розумію, що з іншої.. але коли він падає то теж більше вірогідність захворіти... принаймі в мене так було...
я десь читала, що з-за кордоном вроді Великобританія заборонили рекламу того Данону, Актімелю так як результату не було, там одна хімія....і дуже шкідливе, от вже я шось і на той актимель косо дивлюсь....
ну певно, бо виробник той самий, бо по проведених дослідженнях, то зовсім не то, що обіцяють в рекламі....
Для мене активія смачний кефірчик не думаю що він чимось відрізняється від зичайного кефіру окрім смаку.Ну і ціни
А як же ж бути із збільшенням інтерферону в плазмі крові? Купа препаратів маю таку дію, а це як-не-як є посиленням гуморального імунітету. Та й клітинний імунітет також можна покращити, наприклад, підвищенням цитокін-продукуючої здатності макрофагів і Т-лімфоцитів. Хіба нє?
з отанньо передача по стб про продукти, казали, якщо пише рослинний білок, то НЕ купувати таких продуктів, там ГМО......, особливо стосується ковбас.
на рахунок Активія, наш незалежний центр тестування перевіряв, пишуть, що йогурт за складом відповідає опису який на ньому вказаний, не думаю, що там одна хімія...любий кмсломолочний продукт корисний, єдине, що потрібно знати якого саме виробника. Та намагайтесь купувати такі продукти свіжі, тобто недавно виготовленні. :cesored: я намагаюсь купувати продукти які пройшли тест на відмінно і вам раджу!
Щодо активій і тому подібних. Вони дійсно корисні тим, що поправляють роботу органів травлення. На це купуються люди, в яких організм сам не справляється з виробленням достатньої кількості бактерій, необхідних для травлення їжі. Але якщо регулярно вживати такі активії, в яких є ті бактерії, то з часом організм зовсім перестане виробляти їх сам. Тому не варто захоплюватись такими йогуртами, бо насправді буде ще гірше. Мій чоловік колись мав проблеми з травленням і вирішив попити Активію чи щось там з того. Через 2 тижні регулярного вживання нічого не змінилось.
Людський організм не може виробляти бактерії! Бактерії заселяються і розмножуються собі у кішківнику людини. Щоб їх було достатньо, треба просто дбати про стан кишківника - раціонально харчуватись (не голодати, не переїдати, їсти різноманітну їжу). Цього цілком достатньо. Пробіотики (препарати чи продукти з вмістом спеціальних бактерій) бувать потрібні дуже рідко. Зазвичай достатньо налагодити режим харчування.
Перепрошую. не зауважив. Хімічна основа цитринового соку - цитринова кислота, яку легко отримати синтетичним шляхом. Тому переважна більшість усяких цитрусових напоїв закислюються синтетичною кислотою. В т.ч і дешеві сухі вина. Аналогічно заміняють натур.продукти синтетичними есенсіями, дешевими товщами тощо.
я маю на увазі перевірений вами продукт...щодо тестування продуктів перегляньте :http://test.org.ua/tests/food можливо правду пишуть і ці продукти наближені до натуральних... принаймні перевірені ---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ---------- Я купую: Молоко - Веселий молочник сметана - Простоквашино масло - Премія, Шостка сир (творог) - купую на базарі в бабульок, не можу їсти той, що у магазині що до сирів твердих - тепер, у звязку з шаленими цінами на наші сири купую польський Королівський та Рамзес і Лазур також купую польську моцареллу на Добробуті кетчуп та паста томатна - Чумак рис, каша - Жменька шоколад - Рошен приправи - Еко олія соняшникова - Чумак Багато продуктів переважно купую в людей які привозять з-за кордону (часто італійські) - різні олії, макарони, вино та інше.
Шкільна задачка. Чим відрізняється сметана 35 % жирності від сметани 15 % жирності, якщо як перша, так і друга віддмивається 100 відсотково без застосування миючих засобів у холодній воді?
ГМО це перважно соєвий білок, кукурудза, іноді зернові та ін. Найчастіше до ковбас додають сою яка є модифікованою - зараз в принципі соя це дорогий продукт для ковбас, її додають в середні по ціні ковбаси.
Цікавий американський фільм про їжу: http://www.needforvid.com/documentary/korporatsia_eda_doc_2009.php#rating
є ще американський про Макдональдс і аналог російський "Осторожно еда", але американський більш под-ся, він реальніший - його по Діскавері показують