійсно пише про постанову на місці... хмм може і справді? а може Вас ось такі зупинили? http://auto.tochka.net/ua/print/6062-vnimanie-poddelnyy-gaishnik цікава цитатка
та вже давно так з прийняттям нових штрафів!!! Вони на місці складають протокол і виписують постанову на штраф, яку можеш або оплатити, або оскаржувати....
Для цього є знайомі в ДАЇ ,навіщо шукати когось під ДАЇ ? ---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ---------- Колись знайомий переповідав якийсь совєцький фільм. Там чувак приходить в готель і хоче поселитися. Йому кажуть місць немає. Він каже, що він інопланетянин. Там якась жінка каже - "не верю!" Він відкриває дипломат з грошима і каже -"Верь!"
Слухач мав на увазі в позові.... На сайті дорожнього контролю мені допомогли насочиняти позов,дали зразок, як тільки розберусь з тим всім і напишу позов розміщу його тут, може хто шо підкаже, та і іншим форумлянам мабуть знадобиться...
так, справді а про виписку постанови на місці то дійсно для мене новина просто не порушую, а на підстави (і розводи на приватних авто) не ведусь, тому мабуть і не знаю
Ой знаю знаю)))))))) ....мені навіть вже не шкода грошей на штраф (якщо програю), дякуючи тим ДАям я стільки цікавого взнав.....можна сказати шо вони мене підштовхнули до особистісного росту)))))