Краще Вам того не бачити? Бо одразу перехочете її їсти............. Але все ж таки: сої там немає,інакше то був би "натур продукт",шкіра,змелені кишки,кості,хрящі,то ще поки м"ясо............далі гірше невідома субстанція сіро-білого кольору,барвники,стабілізатори типу глутанату(ще добре,якщо глутанат) а розпушувачі.............Саме ціккккккаве,то розпушувачі..........де приблизно з 1 кг. фаршу вийде 5 ато й 8 кг. фаршу.ПОВІРТЕ,знаю,не просто так...........
я того не їм вже давно )) просто питаюсь раз соя дорога. то певно хімію якусь під сою добавляють....та вже знаю, ЩО додають, та тож труять нас і коштує ковбаса 90 грн в сільпо бачила салямі якась... то жах, а люди ТО купують....
Та я її досі люблю..........Тіко сама не вмію робити А деколи до олів"є тре,то йду на базар,то тіко там ше можна купити натур.....(я просто знаю в кого)
Зза кордону везуть брикетовані окости тварин (вид, стать, вік ролі не грає) і залишки виробництва, що не мають торгової цінності. Нагадаю, що селезінки, вимя, хвости, тестікули... мають торгову цінність і тому в ці "ковбасонаповнювачі" не входять... Далі Poetka живописно змалювала процес... Якийсь гуморист на естраді розказував: Їхав монгол-кочівник степом, побачив сусліка, догнав і почав кинжалом сікти його на дрібні шматочки... Подивився і сказав: - Кіль баса! Що з монгольської - Дуже красиво!
правила життя :cesored: маю всі Знаки якості - але то заказушна передача там пельмені левада перемогли всі інші алеж в моєї бабці кращі
а Ви їх їли?Я колись купила..і викинула.Того їсти не можна!Або вже якщо від голоду мозок затьмарився домашні навіть і порівнювати не треба, у моєї мами теж найсмачніші
Не п"ю всяких газованих кольорових водичок не їм мівіну чіпси сухарики варену ковбасу майонезу стараюсь поменше.. ---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ---------- недавно купила йогурт від Молочної родини, є наклейка вел. буквами БЕЗ ГМО, а поруч склад: "... генно-модифікований крохмаль.."
якось експерти з закритими очима перевіряли смакові властивості домашніх пельменів і купованих, виявили, що куповані смачніші. Смішно було дивитися на ту господиню . Зараз багато хімічні добавки вирішують, тобто смачно, але не натурально. Я й сам час від часу чіпси полюбляю з'їсти. Правда вегетеріанську ковбасу не їм.
Повернуся я до того оцту. Те, що "чесний" смердить ацетоном, я вже знала, навіть пробувала закрутки з ним - дивні враження, ніби ті помідори в одеколоні вимочували. А тільки що привезла з Метро спиртовий оцет "Анрі" - і та сама гидота!
оцет...таке враження шото якась оцтова кислота...я вже попалилась на закрутках з тим оцтом, то вже купую дорожчий винний, краще менше, але корисніше