Знак якості

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Багіра, 29 вер 2009.

  1. poetka

    poetka Дуже важлива персона


    Краще Вам того не бачити? Бо одразу перехочете її їсти.............
    Але все ж таки: сої там немає,інакше то був би "натур продукт",шкіра,змелені кишки,кості,хрящі,то ще поки м"ясо............далі гірше невідома субстанція сіро-білого кольору,барвники,стабілізатори типу глутанату(ще добре,якщо глутанат) а розпушувачі.............Саме ціккккккаве,то розпушувачі..........де приблизно з 1 кг. фаршу вийде 5 ато й 8 кг. фаршу.ПОВІРТЕ,знаю,не просто так...........
     
    • Подобається Подобається x 4
  2. Summer

    Summer Well-Known Member

    я того не їм вже давно )) просто питаюсь раз соя дорога. то певно хімію якусь під сою добавляють....та вже знаю, ЩО додають, та тож труять нас о_О
    і коштує ковбаса 90 грн в сільпо бачила салямі якась... то жах, а люди ТО купують....
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Я так любила ковбасу....тепер все, більше не буду їсти, бо не люблю кишки, шкіру і т.д.Бррр:bad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. poetka

    poetka Дуже важлива персона


    А ковбаску можна самому вдома зробити...............
    Набагато смачніше виходить:)
     
  5. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Я докторську ...любила:cry:
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Picasso

    Picasso Німий фільозоф :)

     
  7. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Та я її досі люблю..........Тіко сама не вмію робити:cry:
    А деколи до олів"є тре,то йду на базар,то тіко там ше можна купити натур.....(я просто знаю в кого:))
     
  8. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

    Зза кордону везуть брикетовані окости тварин (вид, стать, вік ролі не грає) і залишки виробництва, що не мають торгової цінності. Нагадаю, що селезінки, вимя, хвости, тестікули... мають торгову цінність і тому в ці "ковбасонаповнювачі" не входять... Далі Poetka живописно змалювала процес...
    Якийсь гуморист на естраді розказував:
    Їхав монгол-кочівник степом, побачив сусліка, догнав і почав кинжалом сікти його на дрібні шматочки... Подивився і сказав: - Кіль баса! Що з монгольської - Дуже красиво!
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А Ви гуморист .......Однако!!!!!!!:good:
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. matador

    matador Well-Known Member

    правила життя

    :cesored:
    маю всі Знаки якості - але то заказушна передача
    там пельмені левада перемогли всі інші:)
    алеж в моєї бабці кращі
     
    Останнє редагування модератором: 23 бер 2010
    • Подобається Подобається x 1
  11. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    а Ви їх їли?Я колись купила..і викинула.Того їсти не можна!Або вже якщо від голоду мозок затьмарився:)

    домашні навіть і порівнювати не треба, у моєї мами теж найсмачніші:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Honda

    Honda Well-Known Member

    Не п"ю всяких газованих кольорових водичок
    не їм мівіну
    чіпси
    сухарики
    варену ковбасу
    майонезу стараюсь поменше..

    ---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

    :haha:
    недавно купила йогурт від Молочної родини, є наклейка вел. буквами БЕЗ ГМО, а поруч склад: "... генно-модифікований крохмаль.." о_О
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. ovod

    ovod Well-Known Member

    якось експерти з закритими очима перевіряли смакові властивості домашніх пельменів і купованих, виявили, що куповані смачніші. Смішно було дивитися на ту господиню :).
    Зараз багато хімічні добавки вирішують, тобто смачно, але не натурально.
    Я й сам час від часу чіпси полюбляю з'їсти.
    Правда вегетеріанську ковбасу не їм.
     
  14. Summer

    Summer Well-Known Member

    йой то трутка, не їжте то :crazy:
     
  15. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Повернуся я до того оцту. Те, що "чесний" смердить ацетоном, я вже знала, навіть пробувала закрутки з ним - дивні враження, ніби ті помідори в одеколоні вимочували. А тільки що привезла з Метро спиртовий оцет "Анрі" - і та сама гидота!
     
  16. Summer

    Summer Well-Known Member

    оцет...таке враження шото якась оцтова кислота...я вже попалилась на закрутках з тим оцтом, то вже купую дорожчий винний, краще менше, але корисніше :)
     
а де твій аватар? :)